Voegenstift Crèmewit

Het is nooit echt mooi betegeld en gevoegd geweest bij ons. De ene tegel zat wat hoger dan de andere. Sommige voegen zaten ook wat dieper dan de andere. Ook verschillende breedtes v d voegen. De voegen waren soms bobbelig of met wat open plekjes of lucht belletjes. Geregeld met andere producten de voegen moeten schoongemaakt (en 1 x beschermd), maar dat was maar van korte duur. Met toeval kwam ik op de website voegenstift.nl terecht. Hier vorig jaar al de voegen reiniger, voegsel en kwasten besteld. Ik zag erg tegen de klus op maar nu moest er dan toch eindelijk eens wat van komen. Nog voegen stiften er bij gekocht, want die had ik nog niet en aan de gang. Het was een flinke klus, want ik had veel ruimtes te doen. Niet alle voegen bij gevuld, want dat was niet te doen. Maar....ik ben nu super tevreden! Het oogt weer erg netjes. En daar ging het mij om. Het zijn allemaal fijne goede producten die ik gebruikt heb!!!! Mocht ik mijn badkamer nog een keer vernieuwen dan zal ik gelijk alle voegen gaan beschermen, om vieze voegen te voorkomen. Ik zal deze producten iedereen aanraden. En de klantenservice niet te vergeten. Deze was perfect. Ik kreeg steeds snel een reactie terug op al mijn vragen. Vaak nog dezelfde dag. Bedankt!

Doet wat het zegt!

Voegenverf Wit

Dit product is gemakkelijk aan te brengen en geeft een héél goed resultaat. De oude (behandelde) schimmelvoegen zijn weer zo goed als nieuw... met dien verstande dat de onderste delen van de douchecel na een uurtje een tweede behandeling kregen, zoals ook in de gebruiksaanwijzing duidelijk vermeld stond. Een absolute aanrader.

Voegenverf Wit

Werkt goed. Prima resultaat.

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet, Reservepunten Beitel 3mm, Kwasten

Heel gemakkelijk en nauwkeurig aan te brengen! Geurloos!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Beitel 3mm, Tulipaint Kwasten

Voegenverf Crèmewit

Perfect product, makkelijk te verwerken is een echte aanrader

Voegenverf Wit, Kwasten

Werkt gemakkelijk en vlot. Bij donkere vlekken de verf tweemaal aanbrengen.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Kwasten

Voegenstift Lichtgrijs

Werkt fijn en perfect resultaat

Kitstift Wit

Gelijk geprobeerd! So far goed bevallen.... Heel snel bezorgd ook! 5 sterren

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Kitstift

Voegenverf Zwart, Ontvetter

Prima voetenwerk (zwart) om de voegen van de zwart granieten vloer weer een egale kleur te geven. Werkt eenvoudig, dekt goed. Eenvoudig in gebruik, maar eindresultaat is moeilijk waar te nemen, alhoewel het kleuren van de voegen (Zwart) van de vloer probleemloos ging.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Wit

De pen was snel op en het product kwam er moeizaam uit

Voegenstift Lichtgrijs

Top product! Ik had al alles geprobeerd om mijn voegen terug schoon te laten ogen, maar niets gaf het gewenste resultaat. Op het moment dat ik de stift in huis had kon ik het niet laten om het onmiddellijk te proberen en ik was op slag tevreden van het resultaat. Eindelijk terug schone voegen achter mijn kookvuur! Ook super handig in gebruik. Ik ben een tevreden klant!

Voegenstift Wit

Zeer makkelijk aan te brengen, met verbluffend resultaat.

Voegenstift Wit, Reservepunten Beitel 3mm, Ontvetter

Prima product volgens instructies gebruikt dus eerst de ontvetter aangebracht. Nu de badkamer ziet er weer fris en schoon uit.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Beitel 3mm, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Wit

Prima product! Makeover van de wc, voegen zien er weer top uit.

Voegenstift Grijs

De voegenstift doet wat het beloofd! De tegels zien er weer fris uit dankzij de frisse voegen. Het enige minpunt is de punt die snel sleet, na een paar keer omdraaien was het klaar en haalde ik het nipt tot de laatste voegen, er zat nog wel verf in de stift maar de punt was niet meer in te drukken. Een extra punt zou dat kunnen verhelpen maar de voegen zijn weer fris!

Voegenstift Wit

Doordat het een stift is, is het makkelijk aan te brengen. Omdat ik hele donkere voegen wit wil maken moet ik er zeker wel twee lagen op aan brengen. Ik zou dit product zeker aanraden

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet, Ontvetter

Goede en snelle levering. Producten zijn geweldig

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Wit

Werkt echt zoals in het filmpje!

Voegenstift Wit

Ideaal. In mijn nieuwe woning mooie tegels maar de voegen waren vies en geel. Alsof ik een nieuwe badkamer heb. Makkelijk te verwerken en geen geknoei. EEN AANRADER!

Voegenstift Wit, Reservepunten Kogel 5mm, Ontvetter

goed om om te gebruiken in douche

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Kogel 5mm, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Perfect! Levering binnen 2 dagen. Makkelijk aan te brengen. Kleur antraciet kwam bijna overeen met al zittende voegekleur. De stift haf gelijkmatig verf en heb nog over. Gebruikt in de inloopdouche.

Voegenstift Wit, Reservepunten Kogel 5mm

Ik was ten onrechte sceptisch, dit systeem werkt echt ! Deze reservepunten werken uitstekend. De punten slijten bij het verven van de voegen, dus heel handig een paar in voorraad te hebben. voor de prijs hoef je het niet te laten !

Voegenstift Wit

Prima stift, is beetje lastig met muren, maar gaat wel redelijk. Goede dekking, ziet er daarna weer fris uit

Voegenstift Lichtgrijs

Makkelijk te gebruiken, snelle levering

Lingewei 41

4004 LK Tiel