4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg vriendelijke medewerkers, veel informatie aangeboden gekregen, goed geholpen

4 sterren: goede service, goed behandeld

De dokter gaf goede uitleg over alle vaccinaties ook over degene die ik al had en nog geldig waren, Maar een afspraak maken online had maar een zeer beperkte hoeveelheid mogelijkheden. Dat is wel jammer dat er geen ruimer aanbod is! Verder alles prima!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijke uitleg over waar je op moet letten in het land waar je naartoe gaat, dus niet alleen maar vaccinatie en dan klaar.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

prima info, prettige ontvangst, goed en snel antwoord op vragen. Gewoon top, een 10 dus

4 sterren: goede service, goed behandeld

De omgeving en atmosfeer waar je wordt ontvangen is erg relaxed. De mevrouw die vaccinaties gaf was heel vriendelijk en had veel kennis van zaken. Ook zijn de medewerkers in de shop behulpzaam. Slim om een shop te koppelen bij het vaccineren. Kun je direct wat benodigdheden inslaan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Jullie sturen erg veel e-mails. Dat mag wel wat minder. Tijdens consult krijgen we veel informatie. Het zou fijn zijn om een schriftelijke samenvatting te krijgen. Dat krijgen we alleen voor het onderdeel malaria. Verder prima.

4 sterren: goede service, goed behandeld

It was very pleasant and informative!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Kon er zeer snel terecht, werd Stipt op tijd ontvangen en kreeg gedegen advies.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prettige ervaring, alles heel duidelijk uitgelegd en alle tijd genomen daarvoor. Top!

4 sterren: goede service, goed behandeld

van het inplannen tot aan het consult, het was allemaal even prettig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Makkelijk om een afspraak te maken, en duidelijke uitleg daar over de ziektes & duidelijk advies. Tip: geef (duidelijker) aan dat bij de afspraak pas wordt gekeken welke vaccinaties nodig zijn, en misschien al een indicatie hoeveel tijd van te voren ik de afspraak had moeten maken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hele fijne ervaring. De vrouw die wij hadden was erg aardig en nam de tijd om alles fijntjes uit te leggen. Daarnaast heeft ze goed advies gegeven over de vaccinaties en over het land waar wij heen willen op vakantie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

was lekker snel geregeld zo wel afspraak als vaccinatie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Prima en deskundige behandeling. Zeer vriendelijke bejegening. Geen punten van kritiek.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben hoef geholpen Ik heb imformatie gekregen die nodig zijn voor mijn bestemming

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima informatie ! En niets van de prikken gevoeld !

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geen wachttijd; Vriendelijke ontvangst; Kennis van zaken over de diverse landen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super snel afspraak te maken en alles precise op tijd en vriendelijk "te word gestaan".

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede uitleg en alle tijd om vragen te stellen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De mevrouw die ons hielp was echt ontzettend aardig

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer prettige en geruststellende meneer.

zeedistelweg 1

2015 KT Haarlem