Prima.

Snelle afhandeling leuke mensen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk en goed advies, geen opmerkingen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Vpk liep een half uur uit doordat (bleek achteraf) mensen voor ons een half uur later waren gearriveerd. Was prettig geweest als ze dit nog even had aangegeven toen we in de wachtkamer zaten. Overigens prima consult verder.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig ontvangst. Duidelijk advies. Snel geholpen. Ik voelde weinig van de prikken. Het enige verbeterpunt is dat de rekening van een combinatieprik herpetites a en b niet gesplitst kan worden. B heb ik nodig voor werk, A voor vakantie. Ik wil niet nog een extra keer terugkomen en nog een extra prik om een aparte rekening ervan te maken. Ik heb een daarom voor een combinatie gekozen. Maar declareren op werk is dan wat lastiger. Ondanks dat zeer blij met de service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Zeer rommelig, moest zelf goed meedenken en aandragen hoeveel malariatabletten er nodig waren. Geen verder advies gekregen. Bij thuiskomst bleek ik allerlei info via de mail gekregen te hebben. In de aankondiging stond: zoals afgesproken.....???? Niet dus! Voor een dubbel consult. ( waren met zn tweeenj zeer matig. Zal geen tweede keer hier heen gaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede en grondige voorlichting, relaxte sfeer, afspraak was op tijd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ervaring met de medewerker was heel prettig en we zijn goed geinformeerd. Wat we alleen heel jammer vonden dat we 4x een rekening kregen voor nog geen 10 minuten binnen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel een afspraak kunnen plannen. Ik was te vroeg en werd toch meteen geholpen(klantvriendelijk) aardig dame die het goed uitlegde allemaal.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vriendelijke dame, snel geholpen, duidelijke uitleg. Niets op aan te merken

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg lieve en aardige dame, met kennis van zaken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uiterst vakkundug en onderbouwd advies, goed overleg en aardig-leuk persoonlijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede uitleg over de vacinatie en waar je voor moet uitkijken

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fijne ervaring, goede informatie gekregen voor en over onze reis!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hel goed uitleg en begeleiding in een ontspannen sfeer.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vriendelijke en goede service: duidelijke uitleg

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Prettig consult, locatie bij Joho is onprettig; bij binnenkomst eerst reclame voor Joho, een praatje en kortingsbonnen. Onnodig en past niet bij het klinische aspect.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Wachtruimte was heel erg warm, 20 min wachttijd zonder dat er iemand wist wat er gaande was, hierna ook geen excuses, geen uitleg over wat er zou gaan gebeuren of wat evt bijwerkingen zouden kunnen zijn. Kortom slechte ervaring en ook zeker geen 20 euro consult waard als alleen de online ingevulde vragenlijst word doorgenomen en verder niets verteld word. In mijn ogen was er geen sprake van een consult. Zeker geen aanrader. Helaas, maar zou met een aantal aanpassingen vast beter kunnen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kundige en zeer vriendelijke arts

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig, deskundig en goede adviezen

Goede uitleg heel vriendelijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Makkelijk in te plannen, goed geregeld, aardige dokters, nemen de tijd voor je, goedkoper dan de GGD.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

ik ben goed voorgelicht en te woord gestaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deskundig advies, vriendelijke benadering.

zeedistelweg 1

2015 KT Haarlem