Kitstift Wit, Ontvetter

Wát een geweldig product! Onze badkamer zag er zo slecht uit door de kit die zo grijs uit was geslagen. Na één behandeling met de kitstift ziet het er echt weer als nieuw uit! Dit scheelt enorm veel tijd als je alle kit had moeten vervangen. Heel erg blij met dit product. Deze ontvetter werkt uitstekend in combinatie met de kitstift. Het maakt alles eerst perfect schoon, waardoor de kitstift goed zijn werk kan doen. Deze ontvetter in combinatie met de kitstift zijn een enorme aanrader!!!!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Kitstift, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Beige, Reservepunten Beitel 3mm, Voegenreparatie Beige

Ben blij dat de voegenstift leverbaar is. Eenvoudig aan te brengen, resultaat is top. Wij houden dit artikel bij de hand en wanneer nodig, kopen we de andere kleuren ook. Hebben meer badkamers waarvan de voegen opgefrist moeten worden. De 3mm stift eenvoudig in de voegenstift in te brengen. Nog niet gebruikt, maar qua kleur precies wat we nodig hebben. De voegenstift werkt prima,. Dit zal ongetwijfeld ook zijn werk doen.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Beitel 3mm, Tulipaint Voegenreparatie

Goed product snel geleverd

Voegenstift Grijs

Werkt prina! En dmv emails en de "chat" goede adviezen gekregen waarvoor mijn dank!

Voegenverf Wit, Voegenbeschermer Nano, Kwasten, Ontvetter

Zeer prettige verf om mee te werken, makkelijk schoon te maken ook van handen en tegels met een heel mooi resultaat. Heel zuinig in gebruik ook. Onze voegen waren echt heel vies en onze badkamer lijkt nu wel als nieuw :-) Heel prettig materiaal om mee te werken en een goede beschermer over de voegenverf heen, zodat de schimmels nu hopelijk lang wegblijven. Het eindresultaat is prachtig!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Voegenbeschermer Nano, Tulipaint Kwasten, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Heel handig in gebruik,zeer tevreden mee.

Voegenstift Wit

De stiften die ik besteld en betaald had zijn niet aangekomen.

Voegenstift Zilvergrijs

Wat een fantastisch produkt! Zo eenvoudig, zo mooi resultaat.

Voegenstift Wit

Werkt top! Makkelijk in gebruik en droogt snel. Soms is een extra laagje nodig.

Voegenstift Zilvergrijs

Werkt goed ga er nog meer bestellen.

Voegenstift Grijs, Reservepunten Kogel 5mm

Voegenstift werkt perfect.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Kogel 5mm

Voegenstift

Voegenstift is heel mooi materiaal en erg handig om mee te werken

Voegenstift Zwart

Werkt erg makkelijk. Ik heb een latje gebruikt om de lijnen strak te kunnen trekken. Ben erg benieuwd hoe het er na een paar weken uitziet.

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Precies wat ik verwacht heb , ben zeer tevreden met de stiften , heel eenvoudig te verwerken

Voegenreparatie Donkergrijs / Antraciet

Geweldig! Ik had veel versleten voegen in mijn 40 jaar oude badkamer. Voegenreparatie in een donkergrijs gekozen en het werkt perfect. De vloer is weer als nieuw zonder uitboren van de oude dus geen stof door het hele huis. Topproduct!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenreparatie

Voegenstift Wit

De stiften werken perfect. Gele voegen in de badkamer zijn weer helderwit. Als er wat overblijft op de tegels kun je het met warm water er zo weer afvegen.

Voegenverf Crème

Deze voegenverf is voortreffelijk de voegen zien er weer als nieuw uit. Voor een ieder die zich groen en geel ergerd aan vuile vieze voegen is dit de ideale oplossing. Kortom een geweldig product uiteraard 5 sterren.

Voegenstift Grijs

Werkt perfect. Boel op te frissen of voor reparatie werkzaamheden. Vloeit goed uit en blijft goed hechten aan de ondergrond.

Kitstift Lichtgrijs

Ik had zo mijn twijfels, omdat ik ooit gelezen had dat siliconenkit niet overschilderbaar was. Maar met deze kitstift kan het wel degelijk! Kortom een prima product.

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Kitstift

Voegenreparatie Grijs

Makkelijk in gebruik. Handig te doseren m.b.v. meegeleverde spuit. Duidelijke handleiding. Perfect eindresultaat.

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Een geweldig product! Doet precies zoals is beschreven.

Voegenstift Wit

Handig in gebruik. Had grijze voegen die ik wit ging verven, met een hoop afplakgedoe. Deze voegenstift geprobeerd als snel alternatief, en zeer tevreden over.

Voegenstift Lichtgrijs, Ontvetter

Een bovenverwachting resultaat, mijn badkamervloer (22 jaar oud) is als nieuw! De voegenstift is makkelijk in gebruik, in korte tijd een geweldig resultaat. Met gevolg dat de voegen tussen de wandtegels nu ook op een beurt kunnen rekenen.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Grijs, Ontvetter

Perfect produkt voegen lijken weer als nieuw gemakkelijk in gebruik

Voegenstift Crèmewit

Fantastisch product! Zo ontzettend makkelijk in gebruik, gewoon je voegen in kleuren en het ziet er weer uit als nieuw! Zoveel gebruiksvriendelijker dan andere voegen opfris producten waar je alles moet ondersmeren en tegels weer moet afnemen. Dit is een aanrader!

Lingewei 41

4004 LK Tiel