was even onzeker over de locatie (in de basic fit) verder goed geholpen

Professionele en vriendelijke bejegening

De verpleegkundige gaf duidelijk advies omtrent de benodigde vaccinaties die al dan niet nodig waren. Werkte accuraat en zette de injecties vlot en pijnloos.

Helder

Na een duidelijk consult en advies over de vaccinaties, twee prikken gekregen. Hele aardige man!

Snel en vlot geholpen met goed advues.

Even gewicht in de wachtruimte en een aardige meneer heeft mij geholpen met goed advies en vaccinaties.

Goed geholpen en dus erg tevreden

Vriendelijk en goed geholpen. Op alle vragen antwoord gehad en werd goed meegedacht over wat verstandig en handig was qua vaccinatie.

Perfect en goed geregeld

Zeer vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg. En men kan er terecht in de avonduren

Super. Veel meer service dan GGD.

Vriendelijk en vakkundig personeel. Erg prettig. Nam de tijd voor goede uitleg en goed advies over vaccinaties voor reis naar Marokko.

Heel vriendelijke service

Ik hoefte niet te wachten en alles werd gedetailleerd uitgelegd.

Heel fijn

Als heel fijn ervaren Alles heel goed uitgelegd Welke spuiten je nodig hebt en waarom .

Goed geholpen, helder advies

Goed geholpen en duidelijk advies

Snel, informatief en veilig.

Ik kreeg goede informatie over mijn vaccinatie. Daarnaast werden mij ook veel andere tips gegeven voor alles omtrent gezondheid in het buitenland. Erg fijne ervaring!

efficient

Snel en proffesioneel.

Beperkt

Alle info die er te vertellen viel, wist ik al. Er is maar weinig verteld. Ik wou ook graag een corona vaccinatie, maar dit kon niet terwijl dat niet duidelijk was van te voren. Ik werd later nog gebeld over hoogteziekte, want dit was ze vergeten te bespreken. Netjes dat ze me na belde, maar ook tijdens het telefoon gesprek was het lastig communiceren. Er werd gezegd dat ik zelf maar even verder moest inlezen of ik wel of geen medicatie mee zou nemen. De communicatie ging sowieso vrij hakkelig.

Reactie van het bedrijf

Beste Sandra, Wij vinden het spijtig om te horen dat de informatie die de verpleegkundige heeft, niet voldeed aan uw verwachtingen en hakkelig over kwam. Uw afspraak vond plaats in januari en desbetreffende verpleegkundige is inmiddels niet meer werkzaam bij ons. Coronavaccinaties mogen alleen worden gegeven door de GGD, dit is door de overheid zo besloten. Om deze reden geven wij hier geen informatie over. Wij hopen dat u een fijne reis heeft gemaakt. Team Vaccinaties Op Reis

Informatief, vriendelijke en goed prikken

We zijn uitgebreid en goed geïnformeerd.

Goede en prettige service

Erg makkelijk om online een vaccinatie afspraak te maken op een locatie in de buurt. Krijgt netjes een herinnering van de afgesproken datum. Ook de afspraak verliep vlot en prettig.

Erg goed bevallen!

Ik heb last minute nog een afspraak kunnen maken en de afspraak zelf is mij zeer goed bevallen!

Fijn geholpen

Er werd alle tijd genomen en veel informatie en advies gegeven.

Netjes ontvangen en geïnformeerd over alles

Netjes geholpen en geïnformeerd over reis vaccinatie.

Makkelijk bereikbaar en goede uitleg

Erg vriendelijk personeel en deskundig advies.

Deskundig en behulpzaam

De medewerker was vriendelijk, deskundig en dacht goed mee om de juiste vaccinaties voor zowel deze reis als reizen later dit jaar te geven.

goede tips

Goede beknopte voorlichting ter plekke en uitgebreide info op de mail: top!

Vlotte afhandeling zonder overhaast te zijn. Helemaal goed.

Super vriendelijke dude en snel geregeld!

Ikzelf was dik te laat voor mijn afspraak omdat ik thuis zonder portemonnee was vertrokken. Desondanks kon ik snel terecht en werd ik enthousiast begroet. Ook het consul was duidelijk en het was een vrolijke dude, dus dat maakt de ervaring dan toch ontspannen. Thanks!

Duidelijk

Ontspannen en duidelijke afspraak