3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Prima informatie gekregen. Vind het wel vreemd dat je per persoon al 21,50 moet betalen voor het langskomen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Een aantal aanmerkingen op de procedure: 1. De mevrouw van het consult wist niet te vertellen hoeveel de vaccinaties zouden kosten, bovendien werden de kosten ter plekke niet gepresenteerd. 2. Op de vraag of de kosten verschilden van die bij het GGD werd onzeker geantwoord en geen duidelijkheid gegeven. 3. Voor of na het toedienen van het vaccin is de arm niet ontsmet. 4. Vóór het toedienen van het vaccin heeft de mevrouw niet haar handen gereinigd en tijdens de procedure werden geen handschoenen gedragen. 5. De algehele uitstraling van de desbetreffende mevrouw en de entourage was onprofessioneel (mevrouw droeg een kapotte bril, het kantoor/bureau leek ongeordend).

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg snelle en vriendelijke en professionele bediening

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima uitleg en geduld, had een kind van 5 bij ons en er werd uitgelegd wat er ging gebeuren ze was niet bang meer.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed uitleg gehad over de vaccinatie en over wat je moet doen en niet moet doen als je in het land van bestemming bent

4 sterren: goede service, goed behandeld

In vind het bijzonder dat als we met 5 personen in een keer komen allemaal een consult in rekening gebracht krijgen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Er wordt niet gecommuniceerd tijdens het consult over kosten die komen kijken bij de diverse zaken. Het recept voor malariatabletten (preventief) wordt berekend (3x voor 3 personen). Niet aangegeven door consultante. Ook wordt dit ongevraagd direct toegestuurd door E-Farma, hiervoor geen toestemming gegeven. Wordt allemaal erg makkelijk mee omgegaan. Erg commercieel, tast geloofwaardigheid aan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super fijne service! De mevrouw die prikte was te gek!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede vakkundige info.en zeer empathies geholpen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel vriendelijk geholpen en duidelijke en handige tips. Echt een aanrader.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn zeer enthousiast, uitgebreid en met kennis van zaken voorgelicht en geholpen.

2 sterren: slechter dan verwacht

makkelijk afspraak te maken en op tijd geholpen. Bij binnenkomst heb ik de meeste informatie aangeleverd (die ik van internet had). Moest de verpleegkundige zelfs verbeteren omdat ik 3 kinderen heb en voor 1 alleen de A en B hepatitus nodig was en ze hem aan 2 wilde gaan geven. Ik had dus het gevoel dat ik mijn eigen cinsult deed ipv dat ik geinformeerd werd. Mag er vervolgens wel voor betalen voor mijn eigen opgedane kennis. Ontevreden dus. Informatie achteraf via mail nuttig en overzichtelijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk en goed geholpen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We zijn heel goed geholpen en geïnformeerd. Afspraak was ook op korte termijn beschikbaar, wat we heel fijn vonden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemakkelijk plannen via internet. Afspraak precies op tijd Vriendelijke arts die inent Klantvriendelijk dat achteraf betaald kan worden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer tevreden. Goed ontvangst en goed op de hoogte gebracht van de nodige informatie!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Goed geholpen. Niet volledige kennis over betalen, waardoor wij achteraf nog extra kosten hadden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

gelukkig op korte termijn een afspraak kunnen maken. GGD was in heel NL vol tot eind juli

Gemoedelijk profesioneel 'gewoon goed'

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het plannen van de afspraak is heel klantvriendelijk, geen vage openingstijden en telefoonlijnen waar je in de wacht wordt gezet, gewoon een lijstje met mogelijkheden waar je uit kunt kiezen, ook ‘s avonds. Je geeft van tevoren online alle bijzonderheden over je reis en je gezondheid op, wat tijdens het consult veel tijd scheelt. Vriendelijke artsen die een realistische voorlichting op maat geven. Dezelfde tarieven als bij de GGD, goedkoper dan bij mijn huisarts. Ik ga nooit meer ergens anders heen voor mijn prikken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Roos was heel aardig en geïnteresseerd in mijn reis. Ze heeft zelf veel reiservaring en gaf duidelijk en volledig advies. Ze prikte professioneel en pijnloos.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fijn dat er plaats laat in de avond was en vriendelijke werknemers

zeedistelweg 1

2015 KT Haarlem