Voegenreparatie set super snel geleverd. Netjes verpakt met duidelijke gebruiksomschrijving. Uurtje werk en voeg ziet er weer perfect uit.
Werkt prima handig in gebruik
Snelle levering. Het product heeft het probleem prima opgelost
Dit is een top product, heb mijn keuken en de wc van mijn moeder ermee gedaan en het lijkt weer als nieuw! Het dekt ook heel goed ben zeer tevreden, heb nu de grijze binnen voor de wc vloer. Vind het alleen jammer dat ik geen foto van voor en na kan plaatsen, want dan kon je het grote verschil zien. Ik zeg een hele dikke duim voor dit product en de goede snelle service!
Top, tot nu toe ziet het er weer plintnieuw uit
Geweldig product!! Makkelijk aan te brengen..... en de voegen zien eruit als nieuw
Heel makkelijk te doen en ziet er perfect uit. Is een aanrader
Prima product. Badkamer ziet er weer als nieuw uit.
Werkt goed, mooi resultaat. Zelf ben ik (bij gladde tegels) een dag later pas de ''uitschieters'' weg gaan poetsen als de geverfde voeg goed droog is, dit werkte beter voor mij. Erg tevreden.
Vandaag gebruikt voor tegel reparatie ivm beschadigingen oppervlak en met een beetje Potlood gemengd voor de kleur.. Een heel stuk beter dan dat het was
Prima materiaal voor als je kleine reparaties uit wil voeren
Doet waar het voor is
Dit is een schitterend produkt dat doet wat het belooft! De voegen van mijn badkamer zijn terug als nieuw!
Geweldig product , snel en zeer effectief
Heel blij mee, voegen zien er als nieuw uit. Wel benieuwd naar bestendigheid na een aantal maal dweilen
Inmiddels heeft heel de keuken een nieuwe look, mede doordat de voegen gekleurd zijn met licht grijze voegenstift. Heel makkelijk aan te brengen en het dekt in één keer! Heel tevreden met het eindresultaat!
Snel in huis. Makkelijk in gebruik. Kwestie van de stappen volgen en je ziet meteen resultaat.
Het dekt fantastisch, op dit moment ben ik heel gelukkig met het resultaat! Mijn badkamer is altijd mijn oogappel van het huis geweest totdat de voegen er lelijk gingen uitzien. Ben wel heel benieuwd hoe lang het resultaat mooi blijft.
Ik ben inmiddels al meerdere stiften gebruikt omdat ze zo prettig in de hand liggen en je er mooi mee kunt werken
In een woord fantastisch!!
Top product
geweldig product. hele badkamer vloer opnieuw ingekleurd met de mooie antraciet/grijs kleur. Weer een mooi opgefriste vloer. Haad zelfs nog inhoud over voor de badkamer van 2,5/ 2meter.
Uitstekend reparatie middel! Nu voor de 2e keer besteld, voor een andere ruimte
Gemakkelijk in gebruik en super resultaat. Gemakkelijk te vervangen. Eindelijk een ontvetter wat zijn werk goed doet.
Super product