Heel fijn geholpen bij VaccinatieopReis

We zijn heel prettig geholpen bij deze organisatie. De arts heeft heel rustig alle informatie gegeven die we nodig hadden voor onze reis naar Zuid Afrika. Ook het geven van de injecties ging heel rustig en in overleg.

Arts neemt tijd en geeft goed advies

Fantastisch

Meedenkend voor reizigers met specifieke gezondheidsproblemen. Goede uitleg en begeleiding. Complimenten aan het team.

👍

👍

Perfect geholpen zowel informatie als vaccinatie!

Zie boven

We werden zeer correct en snel geholpen.

We werden zeer correct en snel geholpen. Ze assistent gaf ons ook de nodige informatie over de vaccinaties.

Een prettig consult

Het was een prettig consult. Ik kreeg informatie over het vakantieland. Waar let je op qua gezondheid en hoe kun je een veilige vakantie hebben. Ik ben vergeten iets te vragen over de kosten van het consult, de inenting en het recept. Tip: Als de klant dit stukje vergeet te vragen geef dan zelf informatie over het financiële plaatje van het consult.

Deskundig, duidelijk en alle tijd voor de klant

Mijn ervaring met VaccinatiesopReis is na mijn bezoek en het daarvoor gepleegde telefoontje zeer positief. De medewerksters die ik gesproken / gezien heb wisten waar ze het over hebben en hadden alle tijd voor mij. Heb geen bloeduitstortingen gehad van de prikjes, alleen wat spierpijn op die plekken zoals van tevoren ook was gezegd.

Attente dokter die meedenkt

Attente dokter die meedenkt

Last-minute goed voorbereid op reis!

De avond voordat ik wegvloog kwam ik erachter dat ik een vaccinatie miste. Super fijn dat ik de volgende dag meteen terecht kon! Ik ben heel goed geholpen door een ervaren en vriendelijke arts, ze gaf me een paar goede reistips.

op tijd, effectief, goede reisvoorlichting.

Relaxed

Op een rustige en in ontspannen sfeer werd alles uitgelegd en kregen we de benodigde vaccinaties toegediend.

Erg fijne afspraak gehad met goeie adviezen.

Als super kreeg goed advies en voelde me prettig heel de afspraak lang. Kreeg goede adviezen mee en heb de vaccinaties gepakt die ze aanbevolen. Ik zou anderen zeker dit aanbevelen om ook vaccinaties te nemen.

Praktisch, snel en deskundig de vaccinaties geregeld.

Voor ons dicht in de buurt, op een prettige tijd (18.00), we konden een snelle afspraak maken en werden prettig en deskundig geholpen.

Te weinig info

Te weinig toelichting op ziektebeelden die van toepassing kunnen zijn in het buitenland. Gehaast personeel. Veel verwijzingen naar informatiefolders. Weinig persoonlijk contact met de zorgverlener.

Snel makkelijk en goed geregeld

Snel makkelijk en goed geregeld

Aanmelding, verwerking en behandeling correct

Werden heel netjes en goed geholpen

Wij werden zeer goed geholpen ergens anders werden we van kastje naar muur gestuurd en hier is dat zeker niet het geval dus zeker aan te bevelen.

Top!!

ik kon snel terecht, kreeg advies en uitleg over de verschillende vaccinatie die aangeraden worden. alles netjes geregeld. eventuele extra info wordt online gestuurd.

Experts met vakkennis, maar soms wat onduidelijk

Ik werd goed geholpen bij VaccinatiesopReis. De arts die me heeft geholpen had duidelijk verstand van zaken en kon me alles haarfijn uitleggen. Het is wel een hoop informatie die ineens op je af komt, dus ik moest veel vragen stellen om alles duidelijk te krijgen.

prettig gesprek duidelijke uitleg

prettig gesprek duidelijke uitleg

Ter zake kundig en snel

Naast ter zake kundig en snel ook direct een internationaal inentingsboekje aangemaakt

Duidelijk en vriendelijk en vakkundig geholpen! Goede voorlichting!

Duidelijk en vriendelijk en vakkundig geholpen! Goede voorlichting!

Top service!

Ik kon gelijk op dezelfde dag (4 dagen voor mijn vakantie) langskomen, dus ook gerusgesteld op vakantie gegaan. Gewoon top geregeld!

Prettig gesprek, ervaren arts, wist veel over het onderwerp

zeedistelweg 1

2015 KT Haarlem