Fijn om advies en vaccinatie in 1 keer te krijgen

De ontvangst was een beetje koeltjes. Mijn vorige boekje had ik weggegooid, omdat ik langer dan 15 jaar geleden voor het laatst naar een verdere bestemming ben geweest. Dat vond zij dom!!! Wel fijn dat de vaccinatie gelijk kon worden gegeven. Ik schrok alleen van de prijzen, vooral de prijs van het boekje.

Zorgvuldig

Nauwkeurige bestudering/ uitvragen van reisgegevens, duidelijke omschrijving van advies en verstrekken aanvullende info zowel mondeling als digitaal.

goed geholpen met advies

goed geholpen met advies. prima.

Alles goed geregeld

Goed geholpen en een aardige man

Deskundige verpleegkundige die zorgvuldig luisterde

Een uitstekende ervaring gehad bij Vaccinaties op Reis. Alles keurig op tijd volgens afspraak. Prettige en deskundige verpleegkundige die goed luisterde.

Snel en duidelijk

De landen waar ik naar toe ga, kwamen op het computerscherm met vermelding van de mogelijke ziektes.

Prima!

Prima geinformeerd en behandeld.

alles was goed

geen problemen

Vriendelijk in de omgang. Vakkundig en betrokken.

Prima, snel gebeurd

Prima, snel gebeurd

Veel kennis, snel een afspraak

Fijn contact, goed advies en snel een vaccinatie te boeken

Prettige ontvangst en aardige medewerker

Vaccinatie DTP 8-11-2023 9u15

Excellent

The responsible was very kind and explained what exact vaccine i need for my travel, also he took time to write validity of all the vaccines i took. I will highly recommend this place.

• Would you recommend us? Yes

Goed geïnformeerd over de vaccinaties en de over andere gezondheidsrisico's!

We zijn tijdens het consult goed en vriendelijk geïnformeerd over de vaccinaties en de over andere gezondheidsrisico's op onze bestemming. Gemakkelijk online een afspraak gemaakt, en duidelijke factuur en extra informatie brochures achteraf. Vooraf kon je informatie invullen over de vaccinaties die je al hebt gehad, waardoor het consult soepel verliep.

Wat een ontzettend leuke en gezellige dame

We werden op de nieuwe locatie ontvangen door een mega vriendelijke vrouw. Ze legde ons alles helder uit zodat we alle juiste kennis hadden en prikjes kregen. Enorm gelachen, maar nog steeds serieuze antwoorden op onze vragen gekregen. Ook amper last gehad van de prikjes dus ik denk dat zij ze goed gezet heeft.

Keurig op tijd. Het vaccineren verliep vlekkeloos.

Prima consult.

Het vinden van de locatie was niet helemaal gemakkelijk door het ontbreken van een duidelijk bord o.i.d. aan de buitenzijde van het gebouw of de informatie dat het in het gezonheidcentrum Damsterdiep is.

super goede service, zelfs uitgenodigd om op een later tijdstip terug te komen om alle gele boekjes te herenigen. het enige nadeel is dat omdat de afspraken buiten kantoortijden zijn, het lastig is om ze dan nog te bereiken.

Goede uitleg

Vantevoren moest je al vanalles invullen over je reis, maar tijdens het gesprek kwamen er nog meer vragen bij. Hierdoor bleken er minder vaccinaties nodig dan we vooraf verwachtten. En ook geen malariatabletten nodig. Fijn zo'n grondige screening.

Allemaal duidelijk en vriendelijk geholpen

Een fijne ervaring

Altijd goed en vakkundig geholpen

Afspraak is altijd makkelijk in te plannen via internet. Naast de vaccinatie ook uitgebreid advies en digitale follow-up. Eigenlijk wat je van een moderne organisatie mag verwachten.

Prima ben goed geholpen.

Snel en vakkundig

Snel en vakkundig geholpen, tevens goede adviezen waar op te letten tijdens de reis.

Wachttijd en presenteren ent-vloeistof

Zowel advies als behandeling lijkt prima te zijn verlopen. De reden dat ik geen 5 sterren geef is vanwege 1. een uur wachttijd na het moment van de afspraak. 2. Het niet (hardop) benoemen en tonen van de ent-vloeistoffen. Een presentatie-protocol houdt de behandelaar scherp en wekt vertrouwen bij de patiënt dat de juiste vloeistof uit de koelkast werd gehaald.

Prima ervaring

Even zoeken waar je moet zijn, verder prima in orde.

zeedistelweg 1

2015 KT Haarlem