4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima, enthousiast, vragen naar bestemming, heel gezellig. Prikken deed ze goed.

2 sterren: slechter dan verwacht

Ik werd vriendelijk geholpen, helaas liepen alle eerdere afspraken uit waardoor ik 20 minuten later geholpen werd door technische problemen. Erg fijn dat de JoHo vestiging interessant is, geïnteresseerd en vriendelijk met je praat om de tijd te overbruggen. Ondanks dat ze erg veel informatie hadden over de gele koorts waar ik voor kwam. Vonden ze het ook nodig dat ik nogmaals inentingen kreeg voor polio en hepititus A. Ik twijfelde maar ze drong aan. Achteraf gezien ben ik er niet zo blij mee en baal ik dat ik deze niet op een later tijdstip heb laten doen. Helemaal na het zien van de rekening, die pas later verstuurd werd. Hoogst waarschijnlijk kom ik niet meer terug voor de vervolg inenting.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

ik heb de behandeling ervaren zoals het moet zijn: deskundig, vriendelijk en efficient. Als klant heb ik mij ook correct gedragen en de rekening betaald.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ontzettend aardige mevrouw die heel leuk mee-fantaseerde en meedacht met de reis. En de manier van afspraak maken ging supermakkelojk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Over het algemeen een goede ervaring met de afspraak bij Vaccinaties Op Reis bij JOHO in Leiden. Ik vond voorafgaand aan de afspraak onduidelijk wat Vaccinaties op Reis precies was voor soort organisatie omdat het anders is dan de GGD. Op de afspraak zelf heb ik geen ID kaart hoeven laten zien, alleen een bevestiging van naam. Dat vond ik een beetje gek. En de procedure/werkwijze van Vaccinaties Op Reis werd niet duidelijk uitgelegd bij de verwelkoming op de afspraak. Verder was de vrouw die de vaccinaties toediende bekwaam. Ze vroeg duidelijk wat mijn reisplannen waren en nam de tijd om mij goed te informeren. Ook legde ze mij de effecten van vaccinaties uit. Dat vond ik prettig.

Duidelijke uitleg , prettige medewerkster ,

4 sterren: goede service, goed behandeld

Consult en vaccinatie goed. Echter vind ik het niet kunnen als je met 2 personen in dezelfde tijd van 1 consult toch voor 2 consulten wordt gefactureerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles werd netjes uitgelegd. Heel duidelijk!

Prettig gesprek,efficiënt geholpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De verpleegster nam de tijd voor me hoewel ze al een kwartier uitliep. Had ik nog vragen, heb ik hier en daaraan gedacht... erg prettige persoonlijke begeleiding. Reizen is al een beetje spannend en dan is dit een hele geruststelling. Well done! De tijden zouden eventueel wat flexibeler kunnen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het ging soepel, snel en effectief.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed en prettig alles uitgelegd. Prima informatie ook via email.

zeedistelweg 1

2015 KT Haarlem