Voegenstift Crèmewit

Geweldig product en op tijd geleverd , TOP

Voegenstift Wit, Ontvetter

Makkelijk in gebruik en tot nu toe doet het wat het zegt. Mooi resultaat.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Crème

Niet alleen voor voegen maar op meerdere plekken toepasbaar. Bijvoorbeeld als er een splinter van de vloertegel af is dan kan je met een voegenstift in de kleur van de tegel dit vrijwel onzichtbaar maken en herstellen. Het is blijvend en kleurvast ondanks vocht of slijtlage.

Voegenstift Zwart

Top product!

Voegenstift Wit

Het was snel binnen en ik moet het nog gebruiken en kan er dus nog niets over zeggen.

• Kwaliteit N.v.t.

Voegenstift Wit, Ontvetter

Ik had deze besteld. Eindelijk iets wat echt werkt. Prachtig resultaat. Voegen zijn als nieuw. Heel blij mee. Makkelijk te doen ook Net als op de Video. Top

Kitstift Wit

Ik heb de kitstift wit gebruikt om onze kitranden in de keuken en het sanitair op te frissen. En dat is zeker gelukt. De stift werkt op zich prima. Zeker op plekken waar de kit alleen wat verkleurd is. Het is even wennen aan de werking, steeds zorgen dat er nieuwe verf in de kwast komt. Als de kit ook wat meer schimmel heeft, dan heb je echt wel wat lagen nodig om het te laten dekken. De kwast zou wel iets kleiner mogen. Ik heb wel regelmatig wat verf van de tegels moeten halen. Als de voeg wat uitgedroogd is, blijf je dat natuurlijk zien. Maar al met al is deze stift zeker het proberen waard als je het uitkrabben en vervangen van je voegen nog even wilt uitstellen.

Voegenverf Donkergrijs / Antraciet, Kwasten

Zeer makkelijk in het gebruik. Hecht goed aan de voeg en het resultaat is prachtig. Onze badkamers kunnen weer even mee! Van harte aanbevolen. In combinatie met voegenverf gebruikt. Gaan lang mee en zijn sterk.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Kwasten

Voegenstift Wit

De voegen zijn weer mooi wit. Heel detoiletlijktnu stuk frisser. Goed product, gemakkelijk in gebruik.

Voegenstift Lichtgrijs

Super product, handig, netjes en gemakkelijk om mee te werken, ben wreed content .

Voegenstift Grijs

Heel blij met de voegenstift. De voegen zijn weer als nieuw.

Voegenverf Wit

Erg makkelijk aan te brengen en het maakt de voegen echt weer als nieuw. Zeer tevreden!

Voegenverf Zilvergrijs, Kwasten

Super product. Tip voor iedereen die veel meters wil verven…. Koop de stift én de verf, en gebruik de stift om de verf in de voeg aan te brengen. Dit werkt veel beter dan de speciale kwastjes.

Voegenreparatie Wit

Super! Erg makkelijk om aan te brengen. Let wel op dat je de goede verhouding mengt. Het zit er nu drie maanden op en het resultaat is nog steeds naar wens!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenreparatie

Zeer tevreden!

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

prima resultaat kleurvast ook na enkele dweil beurten ik geef u 5 op 5

Voegenstift Wit, Reservepunten Beitel 3mm

Van te voren was ik sceptisch, maar het resultaat is echt verrassend goed. Het koste wel wat tijd, maar de stift is heel gebruiksvriendelijk. Enige nadeel voor mij was dat de ik de stift vaak in moest drukken om genoeg vulling in het stiftpuntje te krijgen.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Beitel 3mm

Kitstift Wit

Kitnaad enorm opgeknapt scheelde een hoop werk door deze stift.

Voegenstift Lichtgrijs, Ontvetter

Hoeze de hele keuken verbouwen? Met deze voegenstift heb ik mijn keuken weer helemaal opgepimpt! Makkelijk in gebruik en meteen een fantastisch resultaat. Ik kan het iedereen aanbevelen!!!

Voegenstift Wit

omdat de voegen grauw waren geworden wilde ik ze weer mooi wit hebben en de voegenstift bracht uit komst. Super eenvoudig in het gebruik. Het is net als tekenen dus een kind kan de was doen zeg maar ben erg blij met het resultaat van de badkamer

Voegenreparatie Crèmewit

Ideaal het doet wat men beloofd , de voegen in mijn badkamer zijn weer als nieuw

Kitstift Wit

De witte kitnaad op onze boot was grauw geworden maar na behandeling met de kitstift ziet hij er weer fris en als nieuw uit. Ik kan het product dan ook van harte aanbevelen.

Voegenstift Wit

Prima ervaring...stift werkt zeer prettig..dekt goed

Voegenverf Zilvergrijs

Fantastisch spul die voegenverf, Ik heb de voegen van de uitbouw, keuken,toilet en de badkamer geverfd van donker grijs naar zilvergrijs. Goedkope oplossing en mooi resultaat!

Voegenstift Wit, Reservepunten Beitel 3mm

Smallere punt was zeker nodig, werkte goed.

Lingewei 41

4004 LK Tiel