Wel was het onduidelijk dat een afspraak maken om ingeent te worden betekent dat dat een consult is. Uiteindelijk onnodig veel geld betaald bij de afspraak. Maar verder omdat ik iets wat sneller moest hebben, stonden zij klaar voor wat prettig is. Vriendelijk meneer, en de prik deed geen pijn. Zou aanbevelen!

Duidelijke uitleg

Alles werd duidelijk uitgelegd en er werd tijd voor me genomen en geluisterd.

prima aanpak een info

zie hierboven

Goed geholpen door VaccinatieOpReis

Goede voorlichting over vaccinatie mogelijkheden

Efficiënt, Op tijd, en zo gebeurd

Goed geholpen

Vakkundig en vriendelijk

Goede service en uitleg

Een goede service en uitleg. Duidelijke informatie en fijn. Ook persoonlijke interesse wat je reisbestemming is.

perfect

Ik ben zeer tevreden over de service die ik bij vaccinaitiesopReis gekregen heb.

Alles perfect verlopen

Goed en duidelijk consult,

Top geregeld

Makkelijk om afspraak te maken. Goed advies gekregen. Alleen: waarom BSN gevraagd?

Super goed geholpen

X

prima op tijd, goed advies

Het was alleen handig geweest als we op voorhand al via mail hadden gehoord of inenting voor iedereen wel of niet nodig was. Tegen online tarief of zo. Alle gegevens vooraf al ingevuld. Daar opnieuwe door medewerker ingevuld, dubbelop, kost veel tijd.

vakkundig geholpen

goed en vakkundig geholpen

Fantastisch!

Vriendelijk, goede uitleg, alle tijd!

Onduidelijke locatie, goede verpleegkundige

Ik heb opgezocht ggd vaccinaties, en via een link doorgeklikt. Ik ging er dus vanuit dat het bij de reispoli van de GGD was, en in de afspraak bevestiging stond geen ander adres. Dus ik stond voor een dichte deur. Gelukkig wist de receptie medewerker in Spaarne ziekenhuis waar ik moest zijn en wilde de vriendelijke verpleegkundige van de VOR mij alsnog helpen toen ik met veel stress een uur later op het goede adres aankwam. Zet even duidelijk het adres in de afspraak bevestiging!

Goede uitleg.

Vriendelijk ontvangen met een goede uitleg. Helaas bijna 45 minuten extra moeten wachten i.v.m. uitloop.

Positief

Goede uitleg door een vriendelijke vrouw. Ook nog informatie nagestuurd gekregen.

Fijn geholpen

Locatie dichtbij, geen lange wachttijd.

Fijne medewerker en duidelijke uitleg

Deskundig geholpen en meegedacht met onze vragen

Snelle, vriendelijke service

Ik werd in Rotterdam snel geholpen met een super vriendelijke service. 100% aan te raden

Efficiënt, degelijk, to the point en zeer compleet

Het hele traject van afspraak via gesprek, afhandeling en betaling verliep vlekkeloos. De controle van onze gele boekjes was heel grondig en het bespreken van al die verschillende vaccinaties en geldigheidstermijnen verliep vlekkeloos door grote deskundigheid van de dame die ons te woord stond. Het verliep vlot, maar niet gehaast. Heel fijn.

Gezellig, professioneel en duidelijke info

Medewerkster nam voor ons als gezin de tijd, maakte grapjes en stelde onze zoon gerust. Bij vragen omtrent een ‘cocktail’ vaccinatie gaf de medewerkster professionele en duidelijke informatie. Medewerkster dacht mee om het voor ons zo voordelig mogelijk de juiste vaccinaties in te zetten ook voor de volledige/langdurige bescherming in de toekomst. Kortom een goede ervaring.

Superfijne verpleger die echt de tijd voor ons nam

Fijn dat hij de tijd voor ons nam en ook kundig advies heeft gegeven.

Heel goed geholpen!

Wij konden dezelfde dag nog een afspraak maken. Alles werd prima uitgelegd en al onze vragen werden professioneel beantwoord.

Ja zeker

Gewoon goed.