very friendly, competent and informative

I got an appointment within a relatively short period of time. I found everyone friendly and competent.

• Would you recommend us? Yes

Goede uitleg snelle afspraak top

Prettig en informatief. Goede uitleg. Prima

geen opmerkingen

Prima!

Professioneel, vriendelijk en ik kon snel terecht. Daarnaast een groot aanbod aan reisartikelen met korting, en goed advies.

Zeer deskundige, Zeer vriendelijk en zeer aangenaame ervaring.

Snel effectief.

Heel kundig, vriendelijk, kortom goed

Ervaren deskundige.

Een prettig gesprek met een ervaren deskundige.

Prettig

Goede intake en informatie.

informatief, vriendelijk, goed voorbereid,

Ze nam de tijd om uitleg te geven. Vragen werden goed behandeld. Prikken deskundig gedaan. Goed humeur en belangstelling voor het reisdoel.

makkelijk en snel

het is makkelijk dat alles voor je word onderzocht wat je nodig heb op je vakantie en alles loopt lekker snel

Positief

Fijn dat dit op zaterdag kon. Snel en vakkundig

Goed reis advies gegeven

Heeft de tijd genomen om over mijn reis advies te geven. Prima advies

Prima!!

Vlotte, adequate behandeling voorzien van voldoende informatie en snelle afwikkeling door het versturen van aanvullende informatie.

goed, duidelijk kort gesprek

Ze wist er veel van en kon goed uitleggen. We waren met z'n tweeën. We kregen twee facturen in de mail, wat we raar vonden. 42 euro voor een gesprek van 10 minuten is dan wel prijzig. 1 Persoon had deze info ook kunnen krijgen. We hebben geen vaccinaties oid gehad.

Tevreden, vriendelijk, informatief

Op tijd, goede en uitgebreide informatie.

Rustig en duidelijk

Rustig en duidelijk

Duidelijk, informatief, goed bereikbaar

Goede ervaring, neemt de tijd om alles goed uit te leggen. Wij komen terug als we weer iets nodig hebben

Helemaal tevreden

Wij zijn ervaren reizigers en hebben geen behoefte aan allerlei adviezen die we zelf maar al tegoed weten (zoals de vorige keer bij de GGD). Wij wilden alleen zeker weten dat we nog beschermd zijn en een malariakuur. De consulente heeft precies dit gedaan en op een zeer vriendelijke manier.

Accuraat vriendelijk informatief

Het was kort en goed

Iemand met veel ervaring en een goed hart voor haar werk.

Een vp met een aardige uitstraling die de tijd nam om uitleg te geven over het land en de injecties. En geweldig kon prikken.

op tijd en efficient

zoals hierboven gemeld - op tijd en efficient

Informatief en behulpzaam

Het advies dat ik heb ontvangen was erg informatief en de meneer die mij heeft geholpen was erg aardig en behulpzaam. In eerste instantie toen ik de rekening ontving dacht ik, dat is wel veel extra geld voor een afspraak naast de bedragen voor de vaccinaties, maar naderhand vond ik dit eigenlijk niet meer zo erg, omdat ik het een fijn gesprek vond en ik niet weet of een dokter mij zo goed had kunnen helpen. Ik ga samen met mijn vriend op reis en heb hem ook aanbevolen een afspraak met jullie te maken. Ook direct een vriendin die een grote reis gaat maken geadviseerd om bij jullie een afspraak te maken.

geweldig geholpen door een zeer ervaren en aardige jong dame

Geweldig !!

Vriendelijk geholpen , fijne uitleg , rustig tijd genomen