Uitgebreid advies naast de benodigde vaccinatie

Snel en prettig advies, veel aanvullende informatie en een duidelijke doorgenomen aantal punten wat beter te vermijden op vakantie. Naast uiteraard de vaccinatie waar ik voor kwam. Geeft een goed gevoel dat je weet waar je op moet letten tijdens je verblijf.

Klantgericht, vriendelijk en goede prijsstelling.

Zie hierboven.

Goede ervaring

Vriendelijk personeel

Uitstekend, uitgebreide consult

Moest wel lang wachten, maar werd uitgebreid de tijd genomen voor t geven van advies.

Fijn gesprek. Verpleegkundige nam de tijd.

Goede ervaring.

Maken van afspraak en gesprek als goed ervaren. Ook fijn dat je herinnering krijgt over gemaakte afspraak.

Makkelijk en snel geregeld

Het was makkelijk om een afspraak te maken en was snel aan de beurt. Ondanks dat ik veel ervaring heb met reizen naar Azië en dus ook de prikken, nog goede uitleg gekregen over een mogelijke dengue vaccinatie.

De vrouw was niks op aan te merken, financieel gewoon oplichting.

Voor 2 personen 250€ is dit gewoon oplichting 1e klas. De vrouw die het deed was verder helemaal niks mis mee.

Goed ,vakkundig

Vond het moeilijk om de locatie in het gebouw te vinden , zeker omdat de afspraak een half uur uitliep ,de gedachten dat je verkeerd was komt dan in je opn

Snel en professioneel

Goed geholpen bij de vestiging in Utrecht, aardige verpleegkundige die me professioneel heeft geholpen. Ik kan met een gerust hart op reis.

Geen contract

Was fijn geweest als de vraag: wordt dit vergoed ook juist wordt beantwoord. Er werd aangegeven dat dit aan het pakket ligt. De verzekering vergoedt helemaal niks omdat ze geen contract met jullie hebben. Bij andere instanties vergoeden ze wel.

Ik voelde me erg gedjudged en niet op mijn gemak

Nare manier van communicatie voelde me niet alsof ik de vragen kon stellen die ik had. Vervelende manier hoe er omgegaan were met de voorkeuren die ik uitsprak.

Goed en snel geholpen

Erg vriendelijk personeel en het gaat allemaal vlot.

Duidelijk en vlot

Prima ontvangen. Heldere communicatie

Patiëntgericht en professioneel.

Meedenkend welke risico-gebieden er op mijn reis in zuid Amerika zijn en dat op internet ook verifieren. Overleg arts ivm gele koorts vaccinatie in combinatie met leeftijd.

Hartstikke goed!

Vriendelijke, ervaren en bekwame mensen. Duidelijke communicatie. Ik ik zou een 10 hebben gegeven als de omgeving/locatie een wat frisser en vriendelijker uiterlijk had gehad.

Aardige mevrouw , duidelijk advies en tips gekregen !

Goede persoonlijke service

Denkt goed mee, kundig en erg aardig.

Prima service en stelde de kinderen op hun gemak

Voor een reis naar Zuid-Afrika hier vaccinaties gehaald: Rustige en heldere uitleg. Drie vaccinaties waarbij de kinderen op hun gemak werden gesteld. Nb: ook als je geen vaccinaties nodig hebt betaal ke tarief voor consult.

Vriendelijk ontvangen en goede uitleg

Vriendelijk ontvangen en goede uitleg.

Wat een geweldig professioneel en deskundig personeel

Locatie Damsterdiep in Groningen; In alle rust werd mijn situatie bekeken en goed overlegd. Het bleek zelfs dat er een fout was gemaakt bij de GGD, maar door goed opletten werd voorkomen dat ik straks niet op reis kan. Zonder negatief te doen over de GGD werd een enting herhaald en nu dus wel voor levenslang beschermd. Fijn dat de verpleegkundige nog ging overleggen met een arts. Je ziet dat dit teamwerk is hier en dat is o zo belangrijk. Voor mij weer een dikke 10 en ik ben al meerdere keren geweest net als mijn partner. Zeer tevreden en gaan nergens anders meer heen.

snel en goede uitleg

Meedenken, kwaliteit/prijs verhouding

Mevrouw dacht mee, er waren namelijk veel keuzes te maken. Als diabeet moet je uitkijken waar je heen gaat (ontstekingsgevaar, buikgriep is erger bij diabeten dan bij gezonde mensen). Ze kende de voor- en nadelen- en is goed op de hoogte van de regio's waar je wat wel, niet of misschien nodig hebt.

Fijne ervaring

Zelf niet echt een fan van naalden en prikken, maar het was zo goed geregeld en werd rustig geholpen. Zonder twijfel dat ik in het vervolg vaccinaties hier blijf halen!

Geduldig

De medewerkster was heel geduldig. Goed advies gegeven over mijn toekomstige vakantie. Ze deed het met veel plezier en nam er ook de tijd voor. Ze vindt haar werk denk ik erg leuk! Ben heel goed geholpen.