Van ernstige twijfel naar oké

Locatie was makkelijk te vinden. De afspraak begon wat later vanwege opstart problemen? Vervolgens werd ik binnen geroepen met ‘wie er voor Covid kwam’. Ik heb al vele variaties op mijn naam gehoord, maar Catharina komt niet eens in de buurt. Ook bij het verifiëren van het e-mail adres noemde ze iets heel anders. Het wekt niet echt vertrouwen en dan moet de test nog gebeuren... Die ging gelukkig goed en ik heb een schiet gebedje gedaan dat de uitslag tijdig binnen zou zijn (en dat was het ook).

Goed geregeld

Niets verder op te merken.

Prima bereikbaar

Deze x totaal geen onprettig gevoel bij de neus swab. Zij kwam na eerst een algemeen geruststellend praatje naast me staan en voerde de test ontspannen uit.

Snel en viendelijk

Kon redelijk snel terecht Geen wachtrij en niet vanuit de auto Alleen jammer dat je er Savonds niet terecht kan zodat je nog eerder weer aan het werk kunt mocht je negatief zijn.

Fantastic

Great staff, very welcoming and professional! Thank you!

• Would you recommend us? Yes

Testen heel goed, resultaten door geven slecht

Kreeg geen SMS code om de uitslag te bekijken. Moest bellen 3x om achter de uitslag te komen. Na 2 dagen kreeg ik 8 codes binnen, zoveel is nu ook weer niet nodig

Gezellige dame.

Hartelijk welkom en de Twentse dame was zeer gezellig. Dan voel je je op je gemak. De test blijft onaangenaam, maar heb daarna geen last ervaren.

Friendly, efficient & trouble free

Very pleasant.

• Would you recommend us? Yes

Perfecte service, wel 70 km rijden

Heel snel geholpen. Wel naar Eindhoven moeten rijden ipv woonplaats Breda voor 72 uur overleg-regel. De uitslag kwam ‘s nachts binnen, niet fijn slapen als je de volgende dag vroeg moet vertrekken en niet zeker weet of je groen licht hebt. Dat mag als enige wat beter: laten weten DAT de uitslag tussen x en y echt komt

Vriendelijk en rustig

De medewerkster is altijd vriendelijk en voert de PCR altijd rustig uit wat het niet al te vervelend maakt.

snelle en goede afhandeling van de test

Aanmelden verloopt soepel. Snelle reactie en nog dezelfde dag kunnen laten testen. Uitslag binnen het uur ontvangen.

Top personeel

Wat een zielige reactie van Jenny! Bloedprikken gaat niet met handschoenen aan dat is een feit. Ik kom bijna wekelijks in Haps. Ik Ga ervanuit dat he daar geweest bent gezien je uit Schaijk komt, zo niet, dan bescherm ik al het personeel: De dame die ik altijd tref, zorgt altijd voor een goede hygiene, na iedere patient draagt ze schone handschoenen en heeft altijd een mondkapje op. Ze pakt zelfs mijn id niet aan om zich te beschermen en kruisbesmetting te voorkomen. Erg goed van haar! Boodschap aan de schrijver hieronder: Jenny, zoek een leven ofzo. De dames staan er en werken hard om ons te helpen en blijf weg als je toch alleen maar kunt zeiken op mensen die hun eigen gezondheid op het spel zetten om te helpen in coronatijd. Erg triest. Van mij een dikke 10!

Snel

Onvoorbereid, niet lettend op hygiëne regels in mijn optiek onprofessioneel.

De desbetreffende persoon wist niet dat ik kwam voor bloed afname. Moest even weg zodat ze het een en ander klaar kon leggen. Twee patiënten later was ik aan de beurt moest ze nog alles klaar leggen. Zeer chaotisch. Handschoenen ging ze niet aan doen want dan kon ze niet prikken en mondkapje hing half op haar mond. Hallo dit is een Corona test punt! Zeer slecht!!!

snel deskundig en pijnloos, deze dame weet wat ze doet!!!

bij BDO in Haps werkt een dame die echt weet wat ze doet en het zo min mogelijk intensief maakt, het is geen fijn gevoel die wattenstaaf in je kel en neus maar zei maakt het draagbaar, chappau

Cheap, but pretty poor service.

The staff barely spoke English and could not provide sufficient information about the form of results/certificate that is sent afterwards, I had trouble accessing the test results and they were sent pretty late after the rapid test.

• Would you recommend us? No

Goed geregeld

Goed geregeld , met persoon die je buiten opvangt en wacht lokatie als je meer dan 10 min te vroeg bent bij de poort

Goed geregeld netjes volgens afspraak

Gebeld om 9 uur om 11 uur terecht en om 12 uur de uitslag Prima

De test was ok, maar het resultaat kwam 17 uur later als afgesproken namelijk zondag 17 uur

1. Afspraak per internet loopt vast. Heb toen telefonisch afspraak gemaakt 2. Zaterdag 9.45 getest speciaal omdat test dan voor 24.00 binnen zou komen. Test uitslag kwam pas zondag 17.15 toen ik al onderweg was naar Schiphol. Heb daarom op Schiphol een extra sneltest vsn 69 euro moeten reserveren. Test uitslag tijd is daarom niet betrouwbaar.

Heel slecht

Het Test resultaat niet beschikbaar op een tijdstip dat is mij doorgegeven. Ik heb de test op zaterdag gedaan, op zondagmorgen nog steeds niets, ontvange, telefonisch niet bereikbaar. @ mail gestuurd geen idee of iemand je vraag behandeld. Factuur komt wel snel binnen. Uiteindelijk laat in de middag een uitslag en een kwartier voor het begin van mijn reis komt er nog een aanvullende doctorsverklaring. Er is geen contact mogelijk in het weekend, wat doen jullie als je een vlucht wilt nemen er er is geen test uitslag, je komt niet aan boord van het vliegtuig je kunt je vlucht vergeten ! Vraag nemen jullie de kosten overnemen en de nodige nieuwe test. Voor de prijs die je voor deze test betaald ben ik er wel ziek van geweest.

Het is wel goed

nouw wel voor het eerste keer ik vind het wel goed.

viel tegen

Moest haast 30 uur wachten op de uitslag en de verklaring.

Snel

Snel en vakkundig

Vriendelijke behulpzame arts

zeer stressvol

Afspraak maken en afnemen van de test gingen prima. Helaas,is in alle gevallen dat ik bij u een test liet doen de afspraak omtrent de uitslag niet nagekomen.Dit is onacceptabel.

zeedistelweg 1

2015 KT Haarlem