Goede vakkundige service

Mijn waterbed was lek, In de ochtend gebeld en tussen de middag was hij al gerepareerd en weer bijna droog! Goede service, uitleg en advies

Wim heef veel verstand van waterbedden en dat merk je in zijn werk. Goede communicatie en afstemming over het gehele proces.

Professioneel, prima service en hartelijk

Beste Wim, Fijn dat je, in een moeilijke periode, alles op alles hebt gezet om het probleem van mijn rechter bed op te lossen. Ook eerder was het defect. Toen meenden we dat het zou lukken met een nieuwe thermostaat. Dat had geen resultaat. Daarom nu een nieuw verwarmingselement aangebracht. Het element uit 2019 was kennelijk defect. Het rechterbed blijft nu heerlijk warm. Goede zaken verder Wim, Pim

Super service!!!

Heeft ons probleem met beide waterbedden heel snel verholpen. Echte aanrader!

uitstekende hulp bij het verplaatsen van mijn waterbed

uitstekende hulp bij het verplaatsen van mijn waterbed

Vakkundig en betrouwbaar

Na eerdere goede ervaringen is vandaag een nieuw matras geleverd. Waterbed Allround is vakkundig en betrouwbaar.

Geweldige service

Mijn ervaring is zeer positief. Professionele accurate vriendelijke meneer. Zeer vakkundig en gaf ook goede adviezen. Kortom deze waterbed verhuizing had niet beter gekund en zal meneer zeker aanraden aan anderen.

Zeer professionele op en top vakman heb deze man al ruim 17 jaar topper

Goede vakkennis

Wim heeft verstand van zaken. Neemt mij de onderhoidsklus uit handen en geeft advies.

Super!

Afspraak was snel gemaakt, prima op tijd, kundig gerepareerd, goed advies. Gewoon TOP

Fijne service!

Vriendelijkheid, professionaliteit en fijne service wat betreft het onderhoud van mijn waterbed.

Top service

Op tijd en onderhoud zoals afgesproken .

Helemaal top

Zeer kundig werk geleverd. Vriendelijk en behulpzaam. Mijn waterbed is weer als nieuw. Kortom zeer aan te bevelen.

Goede verhuisservice en uitleg

Precies op tijd op de afgesproken dag en tijd, kennis van zaken en duidelijke uitleg hoe het waterbed weer op te bouwen in het buitenland.

Erg prettig

Erg prettig en erg behulpzaam

Hele goede ervaring

Wim is 2 keer bij ons geweest, de eerste keer om onze waterbedden te verhuizen en nu bijna 5 jaar later om nieuwe waterzakken te installeren in onze bedden. Wij zijn erg tevreden over hem. Rustige man die netjes werkt en weet waar hij over praat en goed werk levert. Bovendien liggen de bedden weer heel lekker. Voorlopig kunnen we wel weer een paar jaar liggen denk ik, maar mochten we nog weer eens iets hebben met de bedden of wat nodig hebben dan gaan we als eerste kijken bij de waterbedallround.

geweldig mooi en fijn bed

geweldige service en een supermooi waterbed

Aardige eerlijke man.

Ervaring druipt er vanaf ,weet waar hij over praat. Komt afspraken na ,werk lekker door en tussendoor een leuk praatje.

goede service

snel en correct op vriendelijke manier geholpen

snel, vriendelijk en deskundig

Top service, werkt netjes, komt afspraken na, en zeer vriendelijk in de omgang.

deskundig en klantvriendelijke

uitstekende vakman die snel (en toch kwaliteitsvol) aan de slag gaat en het bed op de nieuwe plek heeft gezet. Duidelijke tips. Prima service.

Een echte specialist met plezier in zijn werk

Aardige man, legt goed uit en werkt zeer netjes en snel. Praat met liefde over zijn vak en is zeer deskundig.

Top service en prettig persoon!

Top service Prima producten, goede kwaliteit Behulpzaam Zeer prettig in omgang en communicatie

Altijd professioneel en vriendelijk!

Waterbedallround levert top advies en service bij de aanschaf en het verhuizen van mijn waterbed.

Helemaal top

Super goede zorg en dienstverlening.

Boekweit 5

1399JN Muiderberg