Makkelijk en mooi resultaat! Ik heb het twee dagen geleden gedaan dus even afwachten hoe lang het goed blijft. Maar tot nu toe erg tevreden.
uitstekende dekking en makkelijk aan te brengen
Works perfectly
Voldoet 100% aan mijn verwachting
Werkt goed,mooi wit
Heb je lelijke voegen? Geloof me dit is het product die je moet bestellen. Ik had net een nieuwe badkamer maar de voeg die erin gezet was zag er niet uit. Even de team van voegenstift benaderd en heb 2 pennetjes gekocht. Top spul gebruikt en het is hoe wij het wouden hebben!
Makelijke en schone manier om voegen te verven
Makkelijk te verwerken,geen kleurverschil,maar of het goed waterdicht is moeten wij nog afwachtten!!
Super handig! Bij het kopen van onze woning was het toilet niet helemaal onze smaak maar we wilden deze ook nog niet renoveren. Mede door de voegen lichter te maken tussen de witte tegels leek dit toilet een stuk frisser en het is nu 1 van mijn favo kleine hokjes in het huis haha!
Erg fijne voegenstift makkelijk aan te brengen super
Makkelijk in gebruik en ziet er heel mooi uit.
Geweldige stift en is handig in gebruik. Mijn wc,badkamer en keuken worden er als nieuw van. Ik heb wel het idee dat er nog verf in zit (want 1 stift was met een paar voegjes al leeg) maar er komt niks meer uit.. Nog maar even sparen voor nog 2 stiften maar goed.. Het is de investering waard.
Beste Paulette, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Als er niks meer uit de Voegenstift komt maar u heeft nog maar een kleine afstand kunnen doen wilt het nog wel eens helpen om de stiftpunt te vervangen. Als de punt namelijk beschadigd raakt kan deze het mechanisme in de stift niet meer openen waardoor er ook geen verf meer uit de stift komt. Met een nieuwe stiftpunt is dit opgelost en kunt u weer verder verven. Het komt vaker voor dat een stift enkel leeg lijkt maar dat er nog voldoende in zit. Met een nieuwe stiftpunt kunt u dan het maximale uit uw Voegenstift halen. In dit soort gevallen is het beste wat u kunt doen even contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen u dan helpen met dit probleem oplossen. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
Prima product, mooi resultaat
Makkelijk in gebruik, en uitschieters zijn makkelijk te verwijderen met een vochtig doekje. Ik kon bijna de gehele badkamer met 1 stift doen.
Topproduct!!
werkt heel goed en de opgegeven hoeveelheid is comform de inhoud.
Ik ben echt heel blij met deze oplossing. Het is super makkelijk aan te brengen en hoe donker je voeg ook is geworden, het dekt perfect. Ik weet natuurlijk nog niet hoe het eruit ziet over een tijd, maar de eerste ervaringen zijn positief. Ook in het natte gedeelte in de badkamer blijft alles goed zitten. Echt een superproduct!
De voegenstift gebruikt op voegen wc-tegels: werkt prima, ook kleine scheurtjes kunnen maskeren. Advies is wel om de extra reservepunten bij te bestellen!
Fantastische stift met een uitstekend resultaat.
Doet wat er wordt beloofd, maakt voegen mooi wit! Hopelijk blijft het heel lang zo mooi!
Makkelijk in gebruik en ziet er heel mooi uit.
Geweldig product!
De verf doet precies wat hij beloofd. Een precisiewerkje maar met een fijn borsteltje en wat geduld is dat geen probleem! Ik kan nog niet zeggen hoe goed de verf blijft hangen op langere termijn want de tablet is nog niet in gebruik.
Ik dacht laat het ons eens proberen, lukt het mij niet (want zo handig ben ik niet) of laat het product het afweten, dan ben ik niet veel geld kwijt (misschien niet de juiste denkwijze, maar het gebeurt wel vaker dat iets niet werkt zoals online beloofd), maar wat ben ik blij met deze aankoop ! Helemaal niet moeilijk en op nog geen uurtje tijd heb ik de voegen van mijn badkamermuurtje (2m op 2,5 m) ingekleurd !! Had ik dit maar eerder geweten, dan had ik niet zo lang op mijn te donker gevoegde muur moeten kijken!
De verf trekt meteen in de voeg ,en is makkelijk van de tegels te verwijderen