4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik was hiervoor erg zenuwachtig en de mevrouw die mij geholpen heeft stelde mij erg op me gemak. Ik was erg tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Werd goed voorgelicht en geholpen

Hulpvaardig en direct.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

zeer deskundige person. Adequaat en goeie suggesties na doorvragen. Top Minpuntje: beschikbaar en snelheid tijdstip om afspraak te kunnen maken in gezondheidscentrum Groningen (niets met de medewerkster te maken; organsatie)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ontzettend goed, fijn en professioneel geholpen door jullie vaccinatiesopreis collega. Gaf veel praktisch advies! Enige punt ter verbetering is voor Joho: bij binnenkomst werd aangegeven dat er 5-10 minuutjes uitloop was. Uiteindelijk een half uur moeten wachten, was goed geweest om een realistische uitloop aan te geven, of me tussendoor op de hoogte te houden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

only bit expensive

Prima, fijn geholpen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Deskundig advies, goed overleg en dus veilig op weg. Misschien een verdovend doekje gebruiken bij kleine kinderen?

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuke mensen,.. zeer goed behandeld

Zeer deskundig geholpen

4 sterren: goede service, goed behandeld

De locatie is niet duidelijk aangegeven. Vooral in het gebouw mistte we een wegwijzer.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het afspraak was op tijd, geen wachttijden. Gesprek was duidelijk, vriendelijk, kennisrijk en professioneel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was een vriendelijke vrouw met goed advies. Ze gaf de prikken erg rustig en je kon merken dat ze veel wist van haar vak

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geen problemen ermee, ben tevreden,

4 sterren: goede service, goed behandeld

It was very pleasure to be this location, staff was very very friendly and cooparative

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed ingelicht, duidelijke uitleg over de vaccinaties , alleen de factuur van mn zoon die klopte niet want daar stond een vaccinatie bij op die hij biet gehad heeft

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik zal echter niet meer terug keren. Achteraf blijkt dat mijn verzekeraar Unive slechts thuisvaccinatie vergoed. Dus dat past mij beter.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Proffesioneel personeel! Vriendelijk en gaven direct aan wat nodig was!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede voorlichting en advies, snelle afhandeling

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede voorlichting en eenvoudig om een afspraak te maken.

Prima geregeld

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We waren op verkeerde adres bij GGD Groningen en werden gebeld door degene waar we moesten zijn

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snelle service, goede informatie, prettig en professioneel handelende arts.

4 sterren: goede service, goed behandeld

werd goed uitgelegd, alleen de locatie kon beter worden aangegeven.bv door fysio erbij te zetten.

Tappersweg 12-D

2031 ET Haarlem