Vriendelijk geholpen bij Vaccinatie op Reis

De adviseur was vriendelijk en gaf goed en duidelijk advies met achteraf nog folders in de mail. Ik mocht thuis betalen omdat ik mijn telefoon niet bij me had. Fijn geholpen! Wel was het even zoeken naar de locatie. Google gaf aan dat dit in het midden van het plein bij de Nijestee locatie zou zijn. Het was in een gezondheidspraktijk er tegenover, maar dit stond nergens op het pand aangegeven. De afspraak begon een kwartier later en de wachtruimte was erg lawaaiig. Er zat niemand bij een balie, dus ik wist niet of ik me ook had moeten melden. Die info zou misschien in een bevestigingsmail kunnen staan.

Ben goed geholpen

Snel aan de beurt en leuk personeel

We waren vlot aan de beurt. Het personeel nam de tijd om alles goed en duidelijk uit te leggen en was erg vriendelijk.

Klantvriendelijk en correct met verl informatie.

prettig, informatief en adequaat

Prettig, informatief en adequaat; locatie kan beter

Vlot, informatief, no nonsens

Zie opm.

Zeer goede voorlichting en nauwgezet!

Was zeer duidelijk en informatief!

Bij binnenkomst werd ik meteen te woord gestaan. Advies was duidelijk. Dit keer waren geen vaccinaties.nodig.

Vriendelijke deskundige medewerkers.

Ik was door omstandigheden wat laat, maar werd met geduld en tijd geholpen.

Goed geholpen en geïnformeerd.

Ik kwam voor mijn reis vaccinaties en ben goed geholpen. ik was snel weer op pad.

Ik kon bij GGD niet op tijd worden geholpen. Bij Vaccinatiesopreis ben ik eerder geholpen, ondanks dat ik voor die dag geen afspraak heb staan. Niet dat dit een gewoonte moet zijn hoor. Mijn dank is in ieder geval heel groot. Dankjewel!

Fijn geholpen

Goed en duidelijk advies gekregen en snel geholpen.

Goede service en uitleg

De uitleg was heel goed en wat belangrijk is in het land van vakantie. Top.

Slechte ervaring met onvriendelijk personeel

Zeer onvriendelijk behandeld door een werkneemster, zonder vaccinatie weer de deur uitgelopen.

Hele behulpzame arts

Ben hier nu meerdere keren geweest, en altijd top geholpen! De arts is heel behulpzaam en neemt ruim de tijd om al je reisplannen door te spreken.

Duidelijk en snel

We zijn snel geholpen en duidelijk geadviseerd

Correct, volledig en prettig adviesgesprek

In een goed gesprek informatie gekregen mbt vaccinatie voor Chili en Argentinië. Mijn vrouw mist een milt en daar is professioneel op ingegaan wat dit specifiek voor haar betekent mbt risico’s op infecties en benodigde vaccinaties.

Erg goed geholpen

Bij binnenkomst hebben ik en mijn partner eerst een gesprek gehad met de vrouw die ons ging vaccineren. Hierbij heeft zij uitgelegd wat belangrijk is om te weten voor onze reis start. Daarna heeft ze ons gevaccineerd. Er werd vooraf gevraagd of we de prik spannend vonden, zodat ze hier rekening mee kon houden. Ondanks dat dit niet het geval was vond ik het prettig dat ze hier naar vroeg.

Een duidelijk verhaal welke vaccinaties aangeraden worden.

Er werd me duidelijk gemaakt welke vaccinaties aangeraden worden. Ondermeer door een kaart van het betreffende werelddeel te laten zien met daarbij ingekleurd wat het risico is op bepaalde ziektes. Fijn ook dat de vaccinaties gelijk gezet konden worden. De communicatie vooraf en achteraf via mails was ook duidelijk. Hiermee wist ik wat ik mee moest nemen en wanneer bv betaling zou plaatsvinden. Waarom geen 5 sterren? Het was pas mogelijk een afspraak te maken 1,5 week later. In verband met een redelijk last-minute beslissing voor de aanstaande reis, was dat wat kort van te voren.

Lokatie goed uitgelegd. Op tijd opgeroepen. Zeer prettig consult met leuk gesprek. Deskundige uitleg. Per mail nog belangrijke uitgebreide nadere uitleg ontvangen op dezelfde dag.

Prima info en handeling

We worden geholpen door een vriendelijk en deskundig vrouw. Ze naam de tijd om alles te uitleggen en goed te voorbereiden. Het ging prima.

prima geregeld

niets op aan te merken