snel en handig

Ik was mijn vaccinatieboekje kwijt. IOmdat ik hier vaker kom voor vaccinaties kon meteen een nieuw boekje gemaakt worden.

Very nice and proffesional consulattion.

The doctor speaks very good English, but the visit was delayed for 20 minutes.

Vriendelijk tewoord gestaan

Alleen recept voorgeschreven kost 33 euro beetje duur ook nog 2x terwijl we ook apart hadden kunnen komen

Professioneel, vriendelijk, geinteresserd!

Professioneel, vriendelijk, geinteresserd!

medewerker zeer onklantvriendelijk

Fijn dat je snel aan de beurt bent en achteraf via een Ideal link kan betalen. Jammer genoeg werd ik door de medewerker zeer onklantvriendelijk geholpen. Ik had verwacht dat ik eerst wat advies en uitleg zou krijgen. Ze was zeer kortaf en begon gelijk met stempelen en het invullen van een formulier op de computer. Dit was dus wel heel erg afhankelijk van deze medewerker.

Excellent en secuur!

Eindelijk iemand die precies weet hoe het zit. Die doorvraagt en helderheid schept. Die de dossiers kent en checkt. Ik ben zeeer tevreden.

Goede ervaring, vriendelijke ontvangst.

Positieve ervaring, vriendelijke ontvangst. Goede service, er werd nog nagebeld voor controle. Aanrader.

Goed. Fijn dat ik snel een afspraak kon maken

Goede ervaring. Kon kort van te voren afspraak maken. Alleen jammer dst je niet in landelijk systeem ggd/ rivm kon om te checken of zoon ook al echt hepatitus a prik had gehad als kind in afrika...

Fijn, ik werd zeer goed geholpen!

Ik vond het een goede ervaring! Ik werd goed geïnformeerd en er werd goed meegedacht met wat handig zou zijn qua vaccinaties voor mijn situatie.

Hele fijn, relaxed en open gesprek

Dame die mij hielp was erg open en behulpzaam. Pushed niet om extra prikken te nemen, terwijl het wel kan. Over locatie: Mooie locatie. Alleen zat er niemand bij de receptie beneden. Omdat er qua communicatie/borden niet duidelijk was waar ik moest zijn zorgde dat er even voor dat ik alle kamers af ben gegaan.

Fijn: dichtbij en 's avonds, maar...

Kwam voor Thailand prikken voor hele gezin. Volgens website was Hep A voldoende voor 3weeks verblijf, tijdens consult is HepB erbij gekomen voor kinderen. Uitleg nogal vaag. Ben wel akkoord gegaan, maar bleef achter met het gevoel dat dit ons is aangepraat. 4x 20 euro consultkosten voor 1x familie bezoek. En ja, dat dit pp is stond weliswaar duidelijk op de website, maar waarom niet slechts 1x deze kosten?

Prima uitleg, medicijnen zijn gelijk besteld!

Top!

Correcte afhandeling vaccinaties

Vriendelijk personeel. Goede informatie over vaccinaties en andere gezondheidstips reisland.

Iedereen kan zijn dag wel eens niet hebben.

In eerste instantie duidelijk en helder hoewel ze wel mis prikte bij mijn vriend in zijn arm (die had na afloop een giga bloeduitstorting). Na afloop toch medicijnen voorgeschreven waar we duidelijk op hadden aangegeven die niet te willen gebruiken. Ik zou alleen de facturen ontvangen omdat ik de vaccinaties had aangevraagd. Krijgt mijn vriend toch aparte facturen. Geen groot probleem maar was even verwarrend.

Zeer prettig, voor een niet zo’n prettige handeling.

Dame stelde mij goed op mijn gemak en heeft mij van veel nuttige informatie voorzien.

Klantvriendelijk en heel duidelijk en kundig!

Prettige duidelijke uitleg van welke vaccinaties nodig waren en uitleg hoe het vaccineren zou gaan. Goede kundigheid en rustige uitleg door de verpleegkundige. Je voelt je op je gemak en alles liep als vanzelf!

Vriendelijk, snel, informatie beperkter dan vorige keer.

Prikken goed

Beweg wijzering zeer slecht geen bordje of iets dergelijks op het hek oud-eurocommissaris Prijs best duur om eerste consult voor het hele gezin p.p te bereken dat had van mij best 1 keer gekund voor het hele gezin Daarom adviseer ik nu even nee bij aanbeveling

Aangenaam en professioneel

Klantvriendelijk, snel en direct.

Prima uitleg gehad en snel geholpen

Prima uitleg gehad over de eventuele risico's

prima voorlichting en snelle afhandeling

Het was een kundig en prettig gesprek, met voorlichting en adviezen. Tevens direct alles afgehandeld.

Prima voorgelicht

Werd de tijd genomen om alle vragen te beantwoorden

Het was uitstekend.

Gemakkelijk om een afspraak te maken, geen wachttijd tijdens de afspraak. Het consult was betaalbaar, duidelijk en informatief.

Prima, goed en professioneel geholpen.

Prettige en duidelijke uitleg gehad.

Je kan snel terecht voor de vaccinatie en kundig advies

Online heel snel een afspraak kunnen regelen, daar waar de GGD een wachtlijst had van een maand. Enkel onze jongste van 2 had een vaccinatie nodig. Keurig op tijd geholpen door een vriendelijke arts. De vaccinatie schreef hij bij in het vaccinatiepaspoort van het Rijksvaccinatieprogramma. Er werd niet meer in rekening gebracht dan noodzakelijk.

zeedistelweg 1

2015 KT Haarlem