Goede informatie snelle behandeling

Duidelijke uitleg. Vriendelijk geholpen Geen last gehad van vaccinatie

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

prima service, vriendelijke en professionele bejegening!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Efficiënt geregeld, je kan van tevoren invullen en krijgt goede info via de site. Vriendelijk en op tijd geholpen met goede informatie. Achteraf via link betalen. Heel prettige ervaring!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ontvangst (door JoHo), goede interactie over opties voor vaccinatie en preventie bij bezoek aan India. Twee prikken (hepA en DTP) zijn goed gezet. Mijn verpleger was Martijn Vink, prima service. Ik vond het wel duur, daarom geen 9.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel, prettig en deskundig!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed geadviseerd, goed uitleg, voorzichtig omgang (bang voor prikken)

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ze was super aardig en hulpzaam

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel, simpel en goed Locatie van de vestiging kan beter, maar verder is het proces echt super goed ingeregeld en wordt je goed geholpen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijke man met verstand van zaken. Ook handig dat het prikken achterin een winkel gebeurt waarbij de verkoopmedewerkers verstand hebben van reizen en wat je bijvoorbeeld mee moet nemen. Hiernaast kun je zo goed als alle benodigdheden kopen in de winkel.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goed, ik had mezelf al ingelezen dus ik had eigenlijk niet heel veel meer informatie nodig. Alles wat ik moest weten werd goed en duidelijk verteld en desondanks dat ik 15 minuten te vroeg was kon ik gelijk behandeld worden. Nergens aanmerkingen op gehad!

4 sterren: goede service, goed behandeld

goede voorlichting, lekker op tijd en duidelijk.Wat wil een mens nog meer..? nou...een duidelijke kaart van Iran (bijvoorbeeld)waar precies wordt aangegeven waar welke plaats ligt. Dat was het enige minpuntje, maar we wisten zelf gelukkig waar we naar toe gingen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Worden kosten in rekening gebracht terwijl er niks gedaan is. Helemaal niet verteld van alle bijkomende kosten dit grapje heeft me nu €80 meer gekost dan nodig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel, zeer behulpzaam en aardig.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Netjes op tijd volgens afspraak met goede en nuttige informatie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

goed gegaan. simpel : afspraak maken-advies-inenting en de factuur krijg je opgestuurd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima! Duidelijk en goed advies en behandeling.

4 sterren: goede service, goed behandeld

werd goed en duidelijk voorgelicht .

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik kon er snel terecht, in de avond. Vriendelijk personeel, goed geholpen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

duidelijke en goede uitleg. begrip vol voor het erge huilen van mijn zoon die bang was voor de vacinaties

4 sterren: goede service, goed behandeld

De afspraak verliep goed en soepel. Goede uitleg, informeel, laagdrempelig. Dus alles kon uitgelegd en gevraagd worden. Heel tevreden!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik hou niet van prikjes, maar deze mevrouw deed haar werk heel proffesioneel en vlug, voor ik er erg in had was het al gebeurd!

zeedistelweg 1

2015 KT Haarlem