Voegenstift Wit

Makkelijk in gebruik. Eenvoudig om nauwgezet te werken.

Voegenstift Wit, Reservepunten Kogel 5mm, Ontvetter

Geweldig product! Werkt ontzettend makkelijk, ongeveer zoals een correctiepen. Voegen geverfd van grijs naar wit. De meeste plekken dekten direct volledig, soms was een tweede laag nodig. Goedkope oplossing om een andere look te creëren in de badkamer. Erg blij mee! Op de foto duidelijk te zien welk deel gedaan is en welke nog moest. Op de website gelezen dat het handig is extra stiftpunten te bestellen wanneer er sprake is van ruwe voegen. En inderdaad… geen overbodige luxe. Heel eenvoudig zijn de punten te vervangen, ook gaan ze lang mee omdat je ze aan beide punten kunt gebruiken. Prima product, doet wat het moet doen, niet meer en zeker ook niet minder.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Kogel 5mm, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Wit, Reservepunten Beitel 3mm, Ontvetter

Mooi resultaat, makkelijk en snel Heel makkelijk te verwisselen simpel op te lossen

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Beitel 3mm, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Super makkelijk in gebruik! En ziet er proffesioneel uit

Voegenstift Wit, Ontvetter

Prima product het doet zoals het beschreven staat

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Ontvetter

Voegenreparatie Wit, Ontvetter

Goed voeg middel , wel erg weinig ! Goede ontvetter

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenreparatie, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Wit, Reservepunten Kogel 5mm, Ontvetter

Eindelijk de oplossing gevonden voor mijn tegelvloer! Echt heel blij mee.

Voegenstift Crème

Als je vragen hebt en deze ( zelfs als je als klant niet aardig reageert) per mail stuurt worden deze zeer adequaat beantwoord en opgelost. Er was een misverstand ontstaan over de levering en er werd direct gehandeld/gereageerd. Een zeer net bedrijf en een perfect geleverd product. Mijn complimenten!!

Voegenstift Crème, Voegenbeschermer Nanostift

Wel goed eerst de voegen schoonmaken dan met de voegenstift heel makkelijk de voegen inkleuren.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Voegenbeschermer Nanostift

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet, Voegenverf Wit, Kwasten

Voor mijn muren heb ik een potje witte voegenverf gebruikt, en voor mijn vloer een antraciet grijze stift. De stift werkt super makkelijk en 1 keer stiften was genoeg voor een mooi resultaat! De restjes verf van de tegels vegen, heb ik eerst geprobeerd met een papiertje toen de verf nog nat was, maar bleek uiteindelijk toch makkelijker te gaan nadat de verf droog was, met een nat doekje. Voor mijn vloer heb ik een stift gebruikt om de voegen donker te maken, en voor mijn muur heb ik, na het lezen van andere reviews, gekozen voor een potje verf. De muur was vrij veel werk en het waren grove, donkere voegen die wit moesten worden, dus dat leek me veel gevraagd voor een stift. Ik ben per mail en aan de hand van foto’s goed geadviseerd over de kleur. De voegen hadden twee lagen nodig om licht genoeg te worden. En zouden zelfs nog een derde keer moeten om het echt helemaal wit te krijgen, maar ik ben tevreden met het zweempje grijs wat er nog in zit. Er zit meer dan genoeg verf in het potje voor 3 of 4 lagen (ging om een toiletruimte met 3 half getegelde muren). Ik kreeg de verf na drogen gemakkelijk van de tegeltjes af met water en toiletruimte-reiniger.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Kwasten

Voegenstift Wit

Prima voegenmarker. Mijn keukenvoegen weer stralend wit.

Voegenverf Wit, Kitstift Wit, Kwasten

Recent de voegen geverfd in de badkamer, die erg lelijk waren geworden. En wat is het mooi geworden! Kan het iedereen aanraden. Had ook de kwastjes erbij besteld en dat vond ik wel heel fijn werken.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Kitstift, Tulipaint Kwasten

Voegenstift Wit, Ontvetter

Gemakkelijk in gebruik en direct mooi resultaat

Voegenstift Wit

Ik had echt anders verwacht, maar... netjes elke keer de pen geschud, alleen drukken om de verf naar de punt te krijgen maar toch kean er erg weinig verf door en gingen de punten uitstaan. 2 stiften gebruikt voor een klein toilet en het niet af kunnen maken.

Kitstift Lichtgrijs

Prima service. Had per ongeluk voegenstift ipv kitstift besteld. Snel gemaild en kreeg direct reactie terug dat ze de juiste stift zouden sturen.

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Kitstift

Voegenbeschermer Nanostift, Voegenreparatie Wit

Perfecte kwaliteit. Werkt prima Snel en zonder allerlei moeilijke toestanden.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenbeschermer Nanostift, Tulipaint Voegenreparatie

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet, Ontvetter

Super easy to use and the color looks amazing

Voegenverf Wit, Kwasten

Na aankoop kreeg ik snel een mail om dit product te oordelen. Eerst even het klusje klaren dacht ik zo :-) Prima verf, lekker smeerbaar maar op mijn grijze voeg niet gelijk dekkend. Heb uiteindelijk 3x de voeg gedaan. Sommige delen was met 2x voldoende geweest. Gemorste verf op de tegels is het advies met 5 minuten reinigen (geprobeerd) maar verwijderd ook wat voegenverf (hoe voorzichtig ook). Ik heb het laten drogen en met een verfmesje voorzichtig verwijderd. Dit ging makkelijk en werkte voor mij beter. Prijs is wel pittig voor zo een ‘koffiekopje’ aan inhoud maar de beloofde meters zijn absoluut waar. Ik heb een grote badkamer en alles 3x gedaan en nog over in het potje (en vergeet niet wat ik op de tegels heb ‘gemorst’). Al met al zeer tevreden over de verf en aanbevolen kwasten, gezien het resultaat.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Kwasten

Voegenstift Zwart

Topdingen! Van taupe keuken met smoezelige voegen naar witte keuken met zwarte voegen. Je moet er wel een paar keer overheen gaan, maar dan werkt het als een tierelier. Ik heb een muur van ongeveer 2 bij 1 met 4 stiften gekleurd. Zou nog een vijfde kunnen kopen om wat extra randjes bij te werken. Laatste tip van flip: niet te hard drukken, voorzichtig te werk gaan en tussendoor goed pompen. Aanrader!

Voegenstift Wit, Kitstift Wit, Ontvetter

Eigenlijk was ik een beetje sceptisch toen ik het bestelde maar ben inmiddels positief verrast! Snelle levering en werkt perfect. Mijn voegen zijn weer wit en dat siert de badkamer.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Kitstift, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Zwart

Geweldig product. Handig in gebruik en makkelijk aan te brengen. Geen smeerboel en vieze handen. Aanbrengen werkt ook snel.

Voegenstift Wit

Handig de stift vorm voor de voegen. Je moet er wel even handig in worden, maar zodra het lukt ga je als een speer. Bij donkere voegen is 2 tot 3 keer een laag stiften wel aan te raden.

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet, Ontvetter

Ik ben zeer tevreden over dit product. Een kind kan de was doen. Heel mooi resultaat met minimale inspanning!

Voegenstift Lichtgrijs, Ontvetter

Meerdere stiften gebruikt afgifte van verf middels gebruikt borstel/ pomp- systeem bevalt goed, resultaat tbv vloervoegen en houdbaarheid en slijtvastheid, tot nog toe, gewoon goed

Lingewei 41

4004 LK Tiel