5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het heeft me ongeveer 10 jaar gekost om genoeg lef bijelkaar te schrapen, teneinde een afspraak te maken voor vrijwillige vaccinaties. Wat angst betreft was ik geen haas meer, maar eerder een Vlaamse Geus. Binnen een paar seconden was het gebeurd, een decennium opgebouwde zenuwen. Verdwenen. Als een hap uit een suikerspin. Dankzij de vriendelijke arts. “U bent mijn held van vandaag”, vertelde ik hem.

2 sterren: slechter dan verwacht

De meneer die mij vaccineerde wist veel, maar kwam erg verstrooid over en als ik niet had gezegd dat ik een buik***** prik moest had hij me zonder die naar huis gestuurd.

Was prima goede toelichting

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uiterst vriendelijke dame met kennis van zaken. Qua factuur: opmerking dat bij gezamenlijk hetzelfde consult dit 2x berekend wordt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik werd goed voorzien van informatie over vaccinaties, maar ook do's en don't in het land waar ik heen ga. Daarnaast ben ik heel tevreden over de behandeling van de vragen die ik had.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik kreeg voldoende informatie over de vaccinatie en overige informatie over evt. risico's voor de vakantie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima voorlichting, ze nam alle tijd voor ons.

4 sterren: goede service, goed behandeld

In de locatie op de Jacobsstraat waren ze superaardig, en informatief. Wel schandalig dat ze bij het gemeentehuis, die dus samenwerken met hen en waar tot dusver altijd de inentingen werden gedaan, niet eens het adres en de plek van de nieuwe locatie wisten!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben erg tevreden over de voorlichting en de vaccinaties

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel goede service, maar de vaccinatie waar wij voor kwamen, was op. Gelukkig was er nog eenzelfde vaccinatie met een andere naam. Maar heel fijn geholpen (door Wim? Weet even zijn naam niet meer). Top.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk, rustig en goede uitleg

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele goede hulp, duidelijke uitleg over de vaccinaties en medicijnen. Direct geholpen en ingeënt

Werd goed geholpen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super lieve vrouw. Heel geduldig!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Consult was prima. Enige vreemde is dat we met z'n tweeën een consult kregen en toch allebei het volledige bedrag voor dit consult moeten betalen. Nb. Locatie was Zwolle. Staat niet tussen de opties.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De mevrouw was heel goed. Zij wiste haar werk.

Prettige omgang, snel geregeld

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb van te voren allerlei gegevens digitaal verleend, maar tijdens consult bleek dat die niet gelezen waren. Los daarvan was het consult prima. Ik maak me wel wat zorgen over de veiligheid (afscherming) van de door mij ingevulde gegevens. Kunnen derden daar niet heel gemakkelijk bij als ze bijv. mijn e-mailadres invullen?

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg vriendelijk en duidelijk over de procedure. Werd snel geholpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dit is de tweede keer dat ik hier mijn vaccinaties laat zetten. Ik vind de service erg goed! Er wordt veel verteld en er worden veel tips gegeven. Daarnaast wordt er ook naderhand nog informatie opgestuurd. De factuur wordt netjes opgestuurd en is makkelijk te betalen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Erg prettige ervaring. Er werd alle tijd genomen en veel advies gegeven. Ook kon ik heel snel terecht voor een afspraak!

zeedistelweg 1

2015 KT Haarlem