Afspraak maken makkelijk en op de juiste tijd geholpen

tevreden over het algemeen. advies mbt malaria "niet fijn'. reisgebied ligt in de winter, eigen risico om het niet te doen

Medische kennis ontbrak

Degene die mijn vaccinatie gaf vertelde mij dingen die niet overeenkomen met de standaarden en protocollen. Zo werd mij verteld dat ik malariapillen moest slikken terwijl algemeen bekend is dat je dit beter niet kan doen. Ook is mijn boekje afgestempeld voor 35 jaar veilig zijn voor hepatitis A, terwijl ik mijn vorige vaccinatie meer dan 3 jaar geleden heb gehad. Op de verpakking stond toen dat je de vaccinatie binnen 1 jaar moest herhalen om 35 jaar veilig te zijn. Toen ik hier iets over zei werd het me niet uitgelegd, waarom het misschien toch zo kon zijn. Maar ze zei “ja dat is gewoon zo”. Niet erg geruststellend als je gewoon een verklaring wil hebben. Verder wist mevrouw ook totaal niet te vertellen of er verschillende bestanddelen zitten in de verschillende hepatitis a vaccinaties.

prima geholpen, de persoon was goed op de hoogte

hij nam alle tijd om ons voor te lichten en te adviseren wat we nodig hadden

Super snel, zeer kort van te voren gepland

Ging erg snel. Dag van te voren gepland en stond binnen 5 minuten weer buiten. Helemaal top.

Een zeer professionele en rustige ervaring

De informatie en de vaccinatie werden op een zeer professionele en rustig gegeven. Alles was van moment 1 duidelijk en ook werd rekening gehouden met mijn staat op dat moment! Al met al een goeie ervaring gehad!

Goede ervaring, echter wel meer van het consult verwacht.

Zie bovenstaand

Positief

Vriendelijk, duidelijk en zorgvuldig. Nuttige informatie voor onze reis

Snel aan de beurt

Geen lange wachtrij en snel aan de beurt en dicht in de buurt.

Snel, goed en duidelijk. Niets op aan te merken.

Niets op aan te merken.

Best service ever

Snel op tijd.

Fijne ontvangst en goede uitleg ,zeer vriendelijk.

Goed en fijn geholpen met voldoende uitleg. Ook alles gecontroleerd mbt tot cliënt. Voor herhaling zeker doen.

No-nonsense, binnen 10 minuten weer buiten!

Is dit ook een consult?

Mijn via internet ingevulde gegevens werden gecontroleerd. Mijn boekje met mijn inentingen werden bekeken. Met een computermuis moest ik mijn handtekening zetten, heel onpraktisch, eigenlijk niet te doen en vervolgens kreeg ik de inenting. Ik vraag me af waar het consult heeft bestaan? Daarom beveel ik het niet aan om op deze manier de reisvaccinatie te halen ik zal ze ik de volgende keer dan ook ergens anders halen.

Duidelijke en goede informatie

Zie hierboven.

De verpleegkundige zeer vriendelijk

Prima geholpen, goed geprikt. Wij komen zeker weer.

Snel geregeld, top!

Snel geregeld, top!

Prima geholpen. Duidelijke informatie.

Prima. Goed geholpen, duidelijke informatie.

Professioneel

Wordt netjes behandeld. Alles over de vaccinatie, wordt zorgvuldig en goed uitgelegd.

Keurig geholpen

We hebben alle nodige informatie gekregen en konden alle vragen stellen die we wilden, zeer vriendelijke .vrolijke dame.

goede ervaring

fijne man die alle tijd voor ons had en ons goed informeerde

Erg goed geholpen, veel info gekregen.

Goede locatie, fijn dat het 's-avonds kon, geen wachttijden en we hebben alle info gekregen die we nodig hadden. Een minpuntje, later op de factuur zie ik dat we per persoon bijna 12 euro moeten betalen voor alleen het uitprinten van een malariarecept. Dit vind ik echt van de zotte. Dat zou wel in de consultkosten opgenomen mogen zijn.

leuk gesprek, goed advies en laagdrempelig.

Leuk gesprek met een man bij de info balie en verkoop. Vervolgens een leuk gesprek met de arts .

Uiterst deskundige en vriendelijke medewerker.

We werden uitgebreid voorgelicht en de injecties waren pijnloos!

Goed advies

Mevrouw wist waar ze het over had en wist ons goed advies te geven. Fijn consult gehad

zeedistelweg 1

2015 KT Haarlem