Werkt super!!
Hallo, ik ben helemaal enthousiast over uw producten. Het resultaat is prachtig! Jammer dat een foto hiervan sturen niet mogelijk is. Met vriendelijke groet, E. Wernicke.
Fantastisch, je ziet meteen verschil. Makkelijk karwei. Na afloop alleen even de verfranden op de tegels wegpoetsen. Doet echt wat het belooft.
Top product ging heel makkelijk wij hadden in onze plavuizen vloer in de huiskamer en stukje waar de voeg slecht was , deze nu weer mooi gemaakt. Wij hadden licht grijs gedaan dacht dat deze over heen kwam met onze kleur maar toch te licht. Maar hopelijk met vaak dweilen dat hij weer iets donkerder word.
Prima product dit reeds eerder besteld en door het goede resultaat weer besteld voor volgende klus.
Handig in gebruik. Door de dikte van de punt weinig risico op het meekleuren van de tegel. Mooie donkere kleur die goed past bij de antraciet tegels.
Ziet er weer uit als nieuw, heel blij mee!
Gemakkelijk in gebruik. Wel 2de laag nodig, maar was dan ook om donkere voegen licht te maken.
Verwerkt eenvoudig en snel
Is heel snel op. Kun je veel minder voegen doen dan staat aangegeven!
Beste Audry, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Dat is vervelend om te horen. Het kan zijn dat de stiftpunt dan beschadigd is, we zien dit wel eens vaker gebeuren. Wat u het beste kunt doen als dit gebeurt is even contact opnemen met onze klantenservice. Als de stiftpunt beschadigd raakt kan deze een mechanisme in de stift niet meer goed openen waardoor er weinig tot geen verf meer uit de stift komt bij het drukken met de stift. vrijwel altijd lijkt de stift dan leeg of opgedroogd maar zit er nog voldoende verf in. Simpelweg de stiftpunt vervangen lost dit probleem dan op. Onze klantenservice kan u hierin een oplossing bieden. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
werkt helemaal prima
Heel handig en werkt perfect! Zeker geen spijt van deze aankoop.
Duidelijke beschrijving en doet wat het moet doen. Wij waren er blij mee. Top product!
Doet wat het beloofd !
Prima resultaat en verf dekt goed!
Prima verf al reeds eerder gebruikt en resultaat blijft goed vandaar weer besteld. Kan dit product aanraden zoals in de advertentie beschreven staat is het product ook echt.
Mijn vloer ziet er weer als nieuw uit na schoonmaakactie met een oude tandenborstel en bakpoeder. De voegenstift maakt het klusje en de vloer helemaal af. Handig dat de punt omkeerbaar is. Aanrader!
Geweldige product. Ik had eerst mijn twijfels, maar het werkt super goed! Zeker een aanrader!
Voordat ik tot aankoop overging, heb ik via de chat van voegenstift.nl uitgebreide info gekregen. Vriendelijk te woord gestaan. Ik ben heel erg tevreden over het resultaat!
Werkt perfect zoals beschreven. Mooi resultaat
Makkelijk en mooi resultaat! Ik heb het twee dagen geleden gedaan dus even afwachten hoe lang het goed blijft. Maar tot nu toe erg tevreden.
uitstekende dekking en makkelijk aan te brengen
Works perfectly
Voldoet 100% aan mijn verwachting