Kitstift Zwart

De stift werkt erg makkelijk! Ben er blij mee

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Kitstift

Voegenverf Grijs, Kwasten

Heel fijn product! Werkt zoals beschreven, is makkelijk aan te brengen met de bijbestelde kwasten en overtollig verf is makkelijk weg te halen!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Kwasten

Voegenstift Crèmewit, Kitstift Wit

Ik was een beetje sceptisch bij deze aankoop... maar ik ben er super blij mee. Het werkt heel snel en gemakkelijk. Daarnaast kan je er veel voegen mee doen. De hele vloer is gedaan en de stift is nog niet leeg. En de voegen zien er weer heel erg top uit. Ben nog wel benieuwd hoe lang ze mooi blijven.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Kitstift

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Love it! Paar jaar geleden hebben we een huis gekocht. Badkamer zag goed uit maar gezien de tegels en de voegen waren zwart/donker grijs zat er best veel kalk op. Ik ergerde me er vreselijk aan en serieus dacht aan verbouwen. Mijn man was er tegen. Ik heb gegoogled en kwam op Voegenstiften. Ik was even bezig geweest. Tegels zijn 10x5. Maar het ziet echt als nieuw uit. Geen verbouwing meer nodig. Ik blij en m’n man blij. Ik vind de stiften best prijzig. Maar verbouwing zou duurder zijn. Één woord = tevreden!

Voegenstift Lichtgrijs

Heel blij mee het werkt heel goed geen viese voegen meer .!!!!!

Voegenstift Beige

Mooi produkt. Gemakkelijk te verwerken! Kan het aanbevelen!

Voegenstift Crèmewit

Geweldig product, heel makkelijk te gebruiken. Ik had de verkeerde kleur besteld, de service is super en snel!

Voegenstift Grijs, Reservepunten Beitel 3mm

Dekt goed, eenvoudig aanbrengen , zal dit product zeker aanbevelen!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Beitel 3mm

Voegenstift Crèmewit, Reservepunten Kogel 5mm, Ontvetter

Het werkt echt heel goed. Niet te hard drukken zodat de verf kan vloeien. Voegen goed ontvetten en laten drogen voor het gebruik van de stift. Perfecte maat voor kleinere voegen ( Top ontvetter, prima gebruiksaanwijzing

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Kogel 5mm, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Crèmewit

Het doet volkomen aan mijn vewachting

Voegenstift Wit

Een geweldig produkt. Ik gebruik de stift om de laatste laag te doen. Prachtig wit en je bent snel klaar! Ik raad dit producht zeker aan.

Goed en praktisch

Voegenstift Wit

De stift snel ontvangen en het resultaat na gebruik is bijzonder goed wij hebben snel nog 2 stiften besteld blij met de nette witte voegen

Kitstift Wit

Gemakkelijk om netjes aan te brengen.. Dekt uitstekend. De prijs volledig waard.

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Kitstift

Voegenstift Lichtgrijs

De voegenstift had precies de juiste kleur. Zeer makkelijk aan te brengen. Blij met het resultaat.

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Doet precies waar ik hem voor nodig had. Top product.

Kitstift Lichtgrijs, Ontvetter

Goed schudden en wel twee keer nodig om goed te dekken, dan maar net genoeg om de hele douche te doen... Werkt als een speer!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Kitstift, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Wit, Reservepunten Kogel 5mm

top het is zo goed bestel er nog 2

Voegenstift Crème

Prima product en werkt perfect mooi opgeknapt mijn voegen en al die kleuren veel keus

Voegenreparatie Crèmewit, Ontvetter

Makkelijk in gebruik, goede handleiding toegevoegd. Het was zo gedaan en het resultaat maakte een wereld van verschil!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenreparatie, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Lichtgrijs, Reservepunten Kogel 5mm, Reservepunten Beitel 3mm

Kleur is helemaal goed en werken met stift uiterst plezierig! Dit is precies wat ik nodig had: stift werkt precies en snel!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Kogel 5mm, Tulipaint Reservepunten Beitel 3mm

Voegenstift Grijs

Ik had grijs besteld, op internet leek het licht grijs, maar de kleur is in het echt veel donkerder dan op het scherm. Verder is het een goed product, het werkt erg makkelijk.

topper geweldig produkt 5 sterren

Voegenstift Wit

Produkt snel ontvangen, en de badkamer weer netjes gemaakt, de voegen zijn weer zo als het hoort mooi wit,en dat in een klein uurtje.

Simpel, effectief en goedkoop

Lingewei 41