Zeer plezierig, vakkundig, een aanbeveling!!

Vriendelijke prettige man, door rustig vakkundig m'n waterbed onderhanden naam om die verhuis klaar te maken. Het opbouwen, verliep eveneens voorspoedig en vakkundig. Een deskundige die ik al aan het verhuisbedrijf aanbevolen heb.

snel uit de brand geholpen

Om 16.30 ontdekte ik dat mijn bed lekte. Belde deze adviseur omdat mijn waterbed al eens door hem verhuisd werd. Kreeg de geruststelling dat ik het wellicht zelf zou kunnen verhelpen al was het maar tijdelijk. En dat lukte ook nog! De aanwijzingen waren duidelijk en werden m.b.v. foto's ook verhelderd. Ik sliep op een droog bed en tot mijn eigen verbazing had ik niet misgegrepen naar het reparatiesetje! Twee dagen later nog een controle en onderhoudsbeurt en was alle leed geleden. Loes Koel

Maakt goede afspraken en erg klantvriendelijk

Vertrouwd

Altijd weer fijn als het onderhoud is gedaan.

Wim reageert snel en geeft goed advies komt afspraken na. Werkt snel en precies kan hem van harte aanbevelen

Prima en correcte service

Waterbedden na bezoek weer als nieuw.

Mijn ervaring is super ben al zeker 11 jaar klant als er iets is word er gelijk gereageerd en de service is super.

Top resultaat - fijne communicatie!

Fijne communicatie en duidelijke uitleg. Erg vertrouwd. We zijn tevreden met het waterbed en slapen heerlijk. Dank Wim!

Snelle en goede service

Ik had een lek en Wim kon dezelfde dag nog komen. Goede adviezen gekregen en keurig netjes gemaakt.

Ik heb uitstekende adviezen en service gekregen.

Ik heb uitstekende adviezen en service gekregen.

professioneel en goede duidelijke uitleg

zeer goed geadviseerd en duidelijke uit leg

heel goed bedrijf en en wim is heel bekwaam top

werk ook heel netjes gewoon een 10 +

Doet precies wat hij beloofd.

Verstand van zaken en een goede prijs kwaliteit.

Degelijk vakwerk met hart voor de zaak.

Professional!

Wim van Waterbed Allround levert vakkundig werk volgens de gemaakte afspraken. Een aanrader!

We waren zeer tevreden hoe hij ons heeft geholpen.

vriendelijker man. en zeer deskundig.

Pragmatisch in afspraken en goed advies en onderhoud

Topservice

Al vele jaren goede ervaringen met Waterbedallround. Of het nou gaat om onderhoud of leveren van een nieuw bed, topservice voor een eerlijke prijs.

Gewoon prima.

Zoals altijd doet Wim mijn bed en dat doet hij secuur en netjes.

Goed advies, Word zeer vriendelijk te woord gestaan. Snel een nieuwe verwarming geplaatst, Check up, controle gedaan en ontlucht, mijn bed ligt weer lekkerder dan ooit.

Goed advies, netjes geplaatst

Keurige communicatie, goed advies en bed zoals besteld. Helaas bij het vullen lekkage van de vulslangen en ben nog altijd aan het drogen. Verder prima! Zeker aan te bevelen

Fantastisch

Wat een geweldig bed, slaapt heerlijk, hoogste stabiliteit gekozen. Super mooie styling. Snel geleverd na te hebben besteld. Perfect en keurig geïnstalleerd, een echte aanrader. Hartelijk dank Waterbedallround.

Keurig geregeld, goede communicatie

Ons bed van 2 jaar oud hebben wij door Waterbedallroud laten verhuizen. Gewoon keurig geregeld, op tijd begonnen netjes opgeleverd.

Wederop perfect

Service om 23:00 in de avond bij een lekkage. Alles gefixt en een dag later 2 nieuwe matrassen

Top service

Goed en snel geregeld en goed advies

Boekweit 5

1399JN Muiderberg