Meedenkend en kundig personeel

Bij aankomst wist ik niet precies waar ik moest zijn maar uiteindelijk een superfijne ervaring gehad. De meneer die mij hielp dacht direct aan de vergoedingen van de zorgverzekering en wist welke vaccinaties ik nodig had voor mijn reis.

Niet zo vriendelijk en niet kindgericht

De dame die ons hielp was niet erg vriendelijk. Ik was met mijn man en 2 kleine kinderen. Ze leek het niet fijn te vinden dan ze kinderen moest vaccineren. Verder gewoon de vaccinatie gekregen. Dat ging prima.

Goede ontvangst op de prik locatie, maar...

Indien ik een afspraak maak met bv een fysiotherapeut of een opticien wordt er gevraagd bij welke ziektekostenverzekeraar je bent aangesloten. Daarna weten ze precies te vertellen wat de vergoeding is als de rekening wordt gedeclareerd. Omdat we op de website hadden gelezen dat VaccinatiesopReis LCR erkent is zijn we ervan uitgegaan dat we de rekening konden declareren edoch mijn verzekering (Zorgzaam) vergoedde de rekening niet. Ik weet dat wij misschien ons beter hadden moeten voorlichten maar het zou fijn zijn (service) als jullie bij het maken van een afspraak vragen waar men is verzekerd en aan de klant kunnen vertellen dat er wel of niet wordt vergoed. mvg, André

Had eerder het idee bij een verkoper dan adviseur te zitten

Ik vond dat het er onpersoonlijk aan toe ging. Er werd vooral naar een computer gekeken naar wat ik had ingevuld ipv naar mijn verhaal/plannen gevraagd. Er werd opgedreund welke vaccinaties ik allemaal zou moeten nemen en wat niet eens allemaal klopt!

Goed advies!

We waren voor consult geweest en hadden daarna nog een vraag en werden zeer uitgebreid en goed gerustgesteld. Top aftersales!

Ik ben goed en respectvol geholpen

De medewerker was heel vriendelijk. Ze nam me mee in alle stappen, liet me meekijken en meedenken en ik kreeg niet het idee dat ze me zoveel mogelijk vaccinaties aan wilde praten. Dus het was een fijne ervaring.

Iet wat onprofessioneel en ontransparant over kosten

Ik vond het vaccineren wat onprofesioneel overkomen. De setting een omgetoverde kantoor ruimte in plaats van een gezondheidsinstelling. De mensen waren erg vriendelijk maar erg ontransprant over de kosten. Ik wilde maar 1 vaccinatie maar er werd gelijk van uit gegaan dat ik een tweede vaccinatie voor een andere ziekte ook wel gelijk zou willen omdat dat slim was om te doen. Het werd niet als een vraag geformuleerd en de kosten werden niet duidelijk gecommuniceerd. Des ondanks geen nare ervaring maar er is ruimte voor verbetering in mijn opzicht.

Efficient en professioneel: van afspraak tot vaccinatie

Het is makkelijk om een afspraak te maken, tijdens de afspraak is er duidelijk en goed advies en uitleg. Zal het een volgende keer zeker weer gebruiken

Zeer prettig consult.

De arts nam de tijd. Gaf veel informatie. En had een zeer prettige manier van communiceren. Bij een andere vaccinatie punt bleek ik alles vergoed te hebben gekregen bij mijn zorgverzekering. Nu niets. En zelfs met drie vaccinaties was het dat waard. Niet dat ik de keuze van mijn zorgverzekering terecht vindt omdat het ook een LCR aangesloten bedrijf is.

Was super gezellig en ook nog leerzaam!

Noodzakelijk en Vriendelijke hulp en Goed advies.

Online afspraak maken was eenvoudig met duidelijke aanwijzingen. [Goed] Extra herinnering voor de afspraak vooraf. - [Goed] Kleine wachttijd door vertraging uitloop. (te verwachten) [Voldoende] Vriendelijk ontvangst behandeling en ter zake advies. [goed]

Professioneel

Snel en efficient en goede voorlichting/informatie

Heel goed service en vriendelijke personeel

Heel goed service en vriendelijke personeel

Vlot en kundig geholpen!

Gehlpen door een vriendelijke dame die me veel informatie gaf. Via VOR kreeg ik ook nog op tijd mijn malaria pillen die ik anders niet meer optijd had kunnen regelen via mijn huisarts. Volgende keer maar gelijk naar VOR.

Topservice en erg vriendelijk personeel top!

Topservice!

Goede en nuttige uitleg. Geen onnodige prikken, heb vooral nuttige dingen geleerd over het land. De vaccinatie zelf was prima.

Aandacht, kennis en vriendelijkheid

We (3 pers) werden vriendelijk en vakkundig geadviseerd over onze familiereis naar Thailand. Verpleegkundige op locatie was top, en ook de arts aan de telefoon duidelijk en behulpzaam in zijn consult. Terwijl wij best "lastige" klanten waren: geen vaccinatieboekje in ons bezit, herinneringen aan vaccinaties uit het verleden onzeker, huidig medicijnoverzicht niet bij zich, onderliggend lijden...kortom, een hele puzzel. Ruim de tijd genomen om zo goed mogelijk in kaart te brengen wat wel bekend is en uitleg gekregen over hoe om te gaan met het onbekende. Uiteindelijk een weloverwogen besluit genomen welke vaccinaties te nemen en evt. wanneer een herhaalprik te halen. Met tevreden gevoel de deur uit gegaan.

Deskundig en zorgvuldig geholpen

Ik vond de informatie die werd verteld en al het materiaal over ziektes en preventie wat werd doorgestuurd erg fijn!

Heel professioneel en empatisch

Afspraak voor 2 personen waarvan een niet van naalden hield. Heel erg goed mee omgegaan. Kunnen liggen tijdens het geven van de vaccinaties en voor afleiding gezorgd. Hierdoor alles goed verlopen.

Zeer deskundig en cliëntgerichte

Goed geholpen.

Niet adequate verpleegster voor jonge kinderen

Kwamen met kinderen van 1 en 4 jaar oud. Ze ging veel teveel uitleggen en discussiëren met een stagiair/leerling. Met zulke jonge kinderen als patiënt is dat niet de juiste situatie om zo langdradig te zijn. Je creëert onnodig angst doordat je niet snel handelt. Vervolgens had ze op 1 van de vaccinaties de naald er niet goed opgedraaid waardoor de syringe eraf schoot tijdens het injecteren. Ze had ABSOLUUT dubbel moeten checken of deze er goed op zat voora bij zulke jonge kinderen. Vervolgens wel 20x sorry zeggen tegen het kind en daarna uitleggen aan een vierjarige dat er iets fout was gegaan en of ze nog een x een spuit mocht zetten. Hoe onbekwaam ben je?! Nadat ik aangaf dat ik zelf jonge kinderen als patiënt behandel en je die vaccinatie er natuurlijk per direct in moest zetten en niet met een vierjarige in discussie moet gaan, heeft ze dat pas gedaan en erna weer 20x sorry zeggen tegen mn kind omdat ze ging huilen. Mijn man en ik behandelen beiden jonge kinderen als patiënt en weten dat het moeilijk kan zijn, maar we hebben nog nooit zo’n onbekwame en onzelfverzekerde behandelaar kinderen zien behandelen. Absoluut niet aan te raden.

Deskundig

Goede ervaring, deskundig persoon

Duur

Bizar dat je met twee personen 2 x consult kosten moet betalen én voor malaria pillen ook 2x kosten voor het recept én de pillen zelf. Totale duur van het consult was 10 min voor twee personen.

Meer dan prima voorlichting

Jammer dat VGZ de vaccinaties niet vergoed.

zeer professioneel en snel geholpen

We hebben last minute een afspraak geboekt. Alles liep super, de collega was heel deskundig.

zeedistelweg 1

2015 KT Haarlem