Vreselijk

Ik ben voor de derde keer bij vaccinatie op reis geweest, de eerste twee keer waren perfect! Maar de derde keer was op 13 april om 11.20uur 2021. Het jonge meisje deed het wattenstokje zo ver in mijn keel en in mijn neus en bleef maar met het wattenstokje draaien. Ik schreeuwde het uit en had vreselijk veel pijn in mijn neus en de hele dag hoofdpijn. Ik heb mij ook in Tsjechië twee keer laten testen, dat ging gewoon perfect!

profesioneel, vriendelijk en snel

top

hel goed

Werknemer is altijd vriendelijk en behulpzaam, ik kan niets bekritiseren

Gewoon goed, nooit lang hoeven wachten

Mijn ervaringen zijn goed, niet hoeven wachten en kundige mensen die te test goed doen.

Snelle en professionele afhandeling

Werd buiten al afgevangen en kon vrijwel meteen naar binnen...vragen werden duidelijk beantwoord en de sneltest was ook zo gebeurd, binnen 5 min was ik weer weg.

Goede ervaring

Ze deed het goed geen rare fratsen zoals bij de ggd om de huig als klokkenspel te gebruiken. Ook Duidelijke uitleg gekregen

Heel vriendelijk en dekundige staff, great service

Heel customer vriendelijk, ik was er all voor opening en niets was een problem. Hier zou de rest van Nederland nog wat van kunnen leren

the best test experience till Now

very friendly, great experience

Klei goed

Lekker snel en goed geregeld

Snel afspraak mogelijk en snel.uitslag

Ik kon dezelfde dag terecht en had snel uitslag. Keurig behandeld door medewerkers.

Moeilijk vindbaar

Heb naar mijn mening te lang op de uitslag moeten wachten na controle op zaterdag morgen 10.00 uur was de uitslag pas zondag ochtend binnen. Locatie Kokerbijl 14 te Haps via GPS moeilijk vindbaar. Graag borden met verwijzing testlocatie bij de stoplichten plaatsen na afslag van de A73, dit is door meerdere bezoekers aangegeven maar wordt niet uitgevoerd

Goed verlopen

Gemoedelijk

Zeer goede ervaring

Snelle test op de afgesproken tijd

Pijnlijk

Na al meerdere testen gedaan te hebben op deze locatie deden de laatste 2 keer bij de zelfde persoon aanzienlijk meer pijn.

Die vrouw die daar zit is vrij ruw

Zij heeft vaak slechte zin en is vrij lomp met stokje in de neus stoppen,normaal gaat dat goed maar als die er gister zat het doet staan de tranen in de ogen

Excellent

Excellent service

Prompt, efficient

It take only few minutes.

heel goed

snel in, snel uit.

Snelle, zachte en vriendelijke test

Prettig geholpen, precies op tijd, zeer vriendelijk en de test prima uitgevoerd en dezelfde avond nog de uitslag,

snel, betrouwbaar en effectief

snel, betrouwbaar en effectief

Mooi op tijd geprikt en dat geldt ook voor de ontvangst van de uitslag.

Prima geregeld

Goed georganiseerd. Uitslag binnen 30 minuten.

Snel,en vriendelijk

Snel en efficiënt

Vriendelijk, goede uitleg, snel en efficiënt

Correct

Professionele en vriendelijke benadering.

zeedistelweg 1

2015 KT Haarlem