Uitstekende uitleg en vakwerk met prikken!

Hele fijne manier van werken. De afspraak is dan de prik zelf:makkelijk en snel gemaakt, alles netjes bevestigd via de mail. Ook de factuur werkt zo ideaal en dat is soepel. maar het belangrijkste: goede uitleg van welke inentingen je nodig hebt en dan de prik zelf: geen centje pijn!

Fantastisch

Fantastisch

Heel vriendelijk geholpen, en goede raad

Vrieddlijk en netjes , en leuke en goede tips

Ik kreeg duidelijk uitleg en werd goed en behulpzaam geholpen.

Bijzonder vriendelijke dame die de prikken gaf, gaf tevens extra info

Bijzonder dat de afspraak in een sporthal is, maar ja. 2 prikken ipv eentje, op aanraden van de deskundige.

Fantastisch aardige vrouw en goed advies, nam ook lang de tijd.

Hele lieve vrouw, was echt geïnteresseerd en nam de tijd. Ik had geloof ik zelfs een consult van een halfuur voor slechts 1 vaccinatie. We hebben alle informatie samen doorgenomen en alles was me duidelijk.

Op al mijn vragen kregen ik deskundig antwoord.

Nvt

Heel goed

Ik zag er tegenop; wat betreft injecties ben ik geen held....ik werd door de dienstdoende dame serieus genomen en op mijn gemak gesteld, bovendien heeft ze inderdaad "geprikt" zonder dat ik iets voelde....

Duur

De rekening viel erg tegen. Uitschrijven recept erg prijzig

Ik wist niet dat vaccineren een business was.

Ik kwam met mijn gezin voor 1 verplichte vaccinatie. Tijdens het gesprek werden er allerlei vaccinatie aanbevolen en als een arts of verpleegkundige dat zegt ben je geneigd het advies op te volgen. Gisteren kreeg ik de facturen en we moeten nu binnen 7 dagen rond de duizend euro betalen! Ik voel me echt in de val gelokt! Als mij de kosten waren verteld had ik andere keuzes gemaakt want dit is echt een enorm bedrag met een hele korte betaaltermijn. De vrouw was vriendelijk maar het was eerlijker geweest als ook de kosten werden toegelicht zodat we nu niet voor een onaangename verrassing hadden gestaan.

Professioneel, snel en deskundig

Snel geholpen en tevens s avonds beschikbaar

Prettig en duidelijk geholpen

Er is duidelijk verteld welke vaccinaties ik nodig zou hebben en welke ik extra zou kunnen halen om nog beter beschermd te zijn of om later goedkoper uit te zijn. In zijn geheel was het zo gepiept, incl. de vaccinaties zelf. Ook werd ik vriendelijk geholpen. Jammer vond ik dat van tevoren de kosten niet duidelijk waren aangeduid.

Erg vriendelijk en kundig geholpen

Ik kwam te vroeg voor mijn afspraak want had de bevestigigngsmail verkeerd gelezen maar ik ben toch geholpen. Ze kon mij goed adviseren en was erg behulpzaam en vriendelijk. Zeker een aanrader!

Vakkundig advies en zeer vriendelike behandeling!

gepaste aandacht

Duidelijke uitleg

Vriendelijke ervaren tropenarts

Hij kon mijn vragen goed beantwoorden en kreeg nuttige info en tips

heerlíkke inentingen gehad; topspul !!

Sjem gaat naar Zuid-Amerika. Zeer vriendelijke ontvangst (ondanks mijn verlate arriveren..) Lieve, rustige doch doortastende juffrouw die mij uiterst bekwaam en efficïent hielp. Ook al ben ik erg druk en ongeconcentreerd (adhd) ze nam keer op keer de moeite mij alles gewoon nóg 'n keertje uit te leggen. Dankzij haar genuanceerde manier van extra informatie lospeuteren, welke ik vergeten had in te vullen op mijn gezondheidsverklaring, is zij erachter gekomen dat ik icm meerdere bestemmingen wat extra inentingen nodig had. ik ben er uiteindelijk wél met een flink dikker pakketje rekeningen vandaan gekomen dan ik aanvankelijk ingeschat had, maar dit is een logisch gevolg hiervan. Mijn diensten zijn ook niet voor niets. Enige minpuntje; middag/avond/nacht er opvolgend flink koorts gehad. Daar ik echter vaker nogal sterke allergische reacties vertoon, verbaasde ook dit mij niets. Lieve juffrouw, dank voor uw heerlíkke prikjes.

zeedistelweg 1

2015 KT Haarlem