goed en vriendelijk geholpen

a

Efficiënt

Geen wachttijd. Snel en efficiënt geholpen. Geen gedoe met betaling maar via e-mail en een betaal link.

Prima opgevangen en reisadvies gekregen

Aardige vrouw heeft me geholpen en geadviseerd. Ga de reis vol vertrouwen aan.

Prima!

Fijn om in de avond een afspraak te kunnen maken.

Snel en goed geholpen

Prettig en deskundig advies

makkelijk te plannen, prettige uitleg, zorgzame uitvoering

makkelijk te plannen, prettige uitleg, zorgzame uitvoering, deskundig advies

Ik gok: goed advies.

Deskundige en plezierige serviceverlening

De hele procedure kwam professioneel op mij over. Men had kennis van zaken, het duurde niet langer dan nodig. Kortom, ik ben tevreden.

Prima, efficient en betrokken

Prima service. Snel en efficient. Goede deskundigheid en aardige medewerkster die betrokkenheid aangaf.

Deskundig, betrokken, vriendelijk en meedenkend.

Deskundig, betrokken, vriendelijk en meedenkend.

Vakbekwame en zeer vriendelijke arts

Kon dezelfde dag nog terecht. Afspraak begin van de avond: perfect voor mijn agenda. Zeer vriendelijke ontvangst. Kon voor het afgesproken tijdstip al worden geholpen. Arts zeer zorgzaam na vaccinatie gammaglobuline.

South Africa Vaccinaties

Great feeling, very informed and very professional.

Vriendelijke ontvangst en behandeling

Prettig en efficiënt

prettige behandeling ervaren

Daar ik zelf op de locatie werk, waar vaccinatie op reis een poli heeft( Maxima medisch centrum Eindhoven/0 was het voor mij natuurlijk super makkelijk! fijne verpleegkundige, gaf goede info. prima service!

Zeer vakkundig

Zeer vriendelijk geholpen door Maria in Breda

Snel, efficiënt

Het was eenvoudig op korte termijn een afspraak te maken. Deskundig advies en snel afgehandeld.

goed contact, goede voorlichting

Super geholpen

Fijne advies gehad en erg vriendelijk geholpen.

Top!

Geweldige Goede uitleg Heel vriendelijke zuster

Vlot en op afgesproken tijd.

Snel en duidelijk.

Duidelijk advies, ruime mogelijkheden voor afspraak

Op de website is de informatie goed te vinden, er wordt duidelijk omschreven wanneer, waarvoor en hoe de inenting gaat. Het maken van een afspraak was eenvoudig en kan ook buiten werktijd, ook een voordeel dat dit in 1 keer voor het hele gezelschap kan. Tijdens het bezoek werd alles nog eens doorgenomen en werd de tijd genomen voor ons.

Nooit meer

Medewerker in kwestie was uiterst onvriendelijk. Ik kreeg niet de kans me te verontschuldigen voor de paar minuten die ik te laat was. Ik werd niet aangekeken, kreeg nauwelijks informatie en kon haar bijna niet verstaan door accent. Binnen notime stond ik weer buiten. 21,95 afgetikt voor een "normaal consult"..

Direct afspraak kunnen inplannen

Meeste plekken kon ik pas terecht voor een vaccinatie. Goed ingelicht welke vaccinaties ik nodig heb voor de bestemming.

goede voorlichting gehad

Maria, heeft mij toegezegd een mailtje te sturen ivm vervoer van naalden voor mijn insuline spuit. Echter nog niets ontvangen. H.Nooten Teteeringen

Goed, gemakkelijk, en duidelijk.

Makkelijk en heldere site. Eenvoudig een afspraak maken ook in de avond. Iemand die goed advies kan geven. Vriendelijk Al met al gewoon gemakkelijk.

zeedistelweg 1

2015 KT Haarlem