Voegenstift Grijs

Makkelijk en mooi resultaat! Ik heb het twee dagen geleden gedaan dus even afwachten hoe lang het goed blijft. Maar tot nu toe erg tevreden.

Voegenstift Wit, Ontvetter

uitstekende dekking en makkelijk aan te brengen

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Ontvetter

Works perfectly

Voegenstift Grijs, Ontvetter

Voldoet 100% aan mijn verwachting

Werkt goed,mooi wit

Voegenstift Wit, Reservepunten Beitel 3mm

Heb je lelijke voegen? Geloof me dit is het product die je moet bestellen. Ik had net een nieuwe badkamer maar de voeg die erin gezet was zag er niet uit. Even de team van voegenstift benaderd en heb 2 pennetjes gekocht. Top spul gebruikt en het is hoe wij het wouden hebben!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Beitel 3mm

Voegenstift Wit

Makelijke en schone manier om voegen te verven

Voegenbeschermer Nano

Makkelijk te verwerken,geen kleurverschil,maar of het goed waterdicht is moeten wij nog afwachtten!!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenbeschermer Nano

Voegenstift Wit, Ontvetter

Super handig! Bij het kopen van onze woning was het toilet niet helemaal onze smaak maar we wilden deze ook nog niet renoveren. Mede door de voegen lichter te maken tussen de witte tegels leek dit toilet een stuk frisser en het is nu 1 van mijn favo kleine hokjes in het huis haha!

Voegenstift Bruin

Erg fijne voegenstift makkelijk aan te brengen super

Voegenstift Wit, Ontvetter

Makkelijk in gebruik en ziet er heel mooi uit.

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Geweldige stift en is handig in gebruik. Mijn wc,badkamer en keuken worden er als nieuw van. Ik heb wel het idee dat er nog verf in zit (want 1 stift was met een paar voegjes al leeg) maar er komt niks meer uit.. Nog maar even sparen voor nog 2 stiften maar goed.. Het is de investering waard.

• Communicatie N.v.t.

Voegenverf Wit, Kwasten, Ontvetter

Prima product, mooi resultaat

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Kwasten, Tulipaint Ontvetter

Tulipaint Voegenstift Zwart, Ontvetter

Makkelijk in gebruik, en uitschieters zijn makkelijk te verwijderen met een vochtig doekje. Ik kon bijna de gehele badkamer met 1 stift doen.

Voegenverf Wit, Voegenreparatie Wit, Kwasten, Ontvetter

Topproduct!!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Voegenreparatie, Tulipaint Kwasten, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

werkt heel goed en de opgegeven hoeveelheid is comform de inhoud.

Voegenstift Lichtgrijs, Reservepunten Beitel 3mm

Ik ben echt heel blij met deze oplossing. Het is super makkelijk aan te brengen en hoe donker je voeg ook is geworden, het dekt perfect. Ik weet natuurlijk nog niet hoe het eruit ziet over een tijd, maar de eerste ervaringen zijn positief. Ook in het natte gedeelte in de badkamer blijft alles goed zitten. Echt een superproduct!

Voegenstift Wit, Reservepunten Beitel 3mm

De voegenstift gebruikt op voegen wc-tegels: werkt prima, ook kleine scheurtjes kunnen maskeren. Advies is wel om de extra reservepunten bij te bestellen!

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet, Ontvetter

Fantastische stift met een uitstekend resultaat.

Voegenstift Wit

Doet wat er wordt beloofd, maakt voegen mooi wit! Hopelijk blijft het heel lang zo mooi!

• Communicatie N.v.t.

Voegenstift Grijs

Makkelijk in gebruik en ziet er heel mooi uit.

Voegenstift Crèmewit, Ontvetter

Geweldig product!

Voegenverf Wit, Kwasten

De verf doet precies wat hij beloofd. Een precisiewerkje maar met een fijn borsteltje en wat geduld is dat geen probleem! Ik kan nog niet zeggen hoe goed de verf blijft hangen op langere termijn want de tablet is nog niet in gebruik.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Kwasten

Voegenstift Lichtgrijs, Reservepunten Beitel 3mm

Ik dacht laat het ons eens proberen, lukt het mij niet (want zo handig ben ik niet) of laat het product het afweten, dan ben ik niet veel geld kwijt (misschien niet de juiste denkwijze, maar het gebeurt wel vaker dat iets niet werkt zoals online beloofd), maar wat ben ik blij met deze aankoop ! Helemaal niet moeilijk en op nog geen uurtje tijd heb ik de voegen van mijn badkamermuurtje (2m op 2,5 m) ingekleurd !! Had ik dit maar eerder geweten, dan had ik niet zo lang op mijn te donker gevoegde muur moeten kijken!

Voegenverf Grijs, Ontvetter

De verf trekt meteen in de voeg ,en is makkelijk van de tegels te verwijderen

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Ontvetter

Lingewei 41

4004 LK Tiel