5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn bijzonder vriendelijk ontvangen en deskundig en uitgebreid voorgelicht. Een dikverdiende 10 :-)

4 sterren: goede service, goed behandeld

goede informatie gekregen en mij op mijn gemak gesteld, was toch wel een beetje zenuwachtig

4 sterren: goede service, goed behandeld

Miste informatie over Shanghai op de site maar goed voorgelicht op het spreekuur.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede behandeling en goed advies

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

prima. gekregen waar ik om vroeg en ggd medewerker heeft nog wat extra toelichting gegeven. ik verbaasde me echter wel over het feit dat deze jonge dame helemaal alleen aanwezig was in een groot gebouw. is dit wel veilig ?

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

zeer vriendelijke behulpzame medewerkster!!

Goede voorlichting, prettig contact

4 sterren: goede service, goed behandeld

Netjes geholpen kon op korte termijn terecht voor een afspraak. Vriendelijk.

Erg positieve ervaring.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goed ontvangen en grote deskundigheid ervaren.

Prettig

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Inhoudelijke advies was goed en prettig contact. Maar het spreekuur liep 20 minuten uit omdat de afspraken te kort op elkaar gepland waren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaring gehad, er werd de tijd voor je genomen en alle vragen duidelijk beantwoord en heldere informatie over alle vaccinaties en waar je op moet letten tijdens je reis. En meneer kon ook nog eens erg goed prikken, voelde er niets van!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

zeer aardig en kundige medewerkster die meedenkt

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond het ideaal dat je op verschillende locaties de vaccinaties kunt halen en op korte termijn. De dame die mij had geholpen was erg vriendelijk. Ook handig dat ik via de mail een betaalverzoek kreeg. Een minpunt vond ik dat ik ook moest betalen voor het consult terwijl ik daar niet om had gevraagd omdat ik van tevoren al had uitgezocht welke vaccinatie ik nodig had. Ik was daarom wel verbaasd dat ik het consult ook moest betalen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prettig/vriendelijk ontvangen. Goede informatie over waarom bepaalde vaccinaties moeten worden gegeven. Werd erg op mijn gemak gesteld. Nam de tijd voor mij.

4 sterren: goede service, goed behandeld

prettige ervaring, aardige arts en alles ging keurig en snel. Inclusief voldoende informatie.

Prima advies etc.

4 sterren: goede service, goed behandeld

prettige behandeling en extra info

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Bijzonder goede ontvangst en zeer goede en professionele hulpverlening

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer vriedelijk en vooral deskundig geholpen

zeedistelweg 1

2015 KT Haarlem