Heb de voegen van een deel van de badkamer gedaan. En ik moet eerlijk zeggen, tevreden met het resultaat. Erg vervuilde voegen moest ik wel twee of drie keren doen om ze weer helemaal wit te krijgen. Ik ben wel benieuwd bestendig de verf is tegen nieuwe schimmelvorming. Dat gaan we zien. Maar de badkamer knapt er zeker erg mee op.
Het werkt prima. Gaat goed van de tegels af als je verkeerd stift
Redelijk eenvoudig aan te brengen, afwachten wat het resultaat is op langere termijn
Werkt uitstekend. Goede dekking. Makkelijk aan te brengen. Werkt prima.
Zelfs ik kon het en het werkte prima. Aanrader dus!
Eindelijk eens een product dat niet liegt! Inderdaad gemakkelijk te hanteren en het resultaat is prima, zeker een aanrader... mijn douche oogt nieuw!
Werkt echt perfect! Toilet ziet er weer als nieuw uit.
prima stift voor een nette prijs
Prachtig product. Vloer ziet er meteen terug fris en nieuw uit! Zeker aan te raden. Gemakkelijk aan te brengen, wel vooraf ontvet met Tulipaint ontvetter. Product doet wat het belooft.
Wauw! Super tevreden! Wou al zolang de voegen in ons badkamer in het wit ipv zwart. Zo gemakkelijk aan te brengen, en zo blij met het resultaat
Snelle levering, werkt makkelijk en het maakt de voegen weer mooi wit, in ons geval, en dicht. We kunnen er weer jaren tegenaan!
Ik ben heel bij mij
doet zijn werk maar wel wat duur voor een klein stiftje
Super goed product en werkt prima, makkelijk aan te brengen. Snelle service. Voor mij een 5 sterren beoordeling.
Ik wou dat ik 20 jaar geleden aan toegang had gehad tot dit product: wat een verademing!! Ik wit altijd de voegen als ik een nieuw huis betrok: badkamer, wc en keuken. Maar dat was een drama met een mini penseel en acrylverf. Omdat het kwastje amper verf op nam. Dan is dit product echt heel erg fijn! Geen klodders, geen vieze acryllaag; de voegen zelf worden gewoon mooi wit. Als je geen ervaring hebt met acryl/pomp markers is het misschien even wennen. Omdat de verf dan snel op lijkt te gaan. Dan kan het zijn dat je te hard drukt om er wat uit te krijgen en de punt plat wordt, waardoor je juist nog minder verf er in krijgt. Vloertegelvoegen zijn makkelijker dan wandtegels omdat de zwaartekracht dan meewerkt. Zelf merkte ik dat mijn wandtegels van de keuken prima gingen, maar dat de voegen op de vloer grover waren waardoor de punt binnen no time plat was. Ik zou dan ook volgende keer een extra punt bij bestellen.
Geweldige stift werkt goed en makkelijk
Met de meegeleverde handleiding was dit erg makkelijk. Wij bleven lekkage houden in de wand van de douche. Na goed te kijken zaten er meerdere haarscheurtjes in de voegen. Met de voegenreparatieset netjes alles opgevuld en het blijft mooi droog. Wellicht 1 tip een foto van de kleur zou fijn zijn. Ik had wellicht toch voor donkergrijs moeten gaan.
Prima spul. Een aanrader. Afdoend en eenvoudig aan te brengen.
Doet wat het belooft. Nu hopen dat het lang mooi blijft. In de inloopdouche aangebracht tussen de vloertegels. Werkt prima.
Makkelijk in gebruik. Wel advies om eerst de vieste plekken te doen en daarna de andere plekken. Na enige tijd bezig te zijn zien je minder goed of er nog wat verf uit de stift komt ( ik gebruikte een witte stift) ondanks dat ik de stift tussendoor ook nog een aantal keren had geschud . Probeer om niet te hard met de stift in de groef te duwen, de haartjes gaan dan krom buigen . Verder goed resultaat! Deze ontvetter doet wat het moet doen! Als je voegen niet te vies zijn dan is het mogelijk dat je alleen al door dit te gebruiken al een goed resultaat behaald. Het is uiteindelijk goed te doen . Ik heb de helft van de inhoud (helft van de hoeveelheid water)gebruikt in een toiletruimte met de tegels tot halverwege de muur. Mooi resultaat!
Perfect maakt het helemaal waar
Super hoor erg blij mee
Snelle levering, fijne producten om mee te werken, ziet gelijk resultaat, badkamer ziet er heel anders uit, van witte voegen tussen zwarte tegels, nu naar ook zwarte voegen, badkamer lijkt groter nu, alles oogt veel rustiger, zijn er heel blij mee.
Snelle levering. Makkelijk te gebruiken. Dekt goed. Wel genoeg bestellen. Je zit nl snel aan die 40-60 meter en extra punten, want die slijten snel bij ruwe/grove voegen.
Het was zeer eenvoudig aan te brengen en het resultaat is een wereld van verschil (in positieve zin uiteraard)