Filters

8

Snelle en duidelijke behandeling.

Mijn inentingsboekje werd doorgenomen en er werd mij uitgelegd dat ik voldoende beschermd was voor mijn reis naar Cairo, Egypte.

 • Aanbevelen? Ja
9

Lekker snel en duidelijk.

De verpleegkundige bekeek mijn gele boekje goed en legde alles duidelijk uit qua benodigde vaccinaties en pillen etc. Hij hield ook rekening met mijn mening en antwoordde goed en duidelijk op vragen van mijn kant. Ook betreffende kosten en facturering was de verpleegkundige erg open en die transparantie waardeer ik zeer.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima

Goed geïnformeerd en prettig geholpen

 • Aanbevelen? Ja
8

Prettige, heldere en snelle service

Ik kon snel terecht. De medewerker was vriendelijk, duidelijk, gaf goede en heldere informatie, wist al mijn vragen te beantwoorden. Voor het vaccineren was ze heel rustig en ondersteunend wat voor iemand die beetje opkijkt tegen het prikken vast heel prettig is. Enige minpunt is dat de ingang heel onduidelijk is aangegeven.

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel fijn en goed!!

Meneer legde alles heel goed uit, dus wist precies waar ik voorbereid op was. Het was fijne en snelle ervaring.

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal top

Alles is goed, veel informatie en uitleg gekregen.

 • Aanbevelen? Ja
7

Prima consult, toen ik wist waar het was

De locatie vinden is onduidelijk, en op locatie is het zelfs nog een beetje vreemd. Het doet aan als een last minute geboekte ruimte, niet als een vast kantoor. Geen ontvangst, ik moest eigenlijk maar uitvogelen of ik was waar ik moest zijn. Ik vond dat niet prettig. Consult zelf was OK.

 • Aanbevelen? Nee
4

Ontzettend lang gewacht en weinig tijd voor advies

Ik was netjes op tijd, maar de afspraken liepen zodanig uit dat ik 3 kwartier heb gewacht. Dit is op zich niet eens heel erg, als er dan wel ook tijd voor mij genomen zou worden. Mijn vragen werden niet echt beantwoord en ik had niet het gevoel dat ik kon doorvragen op wat nog onduidelijk was. Een vriendelijke vrouw, maar eenmaal thuis moet ik zelf nog een heleboel uitzoeken. Het consult is te duur voor de informatie die ik heb gekregen.

 • Aanbevelen? Nee
10

Snelle en professionele vaccinatie procedure waarbij er tijd is om al je vragen te stellen!

Voor de vaccinatie voor de hepatitis A ben ik hier geweest en ik heb een fijne ervaring gehad! Er werd tijd gemaakt om eventuele vragen te stellen en ik werd goed geholpen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Goed geholpen,meneer heeft alles netjes en goed uitgelegd.fijne man,waarbij ik mij gelijk op mijn gemak voelde

 • Aanbevelen? Ja
10

geweldige ervaring

We kwamen er erg laat achter dat 1 van de prikken niet meer geldig was. Ik kon de dag voor vertrek bij de degenen die prikte thuis langskomen om toch volledig gevaccineerd op reis te kunnen. Wat een service!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed advies en direkt gevaccineerd en een uiterst vriendelijke behandeling

Afspraak keurig op tijd met een goed advies voor mij en mijn zoontje van 8 jaar en direkt gevaccineerd en een uiterst vriendelijke behandeling, het was een fluitje van een cent en mijn zoontje kreeg een mooi diploma....... heeft van zijn spuitje niets gemerkt ....... top

 • Aanbevelen? Ja
7

Prima afspraak

Met gezin op afspraak geweest voor 2 vaccinaties . Wel lastig om een gezins afspraak te krijgen voor 4 pers . Duidelijke uitleg , aardige medewerkster nam tod voor de kinderen . Factuur omslachtig

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed

Goed

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima

Prima advies en geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
5

Teleurstellend omgegaan met prikangst

Mijn dochter van 11 heeft prikangst, dit was dus niet makkelijk. De dame in kwestie was in eerste instantie begripvol en geduldig, maar dat sloeg ineens om, ik denk omdat ze het te lang vond duren. We schrokken er allebei van omdat haar geïrriteerde reactie ineens uit het niets kwam. Ze gaf aan dat ze ons ging verzoeken te vertrekken omdat ze een volle wachtkamer had en dat de dosering de prullenbak in ging (€80) ik vroeg haar nog eenmaal te proberen en uiteindelijk lukte het, maar wel met een zwaar geschokt en verdrietig kind die zich schaamde voor zichzelf en verdrietig was omdat ze de mevrouw zo boos had gemaakt. Na de vaccinatie ging ze achter haar bureau zitten en negeerde ons min of meer, duidelijk geïrriteerd. Als dit protocol is, had ik het als ouder graag vooraf willen weten want dit voelde heel naar. De prikangst is hierdoor nu alleen maar groter geworden.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste mevrouw L, Wij hebben naar aanleiding van uw review contact gelegd met de reizigersverpleegkundige die uw dochter heeft geholpen. Zij gaf aan dat u de eerste keer ook bij haar bent geweest met uw dochter en dat de afspraak toen goed verliep. Uw dochter heeft nadien nog een andere vaccinatie via het Rijksvaccinatieprogramma van de GGD gekregen en daar is haar angst gegroeid. Dit resulteerde erin dat de 2e afspraak bij onze verpleegkundige veel stroever verliep dan de eerste afspraak. Dat vinden wij spijtig om te horen. We kunnen ons goed voorstellen dat het voor u ook een erg onprettige situatie is geweest, echter heeft onze verpleegkundige aangegeven echt haar best te hebben gedaan om uw dochter zo rustig mogelijk te vaccineren. Zij kan zich niet vinden in het stukje waarin u schrijft dat zij geïrriteerd achter haar bureau zat. Zij geeft aan zich te hebben moeten concentreren op het vaccinatiepaspoort wat zij op dat moment moest invullen. Wel was de sfeer volgens haar wat gespannen wat logisch is omdat de afspraak niet soepel verlopen was. Indien u nog in contact gebracht wil worden met onze verpleegkundige dat is dat natuurlijk mogelijk. Team Vaccinaties Op Reis

9

Super goed geholpen!!

Super goed geholpen, snel en efficiënt zonder overbodige producten.

 • Aanbevelen? Ja
8

Deskundig personeel. Goed advies

Zie boven

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed

Alles werd duidelijk besproken.

 • Aanbevelen? Ja
1

Niet tevreden

- Het kostte de nodige moeite om 10 tabletjes Diamox voorgeschreven te krijgen. - Later gebeld voor meer pillen ivm eventuele calamiteiten tijdens de trek. Jammer dat dit niet meteen geregeld kon worden. - We zouden nog algemene info toegestuurd krijgen over Nepal. Dit is niet gebeurd. - Veel geld voor een simpel consult.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste mevrouw, meneer ten Hoff, Zojuist hebben wij u telefonisch geprobeerd te bereiken maar helaas zonder resultaat, vandaar onze reactie via deze email. Naar aanleiding van uw review hebben wij contact gelegd met zowel de eerste als de tweede arts, die u heeft geholpen bij het voorschrijven van uw medicatie. Beide artsen hebben aangegeven zich niet te herkennen in uw negatieve review en vinden dit erg jammer om te lezen. In uw eerste afspraak heeft u zelf aangegeven, voor 10 dagen medicatie nodig te hebben. Onze arts heeft uw reis tijdens deze afspraak helemaal doorgesproken en geconstateerd dat dit voldoende is. Het klopt wel dat ze vergeten is om de folder naar u te mailen. Zij heeft dit alsnog gedaan en biedt haar excuses hiervoor aan. Later heeft u contact opgenomen met ons klantcontactcentrum omdat u op eigen verzoek uw medicatie wilde uitbreiden naar een hoger dosering. Volgens protocol was dit niet nodig, toch heeft onze achterwacht arts hier gehoor aan gegeven en dit direct voor u in orde gemaakt. De kosten die daarmee gepaard gaan, zijn niet in rekening gebracht, terwijl dat wel gebruikelijk is. Wij vinden uw reactie om deze reden zeer teleurstellend. Wij wensen u evengoed een fijne reis toe. Team Vaccinaties Op Reis

8

Uitgebreid en professioneel consult

Zeer uitgebreid en professioneel consult. Laat je vooraf goed informeren over de (bijkomende) kosten. Bovenop de consult kosten en vaccins kunnen er nog extra kosten bovenop komen zoals een recept doorvoeren, deze betaal je pp (dan heb je de medicatie dus nog niet!) en heb je nog geen gele boekjes dan komen deze kosten ook pp op de rekening. Met een groot gezin lopen de extra’s dus aardig op en deze worden niet vergoed door de verzekering. Ondanks de kosten was de algehele ervaring zeer goed te noemen. En we gaan goed gevaccineerd op reis!

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundige en vriendelijke verpleegkundige

Deskundige en vriendelijke verpleegkundige. Heeft mij erg op mijn gemakt gesteld door te vragen over mijn reis naar Zuid Afrika. Hierdoor ontstond een gemoedelijke sfeer. Deskundig omdat de verpleegkundige nadacht over de vaccinaties waar ik niets meer van af wist. Hij ging zelf na nav mijn geboortedatum en gaf mij hierin nog extra informatie. Iets wat ik altijd erg kan waarderen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Duidelijke uitleg over de vaccinaties en gezondheidsrisico's op plek van bestemming!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitermate professionele en klantvriendelijke organisatie!

Via internet in contact gekomen met de organisatie in Maastricht. Zowel het telefonische contact, alsmede de website werkt snel en op korte termijn, klantvriendelijk en professioneel! Bij mijn bezoek werd aanvullende informatie gegeven en ook daar werd ik zeer klantvriendelijk behandeld! Chapeau!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed

Vriendelijk en deskundig geholpen

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd