prima personeel, zeer vriendelijk

zeer behulpzaam en professioneel.

Vriendelijke vrouw die goed omging met kind dat heel angstig was

Onze zoon was heel erg bang en wilde eigenlijk niet geprikt worden. De vrouw die ons hielp ging daar heel rustig en empathisch mee om.

Prima service, vriendelijk en duidelijk.

Erg prettig dat je zelf een datum en tijd kunt prikken op een locatie die vlakbij is.

Professioneel en relaxt

Een zeer goede ervaring!

Zeer vriendelijke mensen, ik heb een heldere uitleg gekregen m.b.t. medicatie tijdens mijn reis en de sfeer was erg prettig!

goede directe informatie aan de telefoon

Duidelijk en gericht telefoongesprek gehad omtrent de vaccinaties en risico'. Volgende keer ga ik ze weer bellen.

Goed advies

Het was erg fijn dat enkel de vaccinaties werden aangeraden die ook echt nodig waren. Wanneer er twijfel was over een vaccinatie werd duidelijk onderbouwd of je deze nodig zou hebben of niet. Kortom, ze proberen je niks aan te smeren! Daarnaast werd je goed geïnformeerd over andere risicos in je bestemmingsland, zoals parasieten in zoet water

zeer vriendelijk en professioneel advies en behandeling

zeer vriendelijke en professionele behandeling door jullie medewerker in MMC Eindhoven

Fijn geadviseerd, op de hoogte .

Prima informatie en meedenkend persoon

Lekker vlot

Snel en simpel

Heldere uitleg en aardige arts.

Heldere uitleg en aardige arts.

Positief, alleen kwamen er achter de malariapillen onverwachte kosten vandaan.

Inentingen en voorlichting was goed. Het is bij mij alleen niet duidelijkovergekomen dat ik voor 12 euro alleen een malaria pillen recept kreeg en al helemaal niet dat ik daar dan nog een keer 40 euro overheen moest betalen. Die kwam gewoon onverwacht en dat is jullie schuld want dat had je duidelijk moeten vermelden. Ik stuur ze ook terug en ben daar ontevreden over :(.

Uitstekende hulp!

Uitstekende hulp en prima kennis van zaken!

Fantastisch behulpzame medewerkers

Ik moest nog gauw een kliniek zien te vinden waar ik terecht kon voor een rabies vaccinatie. Ik heb op internet gezocht en vond daar een tekefoonnummer voor vaccinatie klinieken. Ik kreeg daar een heel aardige behulpzame medewerkster aan de telefoon lijn. Ze heeft gezocht waar ik op de zaterdag nog terecht kon. Ze vond een adres in Nijmegen. We hebben gezellig ziten praten over mijn werk en wat ik nu ga doen.

Too geregeld !

Gewoon top !

Uitgebreide goede informatie

Zeer vriendelijk advies. Goed ingespeeld op kinderen. Het enige wat ik erg vreemd vind, dat we als gezin komen, met 3 kinderen onder de 14 jaar en we 5x het consultadvies moeten betalen.

Goed geprikt

Het prikken hing goed. Wij waren met ons gezin van 5. We moesten voor een consult van max 25 minuutjes 5 x 21,95 betalen, dat is wel een beetje overdreven helaas.

Onzin

Van te voren ingevuld wanneer ik op reis zou gaan, wanneer je aankomt vervolgens vertellen dat een inenting niet mogelijk is voor deze tijd omdat het 2 weken zal duren terwijl ruim op tijd een datum van vertrek is aangegeven. Vervolgens consultkosten rekenen voor een gesprek van niet eens 5 minuten. GGD geeft aan het direct te kunnen doen.

Wat je verwacht.

Neemt de tijd, goede info, dichtbij.

Maria was erg goed en behulpzaam

gewoon goed

Prettige, ervaren en kundige arts

Prima alternatief voor de GGD. Aanrader

Vriendelijk en informerend

Ik ben op zeer vriendelijke wijze goed geïnformeerd over de verschillende inentingen, de redenen ervan en de duur van de werking. Ook informatie gekregen waar ik nog geen weet van had. Ook het prikken zelf ging snel en deskundig.

Goed en kundig geholpen, zeer vriendelijk.

Heel goed geholpen, alle aandacht en zeer goede kennis van alles. Kwalen voor de 2de keer. Kan het iedereen aan bevelen. Afspraak maken kan online. Ook savonds.

Professioneel, bondig maar toch persoonlijk en alles duidelijk uit willen leggen

De arts nam goed de tijd om alles uit te leggen zonder dat het langdradig werd of veel tijd in beslag nam. Ze gaf goede tips mee en wist duidelijk waar ze over praatte.

Super goed ervaring!

Uitstekende behandeling, zeer vriendelijke en goede reís aanbevelingen

zeedistelweg 1

2015 KT Haarlem