5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

vriendelijk en deskundig geholpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuk ontvangen en goede vaccinaties en tips meegekregen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel goed ontvangen door Roosmarijn, goede en leuke uitleg, echt de tijd genomen. Ik was met mijn zoon, die voelde zich ook op zijn gemak en alles verliep prima. Erg tevreden😀

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede aanvulling op mijn vragen. Arts was zeer vriendelijk en duidelijk

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Onprofessioneel overkomen (vragen niet weten te beantwoorden over verzekering, niet vertellen over eventuele extra kosten zoals het geven van een recept) Niet subtiel in het geven van vaccinaties aan kinderen( prik-bloed-pleister) is naar mijn mening niet de manier. Ook niet hygiënisch, huid van tevoren niet schoon gemaakt, draag geen handschoenen en was zelf ook geen handen, ook niet na het contact met bloed van mijn zoontje, kon ook ruiken dat ze rookt. Zeer ontevreden!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De ervaring was wel oke, de zuster was heel erg zorgzaam en lieftallig.Ze vroeg nog of ik wou gaan liggen, voordat ik het wist was het gedaan. Daarna heb ik nog een drankje van haar gekregen, zo'n lekkere zoete, natte, dat ken je toch wel.In zo'n plastic bekertje. Juist om mij weer op de been te helpen na zo'n geprik . Dus voor deze ervaring geef ik daarom een 10!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Er werd heel veel uitgelegd. Ze nam er alle tijd voor.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

heel professioneel. ik kon eerder terecht, was fijn. wel wat snel allemaal gesproken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De zuster was zeer behulpzaam en erg aardig. En gaf mij goede adviezen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat een ontzettend aardige man hielp ons! Erg veel uitleg gegeven en het was gewoon gezellig. Advies op maat en gaf zelfs extra informatie. Zo hoort het!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig gesprek. Goed advies. Goed gevaccineerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed geinformeerd, lief voor m'n dochtertje.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Rustig, weloverwogen en deskundig advies mbt (reeds verrichte) vaccinaties, maar ook advies mbt vliegen (trombose preventie) en muskieten bestrijding. Het was voor mij onmogelijk voorafgaande aan het consult er achter te komen of mijn vaccinaties toereikend waren, bijv. via telefonische inlichtingen. Nu ben ik eigenlijk ten overvloede langsgekomen, heb de vaccinatie-arts om niks lastig gevallen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Had het gevoel goed voorgelicht te worden en een hele vriendelijke dame, die echt de tijd voor ons nam.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We waren snel aan de beurt. Kregen en goede uitleg van een leuke, belangstellende medewerkster. Wij waren heel tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima voorlichting. Prettige omgang. Wij zijn in Arnhem geweest.

Fijn snel en vakkundig

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede voorlichting en informatie voorziening.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Eenvoudig afspraak plannen op makkelijk bereikbare lokatie. Prima geholpen en aanvullend geadviseerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekend. Snelle vaccinatie. Goede informatie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed geholpen, exta advies plus informatie ontvangen, ruimte voor vragen

zeedistelweg 1

2015 KT Haarlem