Fijn

Goed en snel geholpen, erg behulpzaam, aardig en informatief.

Super ervaring

uitstekende service door een super verpleegkundige

Aangemeld voor dtp-prik. Keurig meerdere mailtjes ontvangen op verschillende dagen zodat ik het echt niet kon vergeten. Aardige verpleegkundige die een duidelijke uitleg gaf en pijnloos prikte.

Prima ervaring

Vier weken voor vertrek naar Australië gerealiseerd dat vaccinatie kinkhoest verstandig is ivm verwacht kleinkind; bij GGD al veel te laat! VOR kon binnen drie weken geregeld worden. Alle details al vooraf ingegeven digitaal en daardoor snelle en efficiënte afspraak. Vriendelijke empathische verpleegkundige. Het kost wat, maar dan heb je ook wat!

vriendelijk en professioneel

ruime enkele kamer, 1 medewerkster die goed alle informatie kan vinden en vertellen over de benodigde vaccinaties.

Vriendelijk en deskundig

Fijn dat we in de avond terecht konden. De medewerker was erg vriendelijk, gaf deskundig advies en het zetten van de prikken was zo gebeurd. De communicatie om de afspraak heen verliep ook goed.

Fijn geholpen afhandeling matig

Wij hadden samen een afspraak voor een paar vaccinaties. Kregen beiden een consult aangerekend, ik vind dat er eentje te veel. Mijn vriend kreeg 1 vaccinatie meer dan ik, maar we betaalden wel alles in 1 keer, apart betalen kon niet. De nota’s die uiteindelijk via de mail kwamen kloppen van geen kanten, maar VOR is niet bereikbaar en reageert niet op mails. De factuur die ik heb gekregen kan ik zo niet bij mijn verzekering indienen, dus voorlopig geen geld terug!

Goede uitleg over de vaccinaties. Samen gekeken naar wat voor mij toepasselijk is.

Goed advies bij complexe reizen

Zeer deskundige en aardige verpleegkundige (Ellen)die erg goed adviseert en meedenkt mbt een lange trip naar drie Aziatische landen. Goed geholpen en hele prettige benadering van deze verpleegkundige.

Uiteindelijk onnodig geweest

Ik kreeg ter plekke pas te horen dat ik geen vaccinaties nodig had - nadat ik eerder via jullie site mijn reisschema had doorgegeven en mn staat met vaccinaties. Verder was het ok

Slecht advies

Hoewel ik van te voren had aangegeven dat het om een complexe, lange reis ging met intens contact met wilde dieren, was de persoon waardoor ik geholpen werd niet goed voorbereid en was het goed dat ik zelf een lijst had met de vaccinaties die ik nodig had, anders had ik de meeste niet gekregen. Heel aardige meneer, maar met weinig relevante kennis. Het advies was niet erg nuttig en ik bleef met veel vragen zitten. Jammer dat er geen echte arts deze consulten doet.

gewoon super

op tijd en vriendelijk

Goede keuze

Ze heeft ons goed geholpen.

Niet goed geholpen

Niet professioneel behandeld, geen fijn gevoel aan over gehouden, vaccinatie vergeten te zetten en bespreken waardoor ik nu nog ergens anders moet

Heel zorgvuldig en informatief

Ik ben zelf bang voor prikken maar kreeg een hele lieve vrouw. Die vertelde me echt van alles maar verplichtte me niet om alle prikken te nemen die er waren. Ze zei vooral waarom t handig was en liet ze me zelf de keuze maken. Betalen gaat heel gemakkelijk en het kon geen betere ervaring zijn. Al houd ik nog steeds niet van t krijgen van prikken.

Zeer professioneel en geruststellend

Het was een dame die me goed informeerde en de prik zo had gezet. Ook was het leuk om met haar te prateb

Comfortabelste prik die ik ooit heb gehad

Zie hierboven

Goed voorgelicht en ingelicht en ingeënt op reis

Prettig ontvangen ofschoon lokatie moeizaam te vinden was. De voorlichting was prima in orde. Vriendelijk behandeld en op advies en na controle van het gele boekje 2 vaccinaties ontvangen.

Vreemd

Zag niet waar ik moest zijn, slecht aangegeven. Er zaten geen mensen in de wachtkamer, kon nergens aan afleiden waar gevaccineerd wordt. Moest lang wachten, terwijl ik precies op tijd kwam. Uiteindelijk kwam er een mooi, jong meisje uit de spreekkamer. Hij had wel erg veel tijd voor haar uitgetrokken! Hij zei dat hij achterliep op de tijd, dus bij mij moest hij zich haasten, dat werd mij door hem verteld. Hij stelde mij een paar keer dezelfde vraag, mijn antwoorden drongen blijkbaar niet door. Hij liet een van de verpakte injectienaalden op de grond vallen, toen hij ze uit de kast pakte. Toen hij geprikt had, moest ik maar gauw weer weg voor de volgende cliënten, er zat een stel te wachten. Hij zou mij wat informatiefolders op de mail sturen en per SMS een link sturen voor betaling. Op jullie website staat, dat er vooruit betaald moet worden. Na op de link betaald te hebben, kreeg ik van jullie dezelfde rekening met een logo. Even dacht ik dat ik belazerd was door de man die mij gevaccineerd had. Al met al kwam het bij mij zeer onprofessioneel over. Advies: Geef duidelijker aan waar de locatie zich bevindt vooral in het gebouw, wees duidelijker over de betaling en let op het aangenomen personeel.

Ik werd goed en netjes geholpen en goed geïnformeerd!

Ik werd goed en vriendelijk ontvangen, wat erg prettig was. Het was een fijn gesprek en ik werd goed geïnformeerd over het land waar ik naartoe ging en de ziektes die ik kan tegenkomen. Ik was erg tevreden.

Supervriendelijk geholpen. Echt fijn !!

Zeer positief

45 min gewacht in de wachtkamer, wel vriendelijke vrouw

Efficiënt

Snel afspraak te maken, goed geïnformeerd en vriendelijk

Heel fijn geholpen

Super vriendelijke Damen

Excellent

The staff were amazing. They were so welcoming, friendly and very good with kids. Results delivered quickly on time. The only issue was the clinic location which is too far from Amsterdam centre.

• Would you recommend us? Yes

zeedistelweg 1