Prima product om je voegen op te frissen.
Makkelijk mee te werken en heel Goed resultaat
Super product. Werkt perfect!
Doet wat het belooft. Mooi product
Goedemiddag, 3 Voegenstiften besteld, zeer snelle levering. Product werkt zeer goed op gladde voegen en makkelijk in het gebruik ervan. In mijn situatie is het product minder geschikt omdat de voegen die ik zelf moet doen minder geschikt zijn voor de Voegenstift. Het is n.l. een oude woning die voor de oorlog gebouwd is waarvan de oude voegen tussen het oude tegelwerk beschadigd en te breed zijn waardoor je snel door de Voegenstift heen bent. Ik zou dan liever willen adviseren om toch voor de Voegenverf te gaan in mijn geval. Dus bij deze ga ik de Voegenverf bestellen in de Webshop en het met een penseel kwastje aanbrengen. Abraham
Voegenreparatie is een product wat zeer goed is voor de reparatie van de voegen in onze badkamer. Deze bestelling was een aanvulling van de vorige. Het is gemakkelijk te verwerken en ik ga er vanuit dat we er nog jaren plezier van hebben.
Werkt makkelijk en prettig. Ik heb er nog 2 besteld. Zo wordt mijn badkamervloer weer netjes. Ik ben 74 jaar en als ik het kan, kan iedereen dit
Top product
Ik ben verrassend positief over de voegenstift , zeer makkelijk in gebruik en efficient . Had al meermaals met allerlei producten de voegen in de douche trachten te reinigen zonder resultaat tot ik de voegenstift heb ontdekt .
In het begin supergoed daarna minder envaak schudden ik wacht tot het eerste muurtje droog is en daarna nog een laagje.
Makkelijk te verwerken, ook voor voegendummies:) in onze douche werden de voeger minder, de voegenvuller is heel makkelijk te verwerken en aan te brengen. Het resultaat is verbluffend!
Had er een hard hoofd in maar gaande weg steeds meer plezier erin omdat het direct resultaat oplevert. Heb de helft van de voegen in de keuken gedaan en het resultaat is verbluffend. Ook de douchecabine gedaan. Als nieuw. Ben blij met het product.
Top product: vraagt weinig in de verwerking, geeft een goede hechting, en is (bij ons) gelijk dekkend. Wel de ondergrond goed schoonmaken en goed laten drogen voordat je begint. Resten makkelijk verwijderbaar. Prima kwastjes i.c.m. de voegenverf.
Echt super goed product. Klein verbeterpuntje: stofje slijt erg snel en 60m is echt de max, denk eerder 50. Werkt echt super goed, voegen zijn weer helemaal fris en klaar voor de coatingbeurt.
Beste Sander, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Dat is minder om te horen. Met 1 Voegenstift valt maximaal 40 tot 60 meter te verven bij een voegbreedte van 5mm. Elke stift wordt voor verzending gecontroleerd op inhoud zodat elke klant een goed gevulde stift binnen krijgt. Verder hangt de snelheid waarmee de stiftpunt slijt af van hoe ruw de voegen zijn en hoeveel druk er op de stift wordt gezet. Er wordt helaas vaak al snel overschat hoeveel druk op de stift nodig is wat leidt tot vroegtijdige slijtage aan de stiftpunt. Het kan nooit kwaad extra te letten hoeveel druk u zet op de stift. Verder als de stift leeg lijkt kan het zijn dat enkel de stiftpunt niet meer bruikbaar is, hierdoor kan het lijken alsof de stift leeg is maar door de stiftpunt vervangen kunt u het maximale uit de Voegenstift halen. Hiervoor hebben we setjes reservepunten beschikbaar in onze webshop. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
Had ik eerder moeten kennen. Wat een wereldproduct tot nu. Makkelijk aan te brengen en dekt goed. Mijn badkamer is weer als (bijna) nieuw. Ook mijn hardstenen vloer gedaan in de badkamer. De voegen waren wit van het kalk en nu weer mooi donker. Dus zeker een aanrader!
Prima manier om voegen weer mooi te maken. Omkeerbare punt handig, extra punt zou ook niet verkeerd zijn omdat de punt slijt en daardoor minder nauwkeurig mee te werken is
Heel fijn product. Doet precies wat het beloofd en ziet er prima uit. Ook het gebruik is erg fijn en makkelijk.
Heel tevreden over resultaat. Hoeveelheid genoeg voor de hele badkamer, inclusief vloer. Ziet er weer schoon en fris uit!
Werkt prima
Heb de stift op de voegen van de vloer getrokken en moest wel meermaal overgaan en telkens met de stift weer schudden, maar het resultaat is voortreffelijk.
Werkt fantastisch, de stift zou voor mij alleen wel iets dunner mogen zijn. De 2 kanten van de stift schelen niet heel veel qua breedte.
Via internet kwam ik dit tegen en gelijk besteld, is echt heel makkelijk aan te brengen( zelfs voor iemand met 2 linker handen zoals ik)En het resultaat is echt onherstelbaar had vieze witte voegen en zijn nu mooi licht grijs Heel blij mee!!!!
Een fantastisch product. Dit product hebben we gebruikt omdat na het leggen van de tegels en vervolgens het voegen het resultaat erg tegenviel. Na nogmaals de voegen te hebben behandeld nog steeds een tegenvallend resultaat. Omdat we niet alle voegen wilden verwijderen besloten om de Voegenstift te gebruiken. Een fantastisch resultaat!! Echt een aanrader!
Met gezond sceptische gekocht, maar het werkt geweldig! Top product!