Een goede ervaring!

Snel geholpen en duidelijk advies.

Vriendelijk en neemt de tijd

Wij zijn vriendelijk te woord gestaan. Ook is er voor ons de tijd genomen en is ons voldoende uitleg en advies gegeven.

Vriendelijk en vlot consult, pijnloze vaccinatie

Ik was wat te laat op mijn afspraak maar ben desondanks in de kortere overgebleven tijd volledig geinformeerd en geholpen. Vriendelijke dame met een vlotte babbel. Vaccinatie zelf ging ook heel vlot en was niet pijnlijk.

Uitstekend!

Aardige mevrouw gaf duidelijke informatie En alles was snel geregeld!

snel en goed

van A tot Z een uitstekende ervaring

Hele fijne en aardige mevrouw die mij hielp

Fijn geholpen

We zijn op een prettige manier geholpen. Wel schrokken wij van de consult kosten en ook nog eens per persoon, dit terwijl wij gewoon kwamen voor vaccinaties die wij zelf al hadden uitgezocht omdat we eerder dit jaar al op reis waren en hiervoor de meeste vaccinaties hadden gehad. Dus de consult kosten waren echt niet terecht. Wij kwamen niet voor informatie oid wij kwamen alleen de vaccinaties halen waar ik ook een afspraak voor gemaakt had.

Prima ervaringen.

We zijn op een vlotte en duidelijke manier geïnformeerd over de benodigde vaccinaties en/of pillen. De consult was vriendelijk en informatief. Wij zijn kortom tevreden.

Te duur

Mijn partner en ondergetekende hebben beide een vaccinatie gehad voor onze reis naar Azie. Echter werd voor 2 personen een dubbel consult gerekend € 59.90 voor totaal 20 minuten intake. Langer zijn wij niet binnen geweest. Eens maar nooit weer. Cor de Ruiter

Professioneel

Netjes en vriendelijk te woord gestaan en duidelijk antwoord op vragen.

Easy, Efficient

Easy, efficient. Thank you

Een zeer vriendelijke en ook duidelijke uitleg.

Voor onze reis naar Oeganda hebben mijn man en ik een afspraak gemaakt bij Vaccinatiesopreis in Breda. Wij konden er heel snel terecht. Netjes op de tijd van de gemaakte afspraak kregen we een uitgebreide uitleg over de vaccinaties die we al hadden en die we nog nodig hadden. De vaccinaties werden snel gezet, de uitleg was duidelijk. Ook de informatie die we vervolgens via de mail kregen toegestuurd was zeer helder. Al met al zeer tevreden over deze organisatie.

Heel goed, snelle service, alles duidelijk uitgelegd

Goed geholpen

Afspraak maken ging makkelijk. Fijn dat het ‘s avonds kon. Ze nam alle tijd om alles door te nemen. Informatie ook achteraf nog via mail gehad om nog eens rustig na te kunnen lezen

Onpersoonlijk en slordig

Wij vonden de verpleegkundige erg kortaf, het leek alsof ze er weinig zin in had. Terplqqtse afgerekend en toch ontvingen we beiden de volgende dag nog een mail met de factuur, of we die a.u.b. direct wilden betalen. Aangegeven dat dat niet klopte, snel reactie op gekregen….maar toch slordig.

Er werdt niet zo goed geluisterd.

Ik kreeg algemene informatie en 3 injecties. Over Rabiës kreeg ik te horen dat ik op moet letten en als er een probleem is ik het in het land zelf moet oplossen. Dat vind ik geen fijn idee omdat ik ook bij vrienden op bezoek ga. Toch weer een nieuwe afspraak gemaakt om als nog te hiervoor een inenting te krijgen.

Duidelijk

Vriendelijk geholpen, met een duidelijke uitleg.

Helemaal Top!

Ik kon snel een afspraak maken, zonder dat je paar weken moet op wachten wat er wel geval was bij de GGD. Hele lieve en aardige mevrouw ,en je krijgt alles uitgebreid uitgelegd

Prima behandeling, maar onvoldoende voorgelicht over bijwerkingen

Er werd alleen vermeld dat je wat spierpijn kon krijgen vd injecties, dktp en hepatitis a. Maar mijn man voelde zich grieperig de volgende dag en ik 2 dagen naderhand behoorlijk misselijk, zwak en beroerd. Jammer, dat we er niet voor zijn gewaarschuwd, we hadden toen net onze kleinkinderen uit Zweden te logeren.

Fijn geholpen, duidelijke communicatie

Fijn geholpen, duidelijke communicatie

Zeer tevreden over de service

Zeer tevreden over de service. Personeel heel vriendelijk en behulpzaam

Snel geregeld met goede informatie!

Snel een afspraak gemaakt. Goede informatie ontvangen en direct de eerste inentingen geplaatst.

Goede uitleg en behandeling

Goede rustige verpleegkundige die alles uitlegt en je goed en rustig behandeld

Prettige uitleg

zeedistelweg 1