Super goed geholpen en snelle noodafspraak.

Super goed geholpen en snelle noodafspraak was dezelfde dag nog te regelen en nog in de buurt ook! ook was de heer die de injecties gaf een hele fijne man en nam de tijd voor mijn vragen! kortom een aanrader.

Goeden uitleg

Goede ervaring ,rustig uitleg over de prik

Super netjes geholpen, zonder pijn.

Ik werd netjes geholpen door een aardige verpleegkundige. Maakte gezellig een babbeltje en voor ik het wist was het injecteren van 2 vaccinaties klaar

vriendelijke arts die alle info gaf die ik nodig had.

Ze gaf me alle benodigde (gevraagd en ongevraagd) info. Daarnaast had ik wat nevenvragen die ook keurig en met aandacht werden beantwoord.

Geweldig geholpen

Goed meegedacht en geholpen. Voelde nauwelijks iets van het prikken.

Spannend

Een hele vriendelijke man heeft mijn ervaring niet heel comfortabel gemaakt. Waar ik constant een "oja... Hier kan je koorts van krijgen." achteraf te horen kreeg, kreeg ik ook bijna de verkeerde vaccinatie toegediend. Als ik dit niet op tijd had geroepen, was het mis geweest. Daarnaast geeft het me geen goed gevoel dat de naald niet steriel werd behandeld, het werd aangeraakt. De man was erg vriendelijk en wist duidelijk waar hij het over had, maar over zijn manier van werken ben ik niet te spreken.

Teleurstellend!

Een dure aangelegenheid. Achteraf bleek vaccineren niet nodig te zijn. Consultkosten 23,95. Daarnaast wordt voor het uitschrijven van een recept 11,95 berekend. Dure grap voor 5 min binnen zitten en meer dan een 1/2 uur wachten voordat we aan de beurt zijn, mét afspraak. Heb ik het nog niet over de belachelijke prijzen van een malaria tablet.

Goed, deskundig advies, uitvoerige informatie.

Prima, vakkundig, genoeg tijd voor vraag/antwoord.

Iemand met verstand van zaken kon ons goed inlichten wat betreft vakantielocatie en risico’s.

Professioneel contact

Consult is een groot woord - en duur!

Bij de afspraak hoort een consultatie. Logisch, want het gaat over medicatie (als vaccinatie tot die groep behoort). Het meeste daarvan is ook online te vinden en en het is precies die informatie die dan ook opgerateld wordt. Ok, ik kan me voorstellen dat dit procedure is. Maar als je met de hele familie in een sessie hetzelfde consult krijgt, is het best duur om voor alle personen consultatie te betalen. Positief is de flexibiliteit om een afspraak te maken.

Heel vriendelijke en goede adviezen.

Gastvrije ontvangst en heel professionele leuke jonge dame Jetske. Was gezellig ook. Van de DTP injectie voelden we helemaal niets.

Heel erg goed!

De dame in Groningen heeft het erg goed gedaan. De tafel is welnondergestempeld door mijn dochter Nina. Bij het zien van de spuit zette kleuter Nina het op het rennen en dook onder de stoel, uiteindelijk is het ons samen toch gelukt om de prik voor de vakantie te zetten. Zij had engelen geduld en weet goed op een spelende wijze met kinderen en de situatie om te gaan. Mijn kleuter denkt er anders over, die wil haar nooit meer zien ;-)

uitstekend

geen lange wachttijd goed uitleg vriendelijk geholpen

Prima, goede service, gezellig

Prima, goede service, gezellig

Excellent service, thank you.

The doctor was fluent in English and was careful to go through everything relating to my upcoming journey to South America. He even emailed afterwards with further medical recommendations relating to my travels. Will definitely pass by his office again before my next big adventure!

• Would you recommend us? Yes

prima ervaring

Goed, vriendelijk en deskundig geholpen en geïnformeerd.

Vriendelijk, ter zake kundig

Super behulpzame man

Ik ben heel erg bang voor spuiten en met een muziekje en goede moed ingesproken waren de 2 spuiten zo gezet! Hij stelde me erg op mijn gemak en het was zo gepiept. Super aardig en behulpzaam.

Vakkundig, meedenkend en vriendelijk.

Goede uitleg gekregen en meedenkend .

Ben goed geholpen

Ik heb zelfs tips meegekregen!

Prettige en professionele dienstverlening

Mijn enige probleem is met de locatie, deze is niet zo goed bereikbaar. Parkeren is daar heel erg duur. Verder was het allemaal perfect, de voorlichting en der vaccinatie waren uitstekend.

Top, duidelijk

Ik was te laat en kon toch nog aansluiten. De uitleg en adviezen waren helder. Mijn dochter kreeg een leuk diploma mee.

Dokter Vink heeft ons buitengewoon plezierig geadviseerd en de nodige vaccinaties gegeven

Goed en zeer ervaren

Top geregeld en zeer vriendelijk.

zeedistelweg 1

2015 KT Haarlem