Laden reviews...
11 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Algemene feedback laat zien dat het team duidelijke informatie geeft en vriendelijk is. Verschillende reviews prijzen de professionaliteit en de vlotte uitvoering van de vaccinaties. Enkele ervaringen noemen communicatieproblemen en kosten, wat de behoefte aan transparante prijzen benadrukt. De algehele indruk is positief met aandachtspunten voor consistentie.
hele vriendelijke verpleegkundige, ook nog goed advies over verschillende andere dingen gehad. En prik TOTAAL niet gevoeld, ik snap nog steeds niet hoe dat kan.
rian van ostayen
Roosendaal
Ik ben snel, netjes en vriendelijk geholpen. Alles werd goed gecheckt en ik werd van advies voorzien.
Lina
Utrecht
Aardige mevrouw, met goede uitleg over het kiezen van de juist vaccinaties. Erg fijn geholpen.
Myrthe
Utrecht
Super aardige dame die mij geholpen heeft! Maakte op mij een zeer kundige indruk, was zeer attent en meedenkend!
Inge
Groningen
was prima zo
lida leijen
ALKMAAR
Het was onze eerste keer bij Vaccinaties op Reis en wij zijn uiterst tevreden. De medewerkster legde alles keurig uit, gaf alle nodige informatie en had voorafgaande al goed de arts geraadpleegd. Alles was tot in de puntjes voorbereid.
Marloes
Groningen
Vooraf telefonisch een vraag over de polio vaccinatie. Echter toen een vervelend telefoongesprek met de medewerker. Ze liet mij niet uit praten en was erg kortaf. Echter tijdens de afspraak een hele vriendelijke medewerker, vrolijk en duudelijke adviezen en uitleg.
Daphne
Zwolle
De dame die mijn zoon moest inenten voor zijn reis naar Zuid Amerika heeft alle tijd genomen om hem mee te nemen in de mooie kanten van Zuid Amerika maar ook in de gezondheidsrisico's die er zijn.
Mark
Amsterdam
Goed advies gekregen en verliep vlot. De prijs vind ik echter erg duur. Voor een consult betaal je voor ieder persoon die erbij is, terwijl dit compleet overbodig is. Daarnaast betaalde we 15 eu pp voor een simpel recept voor malariapillen. Vind ik persoonlijk erg overdreven.
Koen
Utrecht
Mevrouw heeft ons heel goed geïnformeerd over het land waar wij naartoe reizen en wat we kunnen verwachten. Wat we vooral niet moeten doen om infecties te voorkomen.
Kempes
Amsterdam
Ik ben geholpen door een enthousiaste kundige prettige medewerkster die geïnteresseerd werkt.
Frits Groeneveld
Wenum Wiesel
Tonny
Etten-Leur
Zowel mijn vrouw als ik zijn prima geholpen echter ontgaat mij de noodzaak van de dubbele consultkosten. Hierdoor eveneens kostbare behandeling.
Raymond Steinberg
Eindhoven
Er was al een datum geprikt. Dat kan onhandig zijn in je agenda, maar is dan te wijzigen. Voor mij was die datum gelukkig prima. Wat ook goed was? Mijn vrouw en ik kregen dezelfde tijd en locatie. Als dat bewust was dan is dat een pluim waard.
Paul
Haarlem
Deskundig geholpen Dacht mee en vooruit Goed advies gegeven
Celena
Heerhugowaard
Wij werden door een sympathiek persoon geholpen. Wij werden uitgebreid geïnformeerd over de risicolanden en welke vaccinaties het best aanbevolen zouden zijn voor onze reis naar Thailand, Maleisië, Indonesië, Cambodja en de Filipijnen. Ook zijn wij naast de vaccinaties ook uitgebreid geïnformeerd over voorzorgsmaatregelen om te treffen of zaken om rekening mee te houden om slechte ervaringen te voorkomen. Vaccinaties voelde wij niet eens.
6 September 2024
Erwin Vodegel
Leiderdorp
Ik heb mijn afspraak als erg prettig ervaren. Mijn vragen werden duidelijk beantwoord, waardoor ik zelf een goede keuze kon maken welke vaccinaties ik wel of niet wilde.
6 September 2024
Lieke
Uitgeest
Altijd een beetje huiverig voor een commercieel bedrijf maar waren aangenaam verrast over de professionele service en ruime informatie en advies. Een groot compliment
Arnold
ZWOLLE
Hartelijke en vriendelijke verpleegkundige
Max Heldring
Bilthoven
Je wordt goed geholpen met uitleg Er wordt aandacht en tijd genomen
Phuong
Alkmaar
Vriendelijke medewerkster en die mij op mijn gemak stelde. Een duidelijke en uitgebreide uitleg over de vaccinaties en een goede uitleg waar ik rekening mee moest houden in het betreffende land en wat ik nog nodig had voor mijn reis. Zeer tevreden
Gouvrie
Almere
Snel geholpen. Vriendelijk en duidelijke uitleg
Jeroen Joosten
Nieuwegein
Onvriendelijke verpleegkundige, ongezellig kamertje en alle informatie die je bij het consult krijgt is ook makkelijk online te vinden. Erg duur daarom voor een consult en een vaccinatie. Ook raar dat je twee dagen voor de afspraak een mail krijgt waar je je ontbrekende gegevens moet invullen. Hoezo wordt hier niet meteen om gevraagd bij het maken van de afspraak?
Beveelt niet aan
Eva
Amstelveen
Beste Eva,
Wat jammer om te lezen dat je onze dienstverlening hebt beoordeeld met een cijfer 4.
Onze verpleegkundige heeft de afspraak anders ervaren dat jijzelf maar wij staan altijd open voor feedback en verbetering.
Op onze website bij het tabblad reisbestemming kun je inderdaad al veel informatie vinden maar daarmee kun je jezelf geen vaccinatie advies geven. Een officieel vaccinatie advies kan enkel worden gegeven door een reizigersverpleegkundige, dit is namelijk afhankelijk van meerdere factoren;
- gezondheidstoestand
- reisprogramma
- eerder gekregen vaccinaties
De reden waarom wij bij het maken van de afspraak niet direct alle informatie vragen is omdat onze klanten dit doorgaans als tijdrovend en omslachtig ervaren. Het invullen van deze gegevens kan ook op een later moment, wanneer het de klant beter uitkomt en dit is voor ons geen probleem. Wel is het belangrijk dat het compleet is wanneer de afspraak begint en daarom worden er vooraf herinneringen over verzonden per email.
Wij hopen je hiermee meer helderheid te hebben gegeven en wensen je evengoed een hele fijne reis toe.
Met vriendelijke groet,
Team Vaccinaties Op Reis
Goed geholpen met uitgebreid advies op maat. Nog rustig de tijd om de verschillende opties uit te leggen, waarvoor en waarom. En direct bij dezelfde dame een afspraak ingepland voor een herhaal prik
2 September 2024
Henk
Berkel en Rodenrijs
Wij zijn heel vriendelijk ontvangen en hebben goede en duidelijke uitleg gekregen.
2 September 2024
Ben