Zeer adequate hulp gekregen

De mevrouw die mij en mijn gezin nu al een paar keer heeft geholpen is zeer bekwaam. Ze heeft relevante informatie over het land wat we bezoeken en is zeer kundig mbt tot de vaccinaties. Bovendien uiterst vriendelijk!

Super!

Fijn geholpen, en lieve medewerkster. Informeerde mij ook nog over de vaccinaties.

Vriendelijk, efficiënt

Heel aardige dame met goede uitleg.

Goed en snel

Het was de eerste keer dat ik hier kwam. Ik kon uit veel data en tijdstippen kiezen. Goed advies en een leuk gesprek.

Erg vriendelijk en meedenkend.

Ik werd gebeld met de vraag of we de afspraak konden verzetten omdat ze geen medewerkers hadden op die dag. Ik gaf aan dat dat voor mij helaas niet zou kunnen. Toen hebben ze er toch voor gezorgd dat de afspraak doorging zoals ik hem gepland had staan. Dit was erg fijn en klantvriendelijk. Verder was de mevrouw die me hielp erg aardig, dacht goed mee en gaf goed advies.

Vriendelijke verpleegkundige, nam de tijd.

Prima ervaring, kunidig en efficiënt.

Zeer goed en volledig advies locatie slecht te vinden

Goed en volledig advies. Er worden veel vragen gesteld, geluisterd en de situatie per land en jaargetijden en eventuele risico's bekeken. Ook wordt er informatie nagestuurd, erg fijn om alles nogmaals door te lezen. Het gaat om het advies vandaar een cijfer 8 Ik geef een 5 voor de locatie aanduiding, dat is slecht aangegeven. Ik ben in Rotterdam geweest in een sportschool/fysiopraktijk waarbij travelclinic aan de buitenkant niet staat en er geen balie is.

Prima uitleg

Zeer uitgebreid onderzoek of ik wel een prik mocht ivm medische achtergrond

SUPER

hele vriendelijke verpleegkundige, ook nog goed advies over verschillende andere dingen gehad. En prik TOTAAL niet gevoeld, ik snap nog steeds niet hoe dat kan.

Prima!

Ik ben snel, netjes en vriendelijk geholpen. Alles werd goed gecheckt en ik werd van advies voorzien.

Goed en efficient

Aardige mevrouw, met goede uitleg over het kiezen van de juist vaccinaties. Erg fijn geholpen.

Attent meedenkend en sociaal!

Super aardige dame die mij geholpen heeft! Maakte op mij een zeer kundige indruk, was zeer attent en meedenkend!

was prima zo

was prima zo

Zorgvuldige begeleiding en goede informatieverstrekking

Het was onze eerste keer bij Vaccinaties op Reis en wij zijn uiterst tevreden. De medewerkster legde alles keurig uit, gaf alle nodige informatie en had voorafgaande al goed de arts geraadpleegd. Alles was tot in de puntjes voorbereid.

Medewerker erg vriendelijk!

Vooraf telefonisch een vraag over de polio vaccinatie. Echter toen een vervelend telefoongesprek met de medewerker. Ze liet mij niet uit praten en was erg kortaf. Echter tijdens de afspraak een hele vriendelijke medewerker, vrolijk en duudelijke adviezen en uitleg.

Informatief, duidelijk, behulpzaam en vriendelijk

De dame die mijn zoon moest inenten voor zijn reis naar Zuid Amerika heeft alle tijd genomen om hem mee te nemen in de mooie kanten van Zuid Amerika maar ook in de gezondheidsrisico's die er zijn.

Goed advies, snel maar prijzig.

Goed advies gekregen en verliep vlot. De prijs vind ik echter erg duur. Voor een consult betaal je voor ieder persoon die erbij is, terwijl dit compleet overbodig is. Daarnaast betaalde we 15 eu pp voor een simpel recept voor malariapillen. Vind ik persoonlijk erg overdreven.

Vaccinatie

Mevrouw heeft ons heel goed geïnformeerd over het land waar wij naartoe reizen en wat we kunnen verwachten. Wat we vooral niet moeten doen om infecties te voorkomen.

ontspannen professioneel en driedelige informatie

Ik ben geholpen door een enthousiaste kundige prettige medewerkster die geïnteresseerd werkt.

Prima maar duur

Zowel mijn vrouw als ik zijn prima geholpen echter ontgaat mij de noodzaak van de dubbele consultkosten. Hierdoor eveneens kostbare behandeling.

gemak

Er was al een datum geprikt. Dat kan onhandig zijn in je agenda, maar is dan te wijzigen. Voor mij was die datum gelukkig prima. Wat ook goed was? Mijn vrouw en ik kregen dezelfde tijd en locatie. Als dat bewust was dan is dat een pluim waard.

Perfect geholpen

Deskundig geholpen Dacht mee en vooruit Goed advies gegeven

Vriendelijk en uitgebreid geïnformeerd.

Wij werden door een sympathiek persoon geholpen. Wij werden uitgebreid geïnformeerd over de risicolanden en welke vaccinaties het best aanbevolen zouden zijn voor onze reis naar Thailand, Maleisië, Indonesië, Cambodja en de Filipijnen. Ook zijn wij naast de vaccinaties ook uitgebreid geïnformeerd over voorzorgsmaatregelen om te treffen of zaken om rekening mee te houden om slechte ervaringen te voorkomen. Vaccinaties voelde wij niet eens.

Uitstekende hulp met luisterend oor

Ik heb mijn afspraak als erg prettig ervaren. Mijn vragen werden duidelijk beantwoord, waardoor ik zelf een goede keuze kon maken welke vaccinaties ik wel of niet wilde.

zeedistelweg 1

2015 KT Haarlem