Super fijne stiften doen wat ze moeten doen. Wij hebben ze gebruikt om witte voegen zwart te maken en dat kan prima. Wij hebben echter de 60 meter per stift niet gehaald hierdoor. Wel is het handig extra reserve punten erbij te halen want de punten overleefde het bij mij niet zo heel lang.
Idiaal zit er aan te denken om nog meer te bestellen heb nu me toilet vloer gedaan maar me badkamer moet ook opgefrist worden dus ik raad het iedereen aan vanmiddag nog aan een collega door gegeven..
Uitstekend product! Goede levering en een stift( nog in de verpakking) terugsturen is ook geen probleem. Keurig het bedrag op mijn rekening teruggestort. Ik ben tevreden.
Heel fijn product, makkelijk te gebruiken en doet wat het beloofd. Hier zijn de voegen weer mooi en netjes!
Super makkelijk in gebruik, even schudden en je kunt gelijk aan de slag! Kleur komt goed overeen met de foto's op de website.
De voegenstift is heel erg makkelijk in gebruik: schudden, pompen en lijntjes trekken maar. En je ziet direct resultaat. Schiet je uit? Geen probleem, doekje erover en klaar. Onze badkamervloer is er no time mee opgefrist.
Heel erg goed.
Snel geleverd. Product is zoals omschreven. Mooi resultaat.
Gebruikt voor diepe voegen herstel rond douchedrain. Heb het in 2 delen aangemaakt om het niet vroegtijdig te laten opdrogen. Hard uit in 24 uur, zoals voorgeschreven. Aangebracht met een kleine spatel, ging beter dan het ijsstokje. Zeker waar voor het geld.
Bij ons nieuwe toilet droogden de voegen te licht op en in plaats van alle voegen eruit en opnieuw voegen, ben ik gaan zoeken op internet. Ik kwam uit bij Voegenstift en wat een fijn product! Je hoeft ook niet in 1x alle voegen te doen. Top.
Game changer! Used these pens to change the light grey grout in the WC to white. Easy to apply and instant results! Have ordered 2 more so I can do the same in the kitchen. Going to try the light grey on the WC floor as well.
Super! De voegen van de vloertegels waren grauw geworden en met deze stift zijn ze weer mooi grijs. Blij met het resultaat
Precies de goede kleur! Heel eenvoudig te gebruiken
Ik ben erg enthousiast over het product! De levering was snel en het pakketje kwam gemakkelijk door de brievenbus. Ik vond de stift mega gebruiksvriendelijk en het resultaat was erg mooi! Zou er zo nog een bestellen
Fijn je vieze voegen weer hagelwit maken. Zonder knoeien of urenlang napoetsen
Wel prijzig maar t werkt heel goed !!!
Wat een makkelijke methode is dit! Gewoon even pompen met de stift en je kan weer een aantal meters voegen verven. Er komt een mooie egale kleur uit de stift en de stift is goed dekkend. Het eindresultaat was een enorme verbetering! Let op: de punt van de stift slijt best wel snel, dus reserve punten bestellen is wel aan te raden.
Is heel makkelijk mee te werken. Ben zeer tevreden over het resultaat. Heb er nog twee besteld.
Omdat 8 jaar geleden de tegelvloer van ons hele appartement( 130 vierkante meter) erg slecht gevoegd was, werd de ergenis daarover steeds groter.(Vlekkerig en óveral kleurverschil!) Nu eindelijk de oplossing gevonden. Een goede voegenstift! Het is een heel karwei, maar elke keer een stukje en het gaat lukken. Het voordeel van de stift is, dat je op elk moment even kan stoppen. Dop erop, dat is alles. Met de stift lichtgrijs zijn de voegen wel een stuk lichter geworden. Het staat wel erg netjes en fris. We hadden het liefs nóg een tint grijs gehad tussen lichtgrijs en grijs. Het is een te groot verschil tussen deze twee. Maar het is prima spul en super makkelijk in gebruik. Wij zijn er erg tevreden over.
Stiften werken uitstekend! Zelfs de punt kun je omdraaien als de ene kant wat "rommelig", minder scherp wordt. Ik heb ze gebruikt om de donkergrijze voegen zwart te maken en het resultaat is perfect!!! Let wel: bij nieuwe voegen 2 tot 3 x herhalen, ivm de zuiging! Helemaal tevreden, ook over de snelle levering en de goede adviezen tijdens de "chat"!
De voegen van de tegels waren vies en zwart, maar lijken wel nieuw na het gebruik van de voegenstift! De stift is eenvoudig in gebruik. Het helpt om regelmatig even de punt voorzichtig in te drukken op een kartonnetje zodat er genoeg verf uit blijft komen. Heb de voegen ongeveer drie weken geleden bijgewerkt, nog steeds stralend schoon! Een aanrader!!
Grauwe, gore en zelfs sterk vervuilde voegen worden weer wit. Het appartement was vergeeld door een rokende vorige bewoner. De voegen zijn weer als nieuw.
Perfect om er voor te zorgen dat de tegels in mijn gang er het zelfde uitzien als de tegels in mijn toilet. Met de kleur antraciet heb ik mijn witten voegen bijgekleurd. En ik ben zeer tevreden met het resultaat. Het ziet er natuurlijk uit. Wel een klusje voor wat geduld. Lees goed wat er op de verpakking staat en dan werkt het perfect. Tip: als je de stift langzamer beweegt gaat het sneller!
Het product werkt heel goed en ik ben ook blij dat ik deze reservepunten bij besteld heb.