Top product, doet precies wat het moet doen en is supermakkelijk in gebruik!
Precies zoals op het filmpje/foto aangegeven. Geeft gelijk een schone en hygiënische uitstraling. Super blij mee!
Mooi product. De plavuizen zien er weer als nieuw uit. Geweldig. Een aanrader.
Geweldig product om de voegen, in mijn geval, een andere kleur te geven. Ik had eerst advies gevraagd over de kleurkeuze, hier kwam heel snel een antwoord op en er werd heel goed meegedacht over de omgevingskleuren, welke voegkleur het beste er bij zou passen. Ik ben super blij met het resultaat en het is makkelijk aan te brengen.
Een goed product
superproduct, erg makkelijk in gebruik!
Daar de voegen in onze douchecabine zeer grof van textuur waren, waren de extra reservepunten voor de stift zeer welkom om tot een perfect resultaat te komen.
Schitterend. Het werkt echt. Blij dat ik het aangeschaft heb.
Snel aan te brengen zonder te’ knoeien. Dekt perfect! Douche is weer als nieuw!
Mijn voegen waren helemaal bruin geworden. Nu weer heel mooi wit met deze voegenstift. Echt heel makkelijk aan te brengen en mijn vloer tegels ogen weer helemaal nieuw. Echt blij mee!
Heel mooi, blijft goed zitten (kleur wit genomen) Handig, alleen jammer dat je er niet 1 krijgt bij de stift zelf dat je kan kiezen tussen 5 en 3mm
Prima product werk goed en eenvoudig aan te brengen, heel gemakkelijk een verkeerde kleur voeg aangepast
In één woord, oké twee: super product
PERFEKT PRODUCT, EENVOUDIG AAN TE BRENGEN, EFFICIENT EN DUURZAAM RESULTAAT
Makkelijk te verwerken en een prachtig resultaat
Super fijne stiften doen wat ze moeten doen. Wij hebben ze gebruikt om witte voegen zwart te maken en dat kan prima. Wij hebben echter de 60 meter per stift niet gehaald hierdoor. Wel is het handig extra reserve punten erbij te halen want de punten overleefde het bij mij niet zo heel lang.
Idiaal zit er aan te denken om nog meer te bestellen heb nu me toilet vloer gedaan maar me badkamer moet ook opgefrist worden dus ik raad het iedereen aan vanmiddag nog aan een collega door gegeven..
Uitstekend product! Goede levering en een stift( nog in de verpakking) terugsturen is ook geen probleem. Keurig het bedrag op mijn rekening teruggestort. Ik ben tevreden.
Heel fijn product, makkelijk te gebruiken en doet wat het beloofd. Hier zijn de voegen weer mooi en netjes!
Super makkelijk in gebruik, even schudden en je kunt gelijk aan de slag! Kleur komt goed overeen met de foto's op de website.
De voegenstift is heel erg makkelijk in gebruik: schudden, pompen en lijntjes trekken maar. En je ziet direct resultaat. Schiet je uit? Geen probleem, doekje erover en klaar. Onze badkamervloer is er no time mee opgefrist.
Heel erg goed.
Snel geleverd. Product is zoals omschreven. Mooi resultaat.
Gebruikt voor diepe voegen herstel rond douchedrain. Heb het in 2 delen aangemaakt om het niet vroegtijdig te laten opdrogen. Hard uit in 24 uur, zoals voorgeschreven. Aangebracht met een kleine spatel, ging beter dan het ijsstokje. Zeker waar voor het geld.