Prima voorlichting, snelle service

Prima voorlichting, snelle service

Leuk ,vriendelijk,snel en vakkundig geholpen.

Het was gewoon goed.

Fijn, deskundig met duidelijke informatie te woord gestaan en gevaccineerd.

Prima!

Goede informatie én advies gekregen, perfekt!

Vriendelijk geholpen

Voor onze reis naar Namibië hebben we vriendelijk advies en vaccinaties gekregen. We konden alleen de ingang niet goed vinden (locatie Damsterdiep Groningen) De naam is nl. nergens te zien bij de ingang zodat je twijfelt of je goed zit.

Complete uitleg

Een goede complete uitleg over welk vaccin en hoe te handelen in bepaalde regio's

Duidelijke uitleg en adviezen!

Consult was goed, er werd meegedacht over onze reis! Zeker aan te raden!

Duidelijke taal.

Duidelijk en goede uitleg

Zeer fijne ervaring

Ontvangen door een vriendelijke man. Veel kennis op zijn vakgebied en kon ons goed uitleggen wat wel en niet nodig was. Niks aangesmeerd en beantwoordde al onze vragen duidelijk en geduldig.

Duidelijke uitleg

Afspraak maken ging snel en makkelijk. Op lokatie prima geholpen. Gevoel dat er voldoende tijd genomen wordt voor een afspraak. Tegelijk met mijn echtgenoot een afspraak gemaakt. Je betaalt dan echter toch voor twee consulten terwijl het verhaaltje er niet anders van wordt.

Goede service, maar om 2 consulten voor 1 echtpaar te rekenen vinden wij teveel van het goede !!

Om een afspraak te maken was niet simpel. Nadat dat was gelukt, op naar die afspraak. Als echtpaar gingen we er naartoe en kregen onze vaccinaties. Maar bij de betaling werd er 2 keer een consult gerekend !! Dat vinden wij niet heel eerlijk ! Dat vinden wij misbruik maken van de situatie !!

Top geregeld, zeer professioneel!

Snel, professioneel en vriendelijk geholpen.

Goede voorlichting, pakt goed door, meedenkend.

Goede voorlichting ook over hoe lang de vaccinaties werkzaam zijn, pakt goed door (ik houd niet zo van prikken), meedenkend.

Uitstekend service

Vriendelijke medewerker en duidelijke advies over mijn reis.

Uiters vriendelijke leuke man!

Ik wil even mijn complimenten geven aan deze meneer die ons heeft geholpen. Kind vriendelijk duidelijk in zijn uitleg kortom absoluut goed geholpen!!

Zeer kundig en vriendelijk

Met een gezin met 2 kids gevaccineerd voor onze vakantie naar Sri Lanka. De verpleegkundige was adequaat, kundig maar ook vriendelijk met een vleugje humor. Heel fijn voor de kinderen die het toch wel spannend vonden

Snelle en duidelijke behandeling.

Mijn inentingsboekje werd doorgenomen en er werd mij uitgelegd dat ik voldoende beschermd was voor mijn reis naar Cairo, Egypte.

Lekker snel en duidelijk.

De verpleegkundige bekeek mijn gele boekje goed en legde alles duidelijk uit qua benodigde vaccinaties en pillen etc. Hij hield ook rekening met mijn mening en antwoordde goed en duidelijk op vragen van mijn kant. Ook betreffende kosten en facturering was de verpleegkundige erg open en die transparantie waardeer ik zeer.

Goed geïnformeerd en prettig geholpen

Prettige, heldere en snelle service

Ik kon snel terecht. De medewerker was vriendelijk, duidelijk, gaf goede en heldere informatie, wist al mijn vragen te beantwoorden. Voor het vaccineren was ze heel rustig en ondersteunend wat voor iemand die beetje opkijkt tegen het prikken vast heel prettig is. Enige minpunt is dat de ingang heel onduidelijk is aangegeven.

Heel fijn en goed!!

Meneer legde alles heel goed uit, dus wist precies waar ik voorbereid op was. Het was fijne en snelle ervaring.

Helemaal top

Alles is goed, veel informatie en uitleg gekregen.

Prima consult, toen ik wist waar het was

De locatie vinden is onduidelijk, en op locatie is het zelfs nog een beetje vreemd. Het doet aan als een last minute geboekte ruimte, niet als een vast kantoor. Geen ontvangst, ik moest eigenlijk maar uitvogelen of ik was waar ik moest zijn. Ik vond dat niet prettig. Consult zelf was OK.

Ontzettend lang gewacht en weinig tijd voor advies

Ik was netjes op tijd, maar de afspraken liepen zodanig uit dat ik 3 kwartier heb gewacht. Dit is op zich niet eens heel erg, als er dan wel ook tijd voor mij genomen zou worden. Mijn vragen werden niet echt beantwoord en ik had niet het gevoel dat ik kon doorvragen op wat nog onduidelijk was. Een vriendelijke vrouw, maar eenmaal thuis moet ik zelf nog een heleboel uitzoeken. Het consult is te duur voor de informatie die ik heb gekregen.

Snelle en professionele vaccinatie procedure waarbij er tijd is om al je vragen te stellen!

Voor de vaccinatie voor de hepatitis A ben ik hier geweest en ik heb een fijne ervaring gehad! Er werd tijd gemaakt om eventuele vragen te stellen en ik werd goed geholpen!

zeedistelweg 1

2015 KT Haarlem