Prima!

Waren ook met de kinderen, werden heel heel prettig ontvangen en fijn geholpen.

Goed advies door een vriendelijke arts

Ik kwam te laat door een parkeerprobleem, maar de arts nam het mij niet kwalijk. Ook toen ik aangaf dat ik soms flauwval bij vaccinaties of bloed afnemen ging hij daar goed mee om, zodat ik mij niet hoefde te schamen daarvoor. Ik ben alleen bang voor de rekening, hihi.

Goed advies, goed geprikt, te duur

Het afspraak maken ging ok. Het consult was prima, prikken ging goed. Mijn bezwaar is de rekening. We waren met z'n drieën en betalen 3x 21,95 voor het(zelfde) consult. Dat vind ik teveel geld.

Helemaal tevreden, een rustgevende ervaring

Het afspraak is prima gegaan, snel en professioneel uitgevoerd. Uw collega was zeer behulpzaam en vriendelijk.

informatief betreft aankomend vakantie

Het is voor jullie maar ook ons lastig te achterhalen wat voor eerdere vaccinaties wij hebben gehad- helemaal met een niet Nederlands achtergrond. Al is de privacy wet leidend is het wel handig om tips te krijgen hoe wij zelf aan deze informatie kan komen om dubbele vaccinaties te voorkomen.

Kreeg alle informatie die ik nodig had voor de vaccinaties.

Kreeg alle informatie die ik nodig had voor de vaccinaties.

Uitstekende service en advies

Goed geholpen en advies gekregen over Norit. In plaats van Norit heb ik een recept voor een beter middel gekregen. Er werd goed gevraagd of ik nog andere medicijnen gebruikte. Ik ben zeer tevreden.

Zeer prettig en degelijk advies

Onze eerste ervaring met de locatie in Rotterdam was zeer positief. Door de juiste vragen en de aandacht die we krijgen heb ik een goed gevoel dat we het juiste advies van vaccinaties hebben gehad.

erg goed

makkelijk afspraak te maken en te verzetten, vriendelijke en duidelijke medewerker!

Schandalig!

Dat je als één gezin één bezoek brengt en dan 4 maal consultkosten gefactureerd krijgt... SCHANDALIG!

Zeer prettig geholpen en vakkundig. Bovendien zaten alle bureautjes waar we ingeent konden worden al vol, dus reuze blij dat we hier met spoed wel terecht konden.

Prima geholpen

Prima ervaring. Door een verleden vind ik het krijgen van injecties verschrikkelijk. Zat te trillen als een rietje. Maar de arts is vriendelijk en begripvol en nam rustig de tijd voor mij. Ook het personeel van JoHo bood mij een glaasje water aan en vroeg of ik wat nodig had. Heel lief dus.

Uitstekende behandeling

Zeer goed behandeld door een zeer ervaren medewerkster. We hebben niet hoeven wachten, maar werden meteen afgehaald. Prima controle en enkele noodzakelijke correcties op de antwoorden die we digitaal gegeven hadden. Goed doorvragen en duidelijke uitleg en deskundig antwoord op onze vragen. We kunnen uiteraard de medische kwaliteit van de verstrekte vaccins niet beoordelen, maar zijn in ieder geval uitstekend behandeld.

Vriendelijk en ontspannen

Kan gestructureerder ik moest zelf om cholera verklaring vragen. Achteraf duur.

Duidelijk en persoonlijke service en een snelle behandeling!

Snelle vakkundig vaccinatie verstrekker

We waren te vroeg en konden gelijk doorlopen. Gegevens gecheckt, advies gegeven en snel gevaccineerd

Zeer goed en duidelijk

Er behulpzaam goed oplettend en goed naar je achtergrond kijken voor advies

Prima. Wim Toet deed het goed

Zorgvuldig, informatief

De gegeven informatie en richtlijnen omtrent mijn reisbestemming en gezondheidsrisico's waren efficiënt en behartenswaardig. Dank daarvoor.

Goede service. Vriendelijk personeel

Goede service. Vriendelijk personeel

Professioneel en vriendelijk advies

Beetje run-down en brak interieur maar advies zeer professioneel en vriendelijk. Er miste wel een weegschaal hetgeen toch bij het basis materieel van een arts behoort zou ik denken.

Afspraak ging erg makkelijk en verliep heel snel

Fijn dat er genoeg mogelijkheden waren voor een afspraak na kantoortijd. Super snel geholpen.

Duidelijke info

Duidelijke informatie

Professioneel en goed behandeld.

Als ik de volgende keer zou moeten vaccineren zou ik weer hier langskomen. Ik ben professioneel behandeld en alle vragen werden goed beantwoord.

Vriendelijk personeel

Prima ervaring. Dit was de tweede keer dat ik langs ben geweest voor reisvaccinaties. Beide keren bij dezelfde mevrouw. Jammer dat ze met pensioen gaat, want ze is enorm behulpzaam, legt alles goed uit en heeft humor.

zeedistelweg 1

2015 KT Haarlem