Goed product om de tegels op te frissen.
Heel makkelijk in gebruik. Aanrader
Voegen zijn weer wit
Omdat sommige stukken best donker waren door de schimmel heb ik het twee keer gedaan en nu ziet het er weer strak en fris uit Heb de brede kwast en de grote met pint gebruikt,ik moest ook wat fijnere stukjes doen en daar is vooral de puntkwast erg geschikt voor
Top service! Heel tevreden ook met de 2 voegstiften. Fijn dat dit er is.
Werkt prima. Spatten van verf niet meer te zien.
Het werkt perfect
Ik vind het een uitkomst!! En het werkt fantastisch. We moeten 1300 meter voeg verven, zijn begonnen aan de 1e meters, het is erg mooi geworden en het werkt ook nog heel makkelijk. Zeker aan te raden!! Heb de stift ook geprobeerd en dat is helemaal superhandig als je niet zoveel meter te gaan hebt!
Superblij det ik dit product leerde kennen! Ipv de kosten van een nieuwe vloer, met een minimum aan investering opnieuw een mooie, frisse vloer! Door enkel de voegen te vernieuwen! Top product, zoals beloofd zeer efficiënt!
Super makkelijk in gebruik. Ik heb het gebruikt voor de voegen van de douchevloer. Tip: als je voegen hebt die wat smaller zijn, ga dan met een vochtige doek na het aanbrengen nog even over de voeg. Dan volgt het product perfect de voeg.
Zeer verzorgde verpakking en een supersnelle verzending . Misschien niet het goedkoopste product maar veruit de beste oplossing voor een duurzame voegenrenovatie. Een absolute aanrader !
Prima stift en snel geleverd.
De stift is gemakkelijk in gebruik. Blijft zitten met schoonmaken. De voegen zien er direct frisser uit.
Boven verwachting, Positief, alle donkere voegen in de badcel zijn weer als nieuw, ik hoefde er slechts 1x overheen te gaan en het was ook makkelijker dan ik dacht. Zeer tevreden.
Erg handig voor kleine reparaties en de juiste mengverhouding is d.m.v. het meegeleverde doseerspuitje eenvoudig uit te voeren. Poeder afwegen en mengen met de juiste hoeveelheid water en de klus is zo geklaard.
Prima product. 5 sterren voor mij. Zal zeker vaker gaan bestellen.
Niet een al te beste ervaring ......voor de eerste keer een voegenstift (wit) besteld voor de voegen bij ons tussen de tegeltjes..in de badkamer .....na eerst de stift op papier uitgeprobeerd te hebben, om te kijken of er verf uitkwam. Hebben we de stift voor tussen de tegeltjes in de voegen gebruikt. Maar al vrij snel was de verf op en de stift uitgerafeld en was de stift nagenoeg op.....dat zou toch niet zo mogen zijn. Nog lang geen 60 meter ermee gedaan ....wat op de verpakking staat..... Erg jammer en voor die prijs..... Ik hoop van voegenstift te horen.
Beste Sybo, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Dat is vervelend om te horen. Elke Voegenstift is zeker goed voor maximaal 40 tot 60 meter aan voeglengte bij een voegbreedte van 5mm. Als de stift eerder geen verf meer afgeeft en de punt is gerafeld of beschadigd is de stift nog niet leeg maar is de stiftpunt te ver kapot om nog gebruikt te worden. De stift bevat een mechanisme welke de verf goed houdt waarvoor u de punt dient in te drukken om verf uit de stift te krijgen, echter als de punt dus te ver beschadigd is krijgt deze dit mechanisme niet meer open waardoor er ook geen verf meer uit de stift komt. Dit is gemakkelijk op te lossen door de punt te verwisselen. Hiervoor hebben we setjes reservepunten beschikbaar in onze webshop en onze klantenservice helpt u hier ook graag mee dus als de stift vroegtijdig leeg lijkt kunt u het beste even contact opnemen met onze klantenservice, we helpen u dan snel en gemakkelijk weer verder. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
Snelle levering/service. In het verleden al verschillende kleuren gekocht gehad en de stift blijft eigenlijk lang goed. Ik gebruik de stiften eigenlijk vooral om de vloeren of tegels evt. Bij te kleuren na nog zichtbare slijpwerken... ideale camouflage
Ik moet het nog gaan verwerken maar bij de eerste bestelling heb een stift uit geprobeerd had ik het al door dat dit product top is
Makkelijk op te brengen, al is niet duidelijk hoeveel vloeistof moet worden opgebracht. Ben zeer benieuwd naar het resultaat, ook op langere duur! Goede kwast om Nano vloeistof aan te brengen. Helaas is de kwast breder dan het blikje waarin de vloeistof wordt aangeleverd, maar met de versmalde kwast werkte het prima. Heb ook een deel aangebracht met kwast voor voegenverf, maar die kwasten slijten hard.
Eenvoudige stappen, iedereen kan dit product gebruiken.
Een uitstekend product, hecht en kleurt zoals je vantevoren hoopt.
Het is heel fijn spul!Wij hadden een stukje voeg eruit en met dit weer bijgemaakt!Zo blij mee en heel makkelijk om te doen!De kleur komt ook mooi overeen!Ik had eerst de zilvergrijs besteld maar toch een mail meteen erna gestuurd voor de licht grijze!Dit hebben ze gelijk opgepakt en de juiste verstuurd!
Gemakkelijk om de lelijke voegen terug een mooie kleur te geven. Iedereen kan dit gebruiken. Heel handige stift. De voegen krijgen zo een mooiere kleur. Het is heel gemakkelijk in gebruik, iedereen kan dit gebruiken.
goed van kleur en makkelijk te gebruiken