PrimA

Mijn ervaring was goed, precies op tijd geholpen, juiste info

Prima geholpen

Heel vriendelijk en sympathiek geholpen. Uitvoerige explicatie.

Fijn kunnen praten over de vaccinaties!

Ik ben zelf een onervaren internationale reiziger. Voor het eerst vaccinaties nodig, en ik kon fijn sparren over de mogelijkheden. Wat wel handig is, wat niet handig is, en of bepaalde onderdelen ook een verstandige toevoeging zouden zijn. Prikken deden ook geen pijn, dus al met al een goede eerste ervaring.

Relaxt en vlotte afhandeling

Goede ervaring komen voor volgende spuiten weer

idem

uitstekende controle en uitleg

Prima geholpen, vriendelijke medewerker en duidelijke uitleg

Erg goed, duidelijk

De afspraak was goed op tijd en was daarom ook op de geplande tijd, er werd goed uitgelegd waarom ik de vaccinatie moest nemen en wat er anders kon gebeuren. Ik zat op locatie MMC Eindhoven.

Verkeerd geïnformeerd

De arts die mij geholpen heeft vertelde mij dat ik verzekerd was voor vaccinaties en adviseerde mij daarom om de 2 vaccinaties tegen rabiës te nemen. Echter bleek later dat mijn verzekering het niet dekte en dat ik direct bij haar contant moest afrekenen. Tijdens het tweede consult bleek echter dat de vaccinatie in mijn geval helemaal niet zo veel toegevoegde waarde had. Als ik dat eerder geweten had, had ik de 180 euro liever in mijn zak gehouden.

Very efficient and kind

Excellent, efficient and doctor very kind

• Would you recommend us? Yes

vriendelijk advies

Na een zoektocht op een iets te vage locatie om de juiste ruimte te vinden, super vriendelijk ontvangen. Alle tijd werd genomen om uitleg te geven en om mijn kind (prikangst) gerust te stellen. Vakkundig en vriendelijk geholpen. Tip voor locatie Utrecht: Ga op zoek naar een meer vriendelijke kantoorruimte. Ik was bijna omgekeerd vanwege de uitstraling van de locatie!

Vriendelijk en informatief, alleen jammer dat betaling niet ter plaatsen lukte maar ik geloof best dat het een eenmalig probleem heb kunnen zijn.

Fijne medewerkers maar lastig te vinden

Bij de ingang mag het iets groter aangegeven worden dat je bij de juiste locatie bent. Verder buitengewoon vriendelijke medewerkers!

Perfect geholpen

Ik heb goed advies gekregen en alles verliep zoals ik gehoopt had!

Top afspraak!

Lekker dichtbij huis en in de avond bereikbaar. Super aardige dokter die ons ook dingen heeft geleerd over ons vakantie land.

Waren heel goed geholpen en alles werd ook heel duidelijk uitgelegd

Goede uitleg van de vrouw gekregen en ze nam echt de tijd voor ons dus zeker als heel prettig ervaren

Super ervaren en snel geholpen

Ik heb locatie Venray bezocht , net geopend. Ervaren medisch verpleegkundige. En een prettige man ook. Twee minpuntjes: - snel een printer plaatsen voor de recepten, apotheek zit in het zelfde pand. - en zorgen dat er een bewegwijzering komt, is een beetje een zoekplaatje in dit medisch centrum

Prima adres voor snelle vaccinatie

Zeer flexibel

Oké

De arts is super vriendelijk legt alles prima uit.alleen de behandel ruimte is wat gekunsteld. Een behandel tafel als buro moeten gebruiken is voor de arts ook niet heel professioneel lijkt mij.

Goede service, gedegen kennis.

We zijn zeer goed geholpen en er is heel goed meegedacht over de benodigde vaccinaties.

Prettige ervaring

De verpleegkundige was erg aardig en nam voor de vaccinatie goed de tijd ons te informeren.

Te duur

Ik vond het ontzettend duur voor 3 min binnen zijn

Uitstekende behandeling, vriendelijk, duidelijk en belangstellend

Zie boven

Niet fijn

Ik heb al veel prikken gehad en nooit pijn ervaren. Maar deze keer deed het pijn en had ik het gevoel dat die vrouw de prikken in mn arm duwde ipv de prik rustig onder mn huid aan te brengen. Heb al een aantal dagen pijn in mn arm die ik nog niet eerder heb ervaren na dat ik ben geprikt

Vaccinatie was prima, werkomstandigheden helaas niet

Ik heb gemengde gevoelens overgehouden aan mijn bezoek aan VaccinatiesopReis. De dame op de locatie hielp mij enorm fijn en legde het een en ander goed uit. Niets dan lof voor haar! Echter kan ik er met mijn hoofd niet bij dat een organisatie die klanten helpt om te voorkomen dat ze ziek worden, hun personeel in een berging vaccinaties laat zetten zonder dat er fatsoenlijk natuurlijk daglicht in de kamer schijnt. Het hokje waar ze aan het werk was had namelijk geen raam, wat mijn inzien echt totaal onacceptabel is. Om deze reden heb ik het cijfer 2 gegeven. De werkomstandigheden van je personeel zouden mijn inziens op nummer 1 moeten staan.

Goed en fijn geholpen

persoonlijke en goede informatie op maat.

zeedistelweg 1

2015 KT Haarlem