Ik ben adequaat en prettig geholpen.

Ik ben twee keer in korte tijd naar Vaccinaties op Reis geweest. De eerste keer (in augustus) moesten we lang wachten op onze beurt. De tweede keer (september) was ik meteen aan de beurt. We hadden een prettig gesprek, kregen de nodige informatie en een persoonlijk advies voor een tweede vaccinatie. De prikken werden vakkundig gezet; we hebben er geen last van gehad. De rekening komt per sms en kort daarna via e-mail; de betaling verloopt gemakkelijk.

Heel goed

Ik ben prima geholpen, de dame was heel duidelijk en geïnteresseerd. Echt TOP. Groet Herman

Goede voorlichting

Goed meegedacht met de opties die we hadden en goed meegenomen in de overwegingen. Met vertrouwen beslissingen genomen en het deed geen zeer! Leuke man ook die ons hielp!

goed behandeld

alles netjes afgewerkt en goede voorlichting gekregen

Duidelijk advies

Ik kwam voor een vaccinatie voor mijn vakantie. Kreeg duidelijke uitleg, alles werd doorgelopen en bekeken. Vaccinatieboekje werd goed bijgewerkt. En kreeg nog aanvullend advies mee.

Een fijne ervaring gehad!

Goed advies gekregen en vaccinatie verliep soepel en was niet pijnlijk. Snel afspraak kunnen maken voor de reis. Bedankt!

Zeer snel - professioneel en prettig

Zeer snel - professioneel en prettig

We hebben goede uitleg gekregen.

Een vriendelijke man die heel goed uitlegde welke vaccinatie voor welk gebied.

Heel positief

Ik ben vriendelijk ontvangen en heel goed geadviseerd zowel over welke vaccinaties ik nodig heb, hoe ik rekening moet houden met malaria en nog wat extra tips.

Goede voorlichting en tips! Totaal geen last van de prikken gehad.

Wel heb ik 1 minpunt. Ik ben erachter gekomen, dat ik niets terugkrijg van mijn zorgverzekeraar VGZ. Wel reisvaccinaties, maar niet van Vaccinaties op reis.

Goed, goed goed goed

Prima uitleg gehad. Duidelijk

fijn geholpen en geinformeerd

Zeer positief.

Prettig!

Er werd goed meegedacht en de tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden. Het was wel een beetje gek dat mijn gegevens van vorige vaccinaties (bij hen zo'n 5 jaar geleden uitgevoerd) niet terug te vinden waren in de systemen.

Duidelijk, vriendelijk en snel

Een warm welkom moet uitleg en toelichting

Goed geholpen

Bij de GGD op locatie agenda overvol. Uitgeweken naar vaccinatiesopreis. Vriendelijke, niet medisch onderlegde klantenservice, heeft voor me gekeken naar open plekken. Afspraak gemaakt voor een niet Nederlandse kennis. Was akkoord. Lange wachttijd bij aankomst (1 uur). Uiteindelijk niet 1 maar 3 vaccinaties op advies van de medewerker. Prima bevallen.

Ongelofelijk vriendelijk

Ik ben zwanger en ik werd door hele vriendelijke medewerkers geholpen. Ze geven ook veel informatie en ik ben heel erg tevreden.

Zeer prettig

Goede voorlichting en zeer vriendelijk geholpen

Vlot en vriendelijk!

Veel en duidelijke informatie. Meer dan verwacht. Zeer vriendelijk ontvangst, heel fijn!

Vriendelijk en deskundig

Ik werd op de afgesproken tijd naar binnen geroepen door een zeer vriendelijke medewerker, die de tijd nam en zeer deskundig over kwam.

Ik kreeg goede informatie en goede tips voor de vakantie.

Enthousiaste fijne goede uitleg!

Hele enthousiaste medewerker! Goede voorlichting, belangstellend en meedenkend! Top

Bekwaam, vriendelijk, behulpzaam, kortom prima.

Simpel om on line een afspraak te maken en ik werd bekwaam, vriendelijk, behulpzaam geholpen.

Zeer positief

Heb totaal niets te klagen. Zeer vriendelijk benaderd etc. Gewoon top!

zeedistelweg 1

2015 KT Haarlem