5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mevrouw was erg behulpzaam en heeft alles zeer goed uitgelegd! Ook al mijn vragen goed beantwoord!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Vriendelijk geholpen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Erg op mijn gemak gesteld, mevrouw heeft rustig alles uitgelegd . En nog extra informatie gekregen over het land waar ik heen ga. Kortom meer dan prima geholpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed geregeld snel geholpen duidelijke uitleg en stond snel weer buiten

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed bereikbaar. Duidelijke en deskundige uitleg. Vriendelijk personeel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gewoon erg goed behandeld.

Locatie Delft

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima en heel aardig geholpen en veel begrip

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zowel ikzelf alsmede mijn vrouw hebben het consult als zeer prettig ervaren. De vaccinatie Werd door de verpleegkundige proffesioneel uitgevoerd met meer dan persoonlijke aandacht. Ook werd er meegedacht over toekomstige reizen, wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Kortom geen op of aanmerkingen.

Erg vriendelijk goede info

4 sterren: goede service, goed behandeld

Keurige informatie. Goed te bereiken.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Perfecte hulp ter plaatse, deskundige verpleegkundige die goed hielp. Bijzonder irritant zijn de betalingsherinneringen lang voordat de betalingstermijn gesloten is. Op een net antwoord wordt niet gereageerd. Geef mensen de mogelijkheid direct te pinnen en stuur geen bedelbrieven meer.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles gebeurde op tijd. Er was goede voorlichting en we staan genoteerd voor een vervolginjectie. Verder kregen we nog tips waar we op vakantie wat aan hebben. Al met al prima!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer snelle en vriendelijke behulpzame mensen. Zowel bij het maken van de afspraak, als tijdens het toedienen van het vaccin. Verstand van zaken en prettig in de omgang.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

goede voorlichting en een zeer prettig gesprek

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed geholpen met deskundig advies en vaccinatie

Goed verzorgd. Goede aanvullende informatie

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijk, snel en erg vriendelijk behandeld

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima geholpen heel duidelijke uitleg heel te vreden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Wij hadden eerst een afspraak waar niemand is komen opdagen, vervolgens zijn wij gebeld waar de excuses werd aangeboden en dat wij bij de volgende afspraak geen consult hoefde te betalen. Heb de facturen binnen met consult kosten! Hoop dat hier wel wat mee gedaan word. Ik heb al gemaild naar jullie me vind dit wel heel vervelend dat we eerst voor niks komen en dan vervolgens gewoon alsnog hier achteraan moeten. Beetje jammer.

zeedistelweg 1

2015 KT Haarlem