4 sterren: goede service, goed behandeld

Snelle en vlotte info omtrent de revelevante vaccinaties voor ons reisdoel.De vaccinaties zelf werden deskundig en nagenoeg pijnloos gezet.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijke uitleg, vriendelijk, rustig, klant centraal

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Moeilijk /onduidelijk vindbaar en niet op tijd geholpen . Vervolgens top geholpen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vlot, deskundig en professioneel afgehandeld. Vertelt en informeert goed, zelfs met passende humor. Complimenten!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vlotte afhandeling door vriendelijk personeel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kundig arts, gaf vol aandacht goeie reisadviezen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service want op zaterdag open en vriendelijke behandeling

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Altijd stipt op tijd word ik geholpen. Arts neemt de tijd en legt uit voordat er gevaccineerd wordt: kortom geweldige service!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel goed persoonlijk advies, er werd de tijd genomen en met je meegedacht.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We werden fijn ontvangen en geholpen bij VaccinatiesopReis.

4 sterren: goede service, goed behandeld

prima gedaan, goede structuur in gesprek

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Vaccinatie was goed. Er was geen raming over vaccinatie kosten. Op voor pagina staat dat ik het bedrag binnen 14 dagen moet betalen. Op da factuur staat binnen 7 dagen. Welke data moet ik hanteren, echt vervarrend.

4 sterren: goede service, goed behandeld

prettig, vlot, begripvol, en snel aan de beurt

Goede heldere uitleg. Vriendelijk

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik had me een uur vergist in de tijd van de afspraak. Werd heel relaxed op gereageerd en nog snel geholpen ook. En dat gebeurde deskundig en prettig. Er werd goed meegedacht en kreeg passend advies.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg behulpzaam, luistert goed naar klant!

4 sterren: goede service, goed behandeld

We werden keurig geholpen en de dame die ons hielp had zich goed voorbereid want ik kreeg het idee dat ze nog in opleiding was want er zat iemand achter haar voor back up. Wel vreemd dat de koelkasten met injecties niet op slot staan in een onbeheerde hal waar ook nog eens de voordeur van openstond.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk en met veel informatie over vaccinatie geholpen. Locatie is zelfs door buurtbewoner moeilijk te vinden. Mogelijk bij adres vermelden dat de ingang op de korte zijde van het gebouw parallel aan de Kijkduinlaan te vinden is. De fysiotherapie zoals vermeld bij route weet ik wel te zitten maar als je niet weet waar de ingang zit weet je ook de vaccinatiepost niet .

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed geïnformeerd, zeker ook de tijd gekregen om vragen te stellen. En ze maken echt tijd voor je niet gehaast dus een prettige ervaring.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mevrouw was vriendelijk, op het afgesproken tijdstip aanwezig, had zich voorbereid, dacht mee en gaf tips.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijk in uitleg en instructies omtrent het vakantieland

zeedistelweg 1

2015 KT Haarlem